Etnische Criminele Organisaties

In Nederland nemen Albanezen de drugshandel over van de Marokkanen. Maar ik lees slechts sporadisch over ‘crimefighting’ van onze doelgericht optredende handhavers van de wet wanneer ‘blokkeer-Friezen’ van zich afbijten tegen provocaties van een door de AIVD als terroristische beweging gekwalificeerde groep en zelfs gedwongen worden om DNA af te geven. Zodra het om allochtone criminelen als Marokkanen gaat, laat staan Albanezen, lijkt er een onzichtbare barrière te bestaan die ertoe leidt dat hele volksstammen van zware criminelen bewust niet aangepakt worden.

Afb: screenshot youtube.

Waar dat toe leidt zien wij momenteel op grote schaal in Duitsland, met name Nordrhein-Westfalen, waar etnische clans niet meer uit te roeien zijn voor de salon socialistische overheid. Criminele clans van Arabische en Turkse komaf hebben volgens de Neue Zürcher Zeitung minstens 14 000 strafbare feiten gepleegd tussen 2016 en 2018. Dit bevestigt een bestaand, angstig beeld maar levert ook nieuwe inzichten, zoals het feit dat de Duitse Justitie gewoon geen info heeft over de criminele clans die de federale rechtsstaat in de hele republiek uitlachen. De CDU minister Herbert Reul stelde dat andere politici dit hete hangijzer jarenlang onder het kleed geveegd hebben in hun ‘progressieve delusie’ over de incompatibele, respectloze islamitische hordes, toen hij woensdag bekend maakte dat er minstens 100 etnische clans met honderden zo niet duizenden leden per stuk in Nordrhein-Westfalen opereren. Dàt lijkt ook ons voorland!

Ten minste 14.000 strafbare feiten in twee jaren, waarbij de Politie 6500 verdachten heeft geïdentificeerd die uit Arabisch/Turkse milieus stammen, waarbij een derde der misdaden geweldsdelicten betreft, naast fraude en drugshandel. Het is algemeen bekend dat de daders elkaar ontmoeten in de Shisha bars in het Roergebied, met name in Essen en Gelsenkirchen, die op legale wijze nooit winstgevend kunnen zijn, maar centra voor witwassen van zwart geld zijn geworden.

Het pinnen van de misdaden op individuele leden van de clans wordt tegengewerkt door linkse politici, vooral van de Sharia Partei Deutschland, die uiteraard de mond vol hebben van de ‘discriminerende stigmatisering’ van alle Ali’s en Mohammeds, reden waarom in Reul’s bericht alle daders anoniem moeten blijven! Duizenden kinderen van de familieclans maken hun school niet af en worden van jongs af aan ingelijfd, zodat de parallelle samenleving steeds groter en volstrekt incompatibel wordt. Coudenhove Kalergi is al lang werkelijkheid dankzij Merkel en de SPD…

Thomas Jungbluth, de ‘Kriminaldirektor des Landeskriminalamtes’, stelde bij die gelegenheid dat de onderlinge rivaliteit en wraak maatgevende motieven zijn voor misdaden, kortom de Turkse en Arabische stammenstrijd van de laatste 20 eeuwen is doodleuk ‘van huis uit’ overgeplant naar West Europa en wij zitten erbij en kijken ernaar in plaats van dat tuig keihard aan te pakken. Verlating van zulke patriarchale clans staat gelijk aan apostasie in de meest primitieve vorm van de Islam en is dus onmogelijk en onderlinge huwelijken moeten de banden verstevigen. De ontelbare kinderen die deze clans voortbrengen maken voor het grootste deel hun school niet eens af, maar leven als vorstjes.

Spuugverwende vorstjes die geen enkel gezag hebben voor de Westerse normen en waarden omdat zij niet eens weten hoe de wereld buiten hun middeleeuwse patriarchaat eruit ziet dankzij de ‘geweldig geslaagde inburgering’ waarover idioten in de linkse politiek, ook in Den Haag, reppen.

Het beeld dat slechts mannen in die machocultuur de misdaden zouden begaan is vals, want in 20% der gevallen zijn vrouwen de daders, hoewel mannen tussen de 14 en 26 jaar de hoofddaders zijn.

Een derde der schuldigen heeft een Duits paspoort en een derde zijn Libanezen, de rest Turken en Syrische raketgeleerden. De voorzitter van de Duitse Politiebond Rainer Wendt prees de minister voor zijn presentatie, maar zei dat men in deze ongelijke strijd pas in de eerste minuten van de eerste speelhelft is en riep op tot navolging van Reul’s initiatief op nationaal niveau. Dat deze politici en Politiemensen de politiek correcte schroom eindelijk hebben afgeworpen blijkt uit het feit dat het Bundeskriminalamt (BKA) aan dit bericht een hoofdstuk gaat toevoegen over de clans getiteld:

‘ Kriminelle Mitglieder von Grossfamilien ethnisch abgeschotteter Subkulturen ‘.

Voilà, men noemt het beestje bijna bij de naam, maar clans zijn in het welhaast communistische Berlijn nog geen ‘bon ton’ terwijl de stad er mudvol van zit. Is het niet navrant dat in Den Haag een minderjarig melkmuil verkondigt dat de “Integratie der Marokkanen een doorslaand succes” is?


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties