Wordt Duitsland wakker?

Ralph Brinkhaus is de fractieleider van de CDU in de Bundestag en maakt furore onder moslims in Duitsland met zijn uitspraak dat in 2030 de Bundeskanzler een moslim zal zijn, met daaraan de obligate toevoeging: ‘waarom niet? Als zij goede politici zijn en onze waarden en politieke inzichten vertegenwoordigen’. Wat een gotspe! Vandaag zijn moslims seculier en morgen zijn zij weer gelovig.

Afb: Flickr/Dave Dennis. https://www.flickr.com/photos/davidden/527355094

Zelfs de linkse bende die dat verloederde land tegenwoordig is raakte in rep en roer, wellicht omdat men zich pijnlijk begint te realiseren dat ‘goede politici’ een contradictio in terminis zijn en dat moslims hun eigen exclusieve waarden hebben, die diametraal tegenover de Duitse normen en waarden staan, kortom ‘goede moslim politici’ zijn moslims; einde verhaal, einde Duitsland!

Enkele dagen geleden schreef ik al over steden als Antwerpen, London en Birmingham die reddeloos verloren zijn, nu zien wij hoe de Sharia Partei Deutschland en de door Merkel volkomen naar links gemanoeuvreerde CDU het op hun geweten hebben dat in Frankfurt geboren Duitsers al sinds 2017 een minderheid vormen en in de westelijke helft van het land 42% der kinderen onder de zes jaren allochtonen zijn.

Plots begint voor parlementariërs de C in CDU weer te spelen en gaan er stemmen op dat een moslim geen Bundeskanzler kan worden, maar zij hebben zèlf die strop om hun nek gehangen. Serap Güler, het enige moslim lid van het CDU bestuur is enthousiast maar salonsocialisten die tientallen jaren tegen het christelijke geloof hebben aangeschopt krijgen weer religie! Hoe ironisch!

Brinkhaus gaat onverdroten verder: “voor mij doet het er niet toe welke religie iemand aanhangt, maar welke waarden hij heeft. De CDU is geen religieuze gemeenschap – dat scheidt ons van de katholieke kerk, waarvan ik lid ben’. ‘Bild’ heeft in een poll echter geconstateerd dat slechts 730 op 11745 Duitsers een moslim premier zien zitten.

Dat socialisme per definitie op een ramp uitdraait staat vast, maar salon-socialisme niet minder!


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties