Wanneer vliegt onze democratie van de rails?

Wanneer vliegt onze democratie van de rails? Het artikel “ De Democratische norm” (Charlef Brantz d.d. 30 juli jl.) is één grote aanklacht tegen (de gevolgen van) ‘one party rule’, de culminatie van vele decennia van een links monopolie dat een wijze les voor ons in Nederland inhoudt.

Afb: wikimedia – David Brossard

De staat Maryland en, à fortiori, de stad Baltimore is een triest monument van links machtsmisbruik, een corrupt wespennest waar niemand een vinger naar uitsteekt terwijl de bevolking de speelbal is der onscrupuleuze Democratische politici. Naast Charles’ aanklacht tegen de huidige acteurs ter plekke en in Washington is het wellicht ook leerzaam voor de Nederlandse politiek om eens te kijken hoe dit Sodom en Gomorra is ontstaan, waarbij de arme bevolking een speelbal blijft van ‘progressieve’ criminelen.

Die progressieve criminelen zijn stuk voor stuk prominente leden van de Democratische Partij, bij uitstek belichaamd in Nancy Pelosi, de cynische en immorele ‘speaker of the House’ en haar weerzinwekkende familieleden. Nancy Pelosi, is de dochter van één der meest corrupte burgemeesters die Baltimore ooit heeft gekend, Thomas D’Alessandro jr., een Italiaanse ‘Capo di capi’ in optima forma. Zij groeide op in een milieu van corruptie en criminaliteit dankzij een vader die niet alleen qua uiterlijk het louche ideaal was van elke filmregisseur die zich een corrupte Maffia Don voorstelt, maar hij was in de dagelijkse praktijk ook een constant maatje van de beruchte gangster Benjamin ‘Benny Trotta’ Magliano en vele andere onderwereld figuren.

Nancy’s al even misdadige broertje – niet toevallig ook al een ex-burgemeester van Baltimore – werd in 1953 aangeklaagd door Franklin D. Roosevelt voor een brutale verkrachting, maar kocht alle getuigen af; hij was ook eigenaar van Goat Hill Pizza, dekmantel voor handel in minderjarigen.

De als klein kind reeds moreel verrotte Nancy Pelosi, ondanks bewierookt door haar – zich voor ‘journalist’ uitgevende -Nederlandse schoonzoon bij de NPO als ‘de machtigste vrouw in de USA’, organiseerde in november 2012 notabene een ‘fund raiser’ voor islamisten en Hamas.

Haar criminele zoon Paul werd in 2014 voor de rechter werd gesleurd wegens ‘securities fraud’, hetgeen hij van zijn moeder geleerd had: terwijl Martha Steward voor hetzelfde vergrijp door een progressief O.M. keihard als voorbeeld werd gesteld en veroordeeld tot gevangenisstraf, omdat zij met ‘inside info’ rijk zou zijn geworden (enkele miljoenen Dollars weliswaar), ging de criminele Nancy Pelosi vrij uit, hoewel zij in een korter tijdsbestek en op dezelfde wijze, haar ‘net worth’ van $ 15 mln. naar $ 35 mln. zag toenemen….

De terechte vraag die de Amerikaanse politiek zich, eindelijk, begint te stellen is waarom de slappe Republikeinen dit onder hun neus hebben laten gebeuren en in hoeverre zij daarmee moreel medeverantwoordelijk zijn? Let wel, dit probleem speelt in alle grote ‘inner cities’ met een overwegend zwarte bevolking èn ook in ‘progressieve’” staten als Maryland en California, waarvoor de perfide Democraten zich al vele decennia als ‘redders in nood’ opwerpen.

Navrant dat het wéér Trump is die de kat de bel aanbindt, nu in Baltimore, omdat hij niet bang is voor de linkse terreur, die bij gebrek aan beter hem maar weer eens voor racist probeert uit te maken, terwijl Democratische politici, zoals recentelijk nog Bernie Sanders – als zij per ongeluk ter plekke verzeild raken – gruwen van hun confrontatie met de werkelijkheid en dat ook eerlijk moeten bekennen.

De, naar analogie, voornoemde wijze les voor Nederland waar – ondanks de versplintering, of juist dankzij? – in feite al decennia lang net zo’n gestaag toenemende ‘one party rule’ woekert van ‘het Haagse Kartel’, met als dubieuze tendens ‘mag het nog een tikje meer naar links zijn?’ zit hem in de vraag: wie durft er hier een eerlijk alternatief te bieden voor dit moreel corrupte slot op de deur? Probleem: ook in politiek Den Haag is NOOIT iemand ergens voor verantwoordelijk, niemand voelt zich aangesproken, zeker Rutte niet voor zijn repertoire aan abjecte leugens en loze beloftes.

Het is geen toeval dat rebellen als Wilders en Baudet hetzelfde riool van obligate linkse aanvallen ‘ad hominem’ over zich uitgestort krijgen die Fortuyn het leven kostte, want ‘het Kartel’ houdt zich krampachtig vast aan het pluche en de ‘capo di capi’ Rutte ziet grijnzend toe hoe een onervaren Baudet dagelijks aantoont hoe kwetsbaar zijn politieke inspiratie is ten gevolge van zijn gebrek aan managementkwaliteiten, of –ervaring, om hem het voordeel van de twijfel te gunnen.

In een op communistische leest geschoeid proces van maatschappelijke en culturele ontworteling door de PvdA, GL en D’66, oogluikend toegestaan door VVD en de andere steeds meer naar links opschuivende ‘middenpartijen’, heeft het communisme met succes een atheïstisch en daarmee cultureel vacuüm gecreëerd. Daarin werkt hun dominantie in zo’n onthechte, ‘lege cultuur’ door op de maatschappij, bijvoorbeeld in de indoctrinatie van onze jeugd in het onderwijs, resulterend in een generatie van progressieve, gelobotomiseerde jongeren die, zonder dat zij zich daarvan bewust zijn, het credo van Marx en Lenin uitdragen in de veronderstelling dat zij het licht hebben uitgevonden.

Vladimir Lenin poneerde dat: “ atheïsme is een natuurlijk en onafscheidelijk onderdeel van het Marxisme, van de theorie en de praktijk van het wetenschappelijk socialisme”. Voor wie nog niet griezelt van deze ‘wetenschappelijk sociopathie”, is hier nog een vlaag van verstandsverbijstering van de andere sociopaat Karl Marx met: “ de afschaffing van de religie als illusoir geluk voor de mensheid is de vraag naar ècht geluk”. Als wij kijken naar zijn mislukte leven zegt dat veel, héél veel.

De hondsbrutale Pelosi mafia uit Washington heeft weliswaar nog geen vergelijkbare evenknie in Den Haag, maar het (crypto-)communisme van GL, PvdA en D’66 imiteert hen trouw, tot in alle dwaze nuances Laten wij ons geen illusies maken, het feit dat Wilders en Baudet al zo lang voor fascisten en racisten worden uitgemaakt is niets anders dan defensieve, ‘freudiaanse projectie’ door progressieve fascisten en racisten. Het ergste is dat die arrogante domkoppen geen idee hebben van de kwaadaardige komaf der haat en nijd waarmee hun beperkte denkraampjes zijn vervuld. Zij leven in het ‘illusoire geluk’ van de Marxistische waan die hen van kleins af aan geestelijk heeft verminkt.

Een groot deel van onze millennials is opgegroeid zonder ooit een alternatief te kennen voor die gelukzalige staat van ‘progressiviteit’ en dat is iets dat de conservatieve politiek – of wat daar voor doorgaat – zich moet verwijten. De enigen die daar nu oog voor hebben worden gedemoniseerd en dreigen aan hun eigen gebrek aan strategische visie en management kwaliteiten tenonder te gaan in het Haagse moeras waar de onscrupuleuze Rutte alles lekker op zijn beloop laat zolang hij maar aan de macht kan blijven. Zo gaan wij ons land meer en meer verliezen aan de socialisten en communisten, dus wij mogen hopen dat een Wilders en Baudet spoedig ontwaken uit hun apathie. Het geleuter over homofobie, xenofobie en alle andere kul moet aangepakt worden door strijdbare en moedige politici met visie die de kiezers ook weten te bereiken, maar daar ontbreekt het momenteel aan.


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
SouthernComfort
4 jaren geleden

Het blijkt dus dat de Pelosi-maffia een platform krijgt bij de NPO, alwaar het met ADHD behepte schoonzoontje zich voordoet als Amerika -dedkundige in de talkshow van graaiende narcist Eva Jinek.

r dunki
4 jaren geleden
Antwoord aan  SouthernComfort

@ Southern Comfort.

Klopt, maar dit is slechts een klein radertje in de grote, corrupte Democratische machine van op macht beluste parasieten die jarenlang – ook in Nederland – ongestoord en ongestraft hun gang konden gaan. Vandaar ook de brutale poging tot een feitelijke staatsgreep tegen Trump van Obama’s ‘deep state’ die het nu te kwaad krijgt omdat de boomerang met volle kracht terugkomt.