Blanke schutters

Onze massa media krijgen maar niet genoeg van het wapengeweld in de VS en alle redacties putten zich uit om duidelijk te maken dat het hier ‘blanke schutters’ betrof. Dat genoegen hadden wij tot dusver in ons eigen land niet als het om misdaad gaat; Wij doen het met vage aanwijzingen omtrent ras of status van autochtoniteit en dergelijke. Het aantal blanke geweldsmisdadigers is in ons land figuurlijk dan ook op één hand te tellen…

Afb: Flickr – Paul Sableman.

Het aantal dodelijke slachtoffers na de schietpartij in Dayton bedraagt vier vrouwen en vijf mannen, allen tussen 22 en 57 jaar oud. Volgens de politie lijken de slachtoffers willekeurig gekozen. De schietpartij in Dayton, een stad met 140.000 inwoners in het zuidwesten van Ohio, vond 13 uur na het bloedbad in El Paso plaats. Daar, bij een filiaal van Walmart, vielen 20 doden en 26 gewonden te noteren toen een 21-jarige schutter het vuur opende op winkelend publiek.[1] De Amerikaanse federale politiedienst FBI beschouwt de schietpartij in de stad El Paso als een terroristische aanslag en haatmisdrijf, zo meldt de gouverneur van Texas op gezag van de dienst. Bij het bloedbad vielen zeker 20 doden en 26 gewonden. Van de gewonden verkeren nog enkele mensen in levensgevaar.[2]

Kortom: het geweld van ‘blanke mannen’ en het gevaar van ‘rechts-radicalen’ is immens als we de kranten en de NOS moeten geloven. Dat is een beetje gek, want doorgaans maken hoge hakken en keukentrapjes jaarlijks veel meer slachtoffers. En wat te zeggen van de honderden doden in het verkeer [3] of door simpelweg het werk? [4] En last but not least: het aantal fijnstof-doden in Nederland bedraagt maar liefst 8000. [5] Kortom: laten we wel realistisch blijven nietwaar? Maar toch: de man die een kind vermoordde op het station van Frankfurt, bleek eerst een ‘Zwitserse man’. Malek F, de man die in Den Haag drie willekeurige mensen levensgevaarlijk verwondde, was aanvankelijk een ‘verwarde Hagenees’ en de zwembadterroristen aanvankelijk ‘Belgische jongeren’. En dan hebben we het nog niet over Bataclan in Parijs of het Joodse museum in Brussel. Allemaal ‘mannen’ die aanvankelijk van onbekende kunne leken. We leggen nog even wat bloemen, de burgemeester bezoekt de moskee en na een stille tocht sukkelt de maatschappij weer verder, onwetend.

Afb: screenshot twitter

Het écht grote gevaar komt van de islam, zoals de redactie van Geenstijl.nl vandaag nog maar eens pijnlijk blootlegt en laat zien dat het boerkaverbod voor Ruud Koopmans-achtige[6] aantallen – islamitische – personen reden is voor wapengekletter. In werkelijk nog niet één krant komt u deze berichtgeving tegen, ondanks dat hun redacties waarschijnlijk zesentwintig keer groter zijn dan het handjevol ‘blanke mannen’ op de burelen van deze website. De redacties van de massa media blijven braaf ANP berichtjes van de overheid overtikken en houden zich aan de collusionaire code. Dat u daarmee voortdurend nepnieuws krijgt voorgeschoteld, is kennelijk de norm geworden.

In Nederland lopen volgens onderzoeker Koopmans, inmiddels meer dan 100.000 mohammedanen rond die bereid zijn geweld te gebruiken en in ieder geval de eigen wetten belangrijker vindt dan de wetten in ‘het land van aankomst’. Ons land kent nog ongeveer 62.000 politiemannen en -vrouwen. Bij tachtig geregistreerde integriteitsmisdrijven tussen 2012 en 2016, was 40 procent van de gevallen een allochtone agent betrokken. Opmerkelijk, omdat minder dan 10 procent van de agenten allochtoon is. Dat bleek uit onderzoek van het Wetenschappelijk Onderzoek- en Documentatiecentrum (WODC) in opdracht van het ministerie van Veiligheid en Justitie. Dat onderzoekscentrum overigens bleek ook niet erg fris: de rapporten werden voor publicatie veelal eerst politiek-correct in orde gemaakt, opdat de burgers een beetje suffig blijven.

Onze overheid ziet de olifant in de kamer niet en de massa media al evenmin. Als u een veilig Nederland wilt, dan euh… moet u misschien maar gewoon zelf wapens en munitie inkopen.


[1] https://www.ad.nl/buitenland/schietpartij-el-paso-20-doden-fbi-spreekt-van-terreuraanslag-en-haatmisdrijf~a3c71c63/

[2] https://www.ad.nl/buitenland/schietpartij-el-paso-20-doden-fbi-spreekt-van-terreuraanslag-en-haatmisdrijf~a3c71c63/

[3] https://www.nu.nl/auto/4662837/toename-verkeersdoden-oorzaken.html

[4] https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/artikel/3216871/jaarlijks-duizenden-doden-door-werk

[5] https://www.ad.nl/binnenland/fijnstof-eist-8000-doden-per-jaar-kolencentrales-en-verkeer-grote-boosdoeners~ad2f5a3a/

[6] https://www.wzb.eu/en/persons/ruud-koopmans


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
hans
4 jaren geleden

De strekking van het verhaal is correct maar om aantallen slachtoffers van “blank geweld” te vergelijken met keukentrapjes is bizar. Ook het aantal terreurslachtoffers in Nederland van die verfoeilijke islam is lager dan het aantal door keukentrapjes ed. Een dergelijke vergelijking kun je verwachten van de linkse kerk, niet van een auteur van sta-pal.

Beheerder
4 jaren geleden
Antwoord aan  hans

Om welke reden zouden de hoge hakken en het keukentrapje zijn genoemd?

r dunki
4 jaren geleden

Als de – als altijd stompzinnige – NOS klaar is met het aanwijzen van een ‘ideologisch andersdenkende schuldige’, vraag ik mij af waarom zij niet verder kijken dan hun neus lang is om ons – als competente journalisten – ten eerste te melden dat de dader een zelfbekende socialist was met grote sympathie voor presidentskandidaat Elisabeth Warren, en ten tweede dat zijn klasgenoten wisten dat hij al eerder van school was verwijderd nadat leraren een lijst vonden van mensen die hij wilde “verkrachten, doden en hun lichamen villen”. Zo te zien een volstrekt normale teenager!

Maar, nadat dit volkomen gestoorde product een brief had geschreven met ‘sorry’, mocht hij zelfs weer terugkomen van het onverantwoordelijke schoolbestuur dat deze info nu angstig probeert te verstoppen…! Wellicht dat organisaties als de NOS ook en beetje schuld hebben aan het onder de tafel vegen van dit soort ideologisch onwelgevallige info?

Frans
4 jaren geleden

Prima advies Ton, maar helaas vrij lastig op te volgen in Nederland.
We hebben hier namelijk ongelofelijk strenge wapenwetten, in het leven geroepen om te voorkomen dat ontevreden burgers het Haagse torentje kunnen bestormen en niet, zoals wordt beweerd, om te voorkomen dat buren elkaar met geweren in plaats van broodmessen vermoorden.
Ons wordt dan verder verteld dat de politie over het geweldsmonopolie beschikt, en wij daarom geen wapens nodig hebben.
In de praktijk deelt de politie het geweldsmonopolie met criminelen en terroristen, en zijn enkel de nette burgers onbewapend, en dus weerloos.
Het tegen de mogelijke gevolgen van hun ondemocratische gedrag beschermen van een aantal Haagse pluche klevers heeft duidelijk meer prioriteit dan het beschermen van de gezagsgetrouwe Nederlandse burgers.
En dat terwijl de afmetingen, en dreiging, van de overduidelijk in Nederland aanwezige vijfde (islam) colonne met de dag toeneeemt.
Het enige legale alternatief wat de fatsoenlijke Nederlandse burger nog rest is een vluchtkoffertje klaar te hebben staan.