Zelfverdediging tegen mensenrechten

Sinds 1 augustus kennen wij – eindelijk – een verbod op de boerka, dat in andere Europese landen al lang van kracht is en veel dwingender dan het slappe geneuzel dat – als altijd – het bedorven product is van het karakterloze Nederlandse ‘polderen’. Veertien jaren geleden bond Geert Wilders al de kat de bel aan, hetgeen aantoont wat een moreel subversieve beweging alle geitenharen sokken in Nederland zijn. Afgezien van het feit dat dit onding past in hun en de Islam’s gehaaide strategie ter ondermijning van onze cultuur zijn er nog veel grotere gevaren aan verbonden.

Afb: Nitin Madhav / wikimedia-commons

In juni 2017 wandelden als vrouwen verklede – in niqab gehulde – IS terroristen ongehinderd het parlement in Teheran binnen en schoten alles en iedereen binnen bereik dood, evenals bij het mausoleum van Khomeini.

Frankrijk verbiedt sinds 2010 de boerka publiekelijk te dragen, maar het SJW wespennest van de UN vroeg Frankrijk in 2018 om die wet terug te draaien. Dat had iets te maken met ‘mensenrechten’, zoals altijd. Denemarken zette er in 2018 een dikke streep door en Oostenrijk in 2017, Bulgarije en Letland in 2016 en België in 2011. Gedeeltelijke verboden bestaan in Italië, Noorwegen, Zwitserland en Spanje.

Wat wij in dit bananenland nooit horen van de ignorante, lamlendige media is dat er ook recente verboden bestaan in Islamitische landen, zoals Tunesië in overheidsgebouwen om reden van de veiligheid, na drie terroristische aanvallen in Tunis waar minstens één aanvaller ook al in zo’n soepjurk gekleed ging. Onder het vorige bewind van Zine El Abidine Ben Ali regime was de boerka ook al volledig verboden en in Sri Lanka werd de boerka in april verboden na de aanslagen met Pasen op christelijke en buitenlandse slachtoffers door onherkenbare, in boerka gehulde, terroristen.

In Engeland is 71% van de bevolking tegen het dragen van de boerka, maar de geitenharen sokken brigade terroriseert het land dermate dat een reeds 23 jaar praktiserende arts – dit speelde 2 maanden geleden – mogelijkerwijze ontslagen kan worden omdat hij een moslim vrouw verzocht om haar sluier af te doen bij een consult voor haar dochter omdat hij haar niet kon verstaan. Dankzij die effectieve obstructie door de SJW werden vorige maand in London twee aanslagen gepleegd op drie slachtoffers, die nu voor het leven zwaar verminkt zijn door het bijtende zuur dat in boerka verstopte criminele moslims in hun gezicht gooiden.

Het feit dat een totaal verrotte SJW club als de UN probeert Frankrijk ertoe te bewegen om het boerkaverbod op te heffen is tekenend voor de permanente subversie van die SJW. Maar als er in Nederland kennelijk rond de 200, deels ‘bekeerde’, Nederlandse kneuzen rondlopen die hun ‘roeping in dit leven’ ontlenen aan een rol als uithangbord van een fascistische ideologie die strijdt met alle door de SJW verafgode mensenrechten, dan wordt het tijd dat die karakterloze Rutte c.s. eens keihard optreden tegen moreel corrupte ellendelingen als Halsema en haar 5e colonne, niet alleen in Amsterdam, maar beginnend in Den Haag met haar communistische ‘pater intellectualis’ in het bestuur van Groen Links.


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Frans
4 jaren geleden

Ik heb het altijd vreemd gevonden dat je in een land waar je nog geen taxichauffeur kunt worden zonder een bewijs van goed gedrag te overleggen WEL als erkend crimineel en terrorist aan het roer van een politieke partij kunt staan en als “volksvertegenwoordiger” in de regeringsbankjes plaats kunt nemen.
En nog vreemder wordt het dan als zo’n “politicus”, en bijbehorende “politieke partij”, door de media “salonfähig” bevonden wordt.
Je gaat jezelf vervolgens afvragen waar de grens ligt waarop “linkse” kiezers afhaken, en komt dan uiteindelijk tot de conclusie dat die grens niet bestaat.
Voor linkse mensen heiligt het socialistische doel namelijk altijd ALLE middelen.
Grootschalige financiële malversaties, oplichting, en landverraad, of fysiek geweld in de vorm van aanranding, verkrachting, en moord, het doet er allemaal niet toe, zolang het de goede linkse zaak maar dient.
Je komt er dan achter dat linkse mensen psychopaten zijn, dat “links zijn” een geestelijke aandoening is.
De enige resterende vraag is vervolgens of deze massapsychose te genezen is of niet.