Er is geen klimaat urgentie.

Vorige week ensceneerde de Social Justice Warriors wereld een show in hun favoriete theater, de U.N. in New York, waarbij zij er niet voor terugschrokken om een minderjarig, gehandicapt meisje te misbruiken. Een wonder dat de zaal van de Algemene Vergadering niet spontaan leegliep, maar het SJW publiek bleef trouw in de leer en klapte soms zelfs. De wereldpers was er bij en onze grote leider Rutte vond het prachtig en inspirerend..?!

Klimaat snotaap. Afb: DonkeyHotey – Flickr

Waar de wereldpers in mindere mate bij lijkt te zijn, is de op 23 september verzonden brief van het in Amsterdam gevestigde Clintel – namens 500 klimaat wetenschappers – aan de UN  met de mededeling: “ Er is geen klimaat urgentie”. Deze brief is geadresseerd aan de secretaris generaal van de UN Antonio Guterres, een moreel corrupte Portugese aartssocialist en aan de Mexicaanse feestneus Paticia Espinosa Cantellano die nooit een vak geleerd heeft en daarom een miljarden Klimaat-pot mag beheren voor de redding van de wereld door al haar activistische linkse vriendjes miljarden toe te schuiven in een fabelachtig politiek verdienmodel. En zij vraagt nog steeds meer…

Prof.Guus Berkhout, de mede oprichter van Clintel waarschuwt in die aangetekende brief dat  “current climate policies pointlessly and grievously undermine the economic system, putting lives at risk in countries denied access to affordable, reliable electrical energy.”  Hij voegt daaraan toe: “We urge you to follow a climate policy based on sound science, realistic economics and genuine concern for those harmed by costly but unnecessary attempts at mitigation.”

De meegezonden ‘European Climate Declaration’ is opgesteld door vertegenwoordigers van 14 landen en wordt op 18 october in Oslo gepresenteerd tijdens de Natural Varianbility and Tolerance conferentie. Een wereldwijd netwerk van 500 competente, ervaren wetenschappers en professionals in het klimaat- en verwante disciplines stelt dat de huidige klimaat modellen ongeschikt zijn en dat het onvoorzichtig is om biljoenen weg te gooien o.g.v. dergelijke onvolwassen modellen die de economie ondermijnen en levens op het spel zetten in landen waar geen permanente, betaalbare electriciteit ter beschikking staat.

Zij nodigen Guterres uit om met hen een klimaat policy te volgen die gebaseerd is op “solide wetenschap, realistische economie en serieuze zorg voor de slachtoffers van het huidige (wan)-beleid” (zoals tienduizenden Nederlandse belastingbetalers die kapot gemaakt worden door megalomane fantasten als Nijpels, Samsom en Rotmans met hun papegaaien Jetten en Klaver en legio domkoppen in het kabinet).

Zij vragen om de meegestuurde Declaration op de komende UN agenda te plaatsen en met hen een constructieve ontmoeting te organiseren van top wetenschappers van beide zijden in begin 2020 zodat ook de andere zijde gehoord moge worden, besluitend met ‘‘Audiatur et altera pars!’ Dat zal veel geitenharen sokken wel weer op voorhand aan ‘science deniers’, Adolf en racisme doen denken, maar hebt u iets hiervan in het NOS Journaal gehoord of in de locale Nederlandse sufferdjes ?

Enkele saillante punten uit het betoog van Clintel: Er staan 500 internationale wetenschappers achter de stelling dat er geen klimaat urgentie is, dat eventuele opwarming door natuur èn mens wordt veroorzaakt, dat die opwarming véél trager verloopt dan de inadequate paniek modellen suggereren, dat CO² essentiële voeding voor de natuur is en de basis van alle leven op aarde, dat ‘global warming’ niets te maken heeft met natuurrampen en dat de klimaat policy weldegelijk gebaseerd moet zijn op de wetenschappelijke en economische realiteit.


   .

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ben
4 jaren geleden

Haha, zijn er ook quasie anonieme leden die een kritische geest durven uiten ? Leuk stelletje zijn jullie. Lekker elkaar bevestigen. Ik ken dat nog uit de tijd van dhr. Ego

Beheerder
4 jaren geleden
Antwoord aan  Ben

Beste Ben,
Dat je de klimaat-gekkies achterna loopt snap ik wel: dat is beter voor je inkomen want je partijgenoten schieten je af als je niet meedoet. Tja: dan kan je Vinex hutje niet meer. Maar geef eens argumenten.

Frans
4 jaren geleden

Als je het hele onzin verhaal gewoon even aan de kant schuift en enkel de daadwerkelijke maatregelen (en de gevolgen daarvan) in beschouwing neemt zie je meteen dat de overeenkomsten met de maatregelen die het socialisme van oudsher nastreeft overduidelijk zijn.
Dan zie je dus dat het gewoon oude socialistische wijn in nieuwe klimaat kruiken is.
En dan ga je ook inzien dat het gewoon een nieuw links geloof betreft dat het (failliete) oude linkse geloof moet vervangen.
De gelovigen zijn dan ook grotendeels dezelfde sukkels die vroeger achter het socialistische geloof aan renden, aangevuld met een horde door de msm vers bekeerde sukkels.
En ook ditmaal ziet het er naar uit dat de wal het schip weer zal moeten gaan keren.
Opnieuw gaan er eerst honderden miljoenen moeten creperen alvorens men tot bezinning komt.
Je zit op die voortdenderende trein, je ziet het ravijn op je afstormen, de noodrem functioneert niet, en het enige dat je nog rest is er uit springen, en hopen dat je het dan wel gaat overleven.
En dat allemaal dankzij een zooitje zichzelf tot eenzame arrogante hoogten verheven hebbende nitwits die de wijsheid in pacht menen te hebben.
Ik begin met de dag een grotere hekel te krijgen aan dat linkse volk.

Benedict Broere
4 jaren geleden

Ik vrees dat de wetenschap nog lange tijd totaal genegeerd zal worden, want de wanen en belangen die de antropogene CO2 ondergang van de planeet aandrijven zijn te groot en te machtig en te invloedrijk. Correctie is meestal pas mogelijk na een catastrofe. Maar zelfs daarvoor vrees ik dat het allemaal te diep zit. Als je kijkt naar de grote media in Nederland, Belgie, Duitsland en de UK, dan zie je constant dat die CO2 apocalyps gepresenteerd wordt als absolute waarheid en die we enkel kunnen overleven als we onszelf begraven in windmolens en zonnepanelen, als we onze industrie en voedselindustrie grotendeels afschaffen en als we onze levensomstandigheden gaan omvormen tot dat van de vroege Middeleeuwen. Opvallend detail is hierbij wel dat vaak in een adem door wordt gezegd dat de grenzen open moeten voor half Afrika en het Midden Oosten en vooral ook heel veel islam, en dat witte mensen en speciaal ook oudere witte mensen er eigenlijk niet meer zouden moeten zijn. Het is verontrustend deze gretigheid tot afbraak van de eigen samenleving en cultuur, en de bijna nul mogelijkheid van de gewone burger zich te onttrekken aan de enorme propaganda ervoor, zeg maar continue hersenspoeling, en dat terwijl we met z’n allen toch de idee hebben dat we leven in een open (Karl Popper) samenleving, een democratische rechtsstaat, een vooral ook op wetenschap en mensenrechten georienteerde samenleving. Maar ik kan het mis hebben natuurlijk.