Prikbord nr 758

Niet alleen de burgers zijn buitenspel gezet door de klimaatgoeroes, maar ook de Algemene Rekenkamer, de kritische (klimaat)wetenschappers, de voorstanders van kernenergie en de klokkenluiders over de ‘schone’ energieleugens. Intussen kunnen de elektrische netwerken nu al de vraag soms niet aan.

Lafbekjes

Steeds meer schoolbesturen blijken uit lafbekjes te bestaan als het gaat om misdragingen en valse beschuldigingen door leerlingen en ouders. Dit werkt door in de houding van leerkrachten – met name als in een schorsingsbesluit termen worden gebruikt, die passen in een ontslagprocedure – en van overig personeel. Zo weigert een schoolconcièrge een einde te maken aan pesterijen en mag ook het slachtoffer de camerabeelden niet zien/gebruiken. (Den Bosch) Waar blijft eigenlijk het toezicht door de Raad van Toezicht of zijn dit slechts papieren functies om een incompetent schoolbestuur te dekken? (Waalwijk)

Manipulatie

Niet alleen staatssecretaris Keijzer manipuleert de samenleving met leugenachtige (energie)kosten, tenzij ze de daadwerkelijke inflatie (waardevermindering) van de euro heeft inbegrepen in haar cijfers. Ook de heer Draghi (ECB) met zijn geheime dossiers is inmiddels ontmaskerd door het CPB. Het opkopen  – lees; overnemen – van 2500 miljard (!) aan staatsschulden heeft geen enkel effect gehad op de gewenste inflatie, omdat dit het vertrouwen in de euro nog steeds niet heeft aangetast. Zijn pogingen om dit te verhullen werden hier al in twijfel getrokken, zonder echter diens manipulatie aan de kaak te stellen. Doordat de gehele EU nu garant moet staan voor dit gigantische bedrag, is het internationale vertrouwen in de koopkracht van de euro en de betrouwbaarheid van staten juist niet gedaald, en de rente op (staats)leningen ‘dus’ niet gestegen. Kortom, de financiële maffia in bepaalde EU-landen is verlost van de oude schulden, kan weer nieuwe schulden maken tegen een lage rente en erop vertrouwen dat Brussel blijft wegkijken. Hoe gaat het eigenlijk met Griekenland of is dat ook geheim?

Onderste la

Zo vlak voor de komende verkiezingen lijken politici in hun ‘onderste la’ te graaien om problemen die ze jaren hebben genegeerd, alsnog aan te pakken. En dan te bedenken dat hun ‘oplossingen’ altijd na de verkiezingen zijn gepland, zelfs het simpele besluit dat het CBR gewoon een ontvangstbevestiging van een verlengingsaanvraag dient te sturen. Daarmee kan de automobilist aantonen dat de fout niet bij hem/haar ligt. Nu rest alleen het aangetekend verzenden en coulance bij een politiecontrole.

Onzindelijke redenering

Het zou goed zijn als de voorzitter van de VVD in Amsterdam een cursus volgt om de onzindelijke vergelijking van een stem bij verkiezingen, met de Amsterdamse ‘bijdrage’ aan de klimaathype, te onderkennen. Zou de VVD ook zoveel moeite doen voor één stem, indien dit bijv. telkens 10 miljoen zou kosten?

Niet alleen schoolbesturen zijn lafbekjes

Bron Brabants Dagblad: https://www.bd.nl/waalwijk-heusden-e-o/waarom-zwijgen-thierry-en-geert-over-deze-r-k-tsunami-in-waalwijk~a551f599/

Een zeer slechte column, zie link. Dit is hoe links zich presenteert in een LINKS DAGBLAD! Ik heb nog nooit katholieken of protestanten met bomgordels gezien. Wel werd aan veel Moskeebesturen toegestaan om Moskeeën met onduidelijke financieringen te bouwen in Nederland. Maar als katholieke Polen hun geloof willen belijden (in een bestaande kerk, de St. Jan in Waalwijk) is het hek van de dam! En worden de heren Baudet en Wilders in een kwaad daglicht gesteld, hoe hypocriet! Deze heer Joep Trommelen zou eens naar de vreselijke moslim filmpjes moeten kijken en dan daar een column over schrijven. Ik had vroeger begin 2002 een aanvaring met de heer Tonny van de Meulen, hoofdredacteur in die tijd van het BD. Hij vond Pim Fortuyn het equivalent van een intellectuele middelvinger en na mijn reactie daarop dat dit schandalig was, vond hij mij ziek in mijn hoofd. Hierover heb ik toen een gesprek gehad met Jan Houwert, eigenaar van het Wegener-concern. Neem actie tegen deze onzin.

Paul Quekel

NB. Ik heb deze navolgende informatie gehad van heer Kleijssen uit Kaatsheuvel. De heer Kleijssen was de architect van de Moskee in Den Bosch tegenover het politiebureau. Hij vertelde mij dat de grond gratis was gegeven aan het Moskee bestuur, door de Gemeente Den Bosch. voor de bouw van deze Moskee in Den Bosch. Veel bouwmaterialen werden ook gratis door de gemeente Den Bosch afgeleverd voor deze bouw. De heer Kleijssen werd ook nog gevraagd om aan een fraude mee te werken om de verzekeraar te tillen. Hij weigerde dit en het laatste gedeelte van zijn honorarium (nog 6000 gulden), heeft hij vervolgens niet meer gekregen. Toen het parkeerterrein aangelegd moest worden, vond het Moskee bestuur dat de gemeente Den Bosch deze parkeergelegenheid moest aanleggen. De gemeente Den Bosch had een oplossing, geeft u de grond voor het parkeerterrein terug en wij leggen een parkeerterrein aan en schrijven het in tien jaar af. Het Moskee bestuur weigerde deze teruggave, want de grond was al geschonken aan Allah. Onder de dreiging van het Moskee bestuur om de gang van zaken bij de bouw van de Moskee openbaar te maken, heeft de gemeente Den Bosch op haar kosten toch het parkeerterrein aangelegd.  

Bewijs architect H.A.M. Kleijssen:  https://reliwiki.nl/index.php/,s-Hertogenbosch,_Vogelstraat_24_-_Moskee_Arrahma


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties