Het maatschappelijke klimaat

De gebeurtenissen in Utrecht tonen aan dat door de komst van grote groepen (islamitische) immigranten veel kernwaarden van onze samenleving onder druk zijn komen te staan. Het partijkartel heeft dit probleem de afgelopen dertig jaar volstrekt genegeerd, waardoor het nu compleet uit de hand is gelopen en het ziet er naar uit dat hele bevolkingsgroepen tegenover elkaar zijn komen te staan. Die conclusie kon vóór de gebeurtenissen in Utrecht al getrokken worden en erna wel helemaal. Een blik in de steden is voldoende om in te zien dat praktisch alle niet-westerse allochtonen volslagen gesegregeerd leven.

Afb: screenshot Twitter

De premier: ”Een daad van terreur is een aanval op onze beschaving, op onze tolerante en open samenleving. Onze rechtsstaat en onze democratie zijn sterker dan fanatisme en geweld. We zullen niet wijken voor onverdraagzaamheid. Nooit”. Vrijwel direct daarna begaf de premier zich onder zware bewaking naar elders, integenstelling tot de 17 miljoen burgers die zich dagelijks zonder bewapende garde in de realiteit hebben te begeven. Aan grote woorden was en is hier nooit een gebrek maar aan realisme en ernaar handelen des te meer. Al in de 90-er jaren van de vorige eeuw werd hiervoor gewaarschuwd, maar de politiek bleef op de handen zitten. Hoeveel families treuren inmiddels?

Islamitisch geïnspireerd of niet: wanneer er -klaarblijkelijk- in het wilde weg wordt geschoten, dan is er tenminste sprake van terreur in ruime zin. Wellicht lag er helemaal geen islamitisch en dus geen politiek doel ten grondslag aan deze aanslag. Het gemak echter waarmee mensen uit de niet-westerse cultuur naar wapens grijpen om hun ongenoegen bot te vieren, staat haaks op wat ons land is. Op Janmaat, Bolkestein, Fortuyn, Van Gogh, Hirsi Ali, Wilders en Baudet zal veel aan te merken zijn (geweest), maar niet dat zij niet hebben gewaarschuwd. Hun vele waarschuwingen werden weggewuifd. Waarom? Gewoon: omdat het lekker verdiende en wie aan de knoppen zit kan de subsidies uitdelen. Vrijwel de complete achterbannen van de prominente politieke partijen worden op één of andere manier onderhouden door de overheid; hetzij flinke jaarlijkse subsidies (integratie-, antidiscriminatie- en vluchtelingen-markt) of royaal gedoteerde banen die uitsluitend door overheidssteun overeind blijven (ambtelijk terrein, onderwijs, volksgezondheid, etc).

Op de radio viel vanmorgen een gesprek te beluisteren met een kiezer die morgen zijn stem uit zal brengen: “ik ga natuurlijk wel stemmen, want dat is toch wel een mooi voorrecht in ons land. Maar ik denk niet dat het wat uitmaakt”. Het ‘voorrecht’ om eens in de paar jaar een hokje te mogen kleuren dus. Dat is eenzelfde voorrecht om in een hoekje van de kamer te mogen zitten met een kleurboek en een groot glas ranja. Maar veranderen zal er niets, want wat we ook stemmen; kennelijk slaagt het kartel er altijd in om aan de macht te blijven. “Gaan jullie maar even leuk kleuren in een hokje, wij blijven gewoon zitten en verdelen de baantjes als vanouds”, roepen de politici in koor. Wanneer de stembussen zijn gesloten, liggen de partijprogramma’s en prachtige voornemens in de prullenbak.

Op enig moment moet de bevolking besluiten dat het genoeg is geweest en dat ‘de politiek’ niet langer een spel is voor een handjevol partijbaronnen, die op meesterlijke wijze steeds opnieuw dezelfde gezichten naar voren schuiven. Kiezen we voor geprogrammeerde marketingproducten zoals de GroenLinkse klimaatreclameman Klaver (eigenlijk Yasser Feras) of ‘robosof’ Jetten van D’66?

De keuze is aan de burgers en die kunnen maar beter een andere keuze maken dan de vorige stembusrondes. Doorbreek het kartel en stem niet op het klimaatsprookje. Laten we het maar eens over het maatschappelijke klimaat in dit land hebben morgen.


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
5 jaren geleden

***Die conclusie kon vóór de gebeurtenissen in Utrecht al getrokken worden en erna wel helemaal. Een blik in de steden is voldoende om in te zien dat praktisch alle niet-westerse allochtonen volslagen gesegregeerd leven.**** Aldus Ton Nijhof.

De symptomen dewelke de heer Nijhof aanhaalt, zijn eigenlijk al jaren geleden, ook toentertijd al in Sta- Vast” beschreven, en, blijken dus “tijdloos” te zijn.
Mijn conclusie doet eigenlijk niet ter zake, dat heeft de heer Nijhof al gedaan, maar ik wil er wel aan toevoegen dat, nadat ik de symptomen heb geanalyseerd, ” bestuurders in Nederland, en nu in geheel Europa, een ongelooflijke incompetente “groep” is, die eigenlijk geen bestuurders zijn maar dromers met irrealistische idealen en hun uitlatingen passen exact in de conclusie van de Psychiater, Dr Lyle Rossiters, beschreven in het boek,” Liberal Mind,” dat links denkende een psychische storing hebben gezien hun markante en irreële uitspraken. Een “gewaagde” uitspraak, maar de feiten zoals “we” die de laatste jaren hebben geanalyseerd, wijzen wel in die richting.
Immers: de humane houding tegenover de islamitische gemeenschap is rampzalig geweest en de Europese Unie volgt daarop. De reciprociteit, wederkerigheid, is bij de moslim-gemeenschap niet aanwezig. En, dan te bedenken dat de westerse wereld hen van brood en huisvesting heeft voorzien, en, dat ze hier in vrijheid leven…….. en DAT zelfs wordt niet gewaardeerd.
Mijn “aanvullende” conclusie is dan ook daarmede bevestigd, dat bestuurders ongelooflijk incompetent zijn.
Hoe wij ook “onze” invectieven gebruiken, is niets meer aan te doen.
Bestuurders hadden en hebben geen idee wat “demografische Diversiteit betekent”.
Het enige wat nog mogelijk is, is de grenzen sluiten, waarden en normen stellen aan de niet westerse gemeenschap, en bij weigeren die waarden en normen na te leven onverbiddelijk terugsturen naar hun thuisland, desnoods met geweld. ( Maar dan hoor ik links al huilen van verontwaardiging)
Dat De heer Drs. Geert Wilders en de heer Mr dr. Thierry Baudet, hoon ( smadelijke en schandelijke belediging) kregen van de kartel- bende , bij het laatste verkiezingsdebat op 19 maart 2019, toen beide heren de waarheid ten berde brachten , inzake de aanslag in Utrecht, dat… dát de schuld is van dertig jaar ongecontroleerde immigratie, is een teken dat de “groep Rutte” met Klaver en Jette als aanjager, ongelooflijk “onvolwassen” zijn. Het is de hoogste tijd dat” ze” van het politieke toneel definitief verdwijnen. Salon-socialisten zijn een plaag voor de gehele gemeenschap. Excuses voor mijn eufemismen.

r dunki
5 jaren geleden

@ Hans: “…. burgers moeten meer zelf denken en zich niet verlaten op de linkse leugenpers”. Lees het net uitgekomen : “The polar bear catastrophe that never happened”, waarin blijkt dat de “uitstervende ijsberenpopulatie” in de laatste 50 jaar VERVIERVOUDIGD is! ( de salon-socialisten helaas ook…).

Link :
https://www.bizpacreview.com/2019/03/19/polar-bears-may-have-quadrupled-in-number-despite-melting-arctic-ice-according-to-study-734910?utm_source=Push%20Notifications&utm_medium=BPR

Hans
5 jaren geleden

Het maakt wel degelijk iets uit als men gaat stemmen. Je kunt een ander, het goede hokje rood maken. Verstandige mensen die af willen van dit klimaat- en migratie kartel kunnen PVV of FvD stemmen. En de SGP is ook geen fan het klimaatbeleid van Rutte & co. Maar burgers moeten meer zelf denken en zich niet verlaten op de linkse leugenpers.