De derde musketier van de klimaat hysterie

Wij kennen de twee mislukte politici Nijpels en Samson die nu niet alleen een bedreiging voor onze economie vormen, maar ook voor onze democratie dankzij het gebrek aan kritische vermogens van Rutte inzake hun klimaat pretenties. ‘Der dritte im Bunde’ is Jan Rotmans, een mathematicus die op aanmatigende wijze pretendeert ook verstand van klimaat te hebben en, gebaseerd op die gebakken lucht, gemene zaak maakt met Nijpels en Samson. Hij is ook de kwade genius achter de Urgenda travestie, die hopelijk door de H.R. in vlammen wordt afgeschoten, nadat een al even weinig kritische rechter die zijn plaats in ons staatsbestel niet kent, aan dat ideologische gedram toegaf.

Jan Rotmans. Afb: wikipedia.

Wie is deze Jan Rotmans? Zie hier een veelzeggend, citaat dat hem ten voeten uit tekent: “ De huidige chaos en onbehagen zijn voorbode van een geweldige nieuwe wereld. Veel mensen voelen chaos en onbehagen, volgens mij heeft dat te maken met de overgang naar een nieuw tijdperk”.

Na deze brallerig binnenkomer volgt zijn mantra: “we leven niet in een tijdperk van verandering, maar in een verandering van tijdperk. Een cruciaal kantelmoment in de geschiedenis van de mensheid. Dat geeft ons de vrijheid onze samenleving opnieuw uit te vinden en laadt tegelijk een loodzware verantwoordelijkheid op onze schouders.” Pure demagogische en semantische spelletjes maar vervolgens valt hij krakend door de mand met deze slotzin: “Hoe gaan we daarmee om? Koppel een hoog doel aan iets heel praktisch. Anders is het niet te doen“.

“Praktisch” en Jan Rotmans staan diametraal tegenover elkaar! Kennelijk onder het motto dat herhaling de leugen tot waarheid maakt gaat deze kretologie gladjes voorbij aan het feit dat er niets praktisch is terug te vinden in het illusoire, wereldvreemde doel van deze opportunist.

Terwijl West Europa massaal aan het gas gaat omdat er geen schonere fossiele brandstof bestaat, is deze salonsocialist instrumenteel geweest in de anti-gas lobby door te profiteren van de schrik na de laatste Groningse aardbeving om daarmee het aardgas ook zwart te maken en op de ‘shitlist’ van de linkse klimaat-kliek te plaatsen, zonder oog voor de funeste gevolgen voor de door hen zo geminachte domme kiezers. Dringt het überhaupt tot Rutte door dat hij in Vaals burgers dwingt van het aardgas af te gaan, terwijl vijf minuten verderop, in Aken de Duitse burgers subsidie krijgen om AAN het aardgas te gaan?

Zelfs heeft dit Orwelliaanse ‘would-be’ Big Brother trio alvast een toekomstig ‘recht van binnentreding’ doen opnemen in de ‘blueprint’ van hun staatsgreep, waardoor de sterke arm der wet kan worden ingeschakeld om huizen van andersdenkenden met geweld binnen te treden teneinde de aansluiting op het gas af te sluiten. Weg met de Grondwet!

Wat is er in Rutte gevaren in zijn opportunisme om vooral maar aan de macht te blijven, dergelijke onwettige concessies te doen aan deze Marxistische coup d’ état van lieden die niet anders doen dan hun zakken vullen met hun lobby voor alle bevriende toeleveranciers die hier slapend rijk van worden?


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

7 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
r dunki
5 jaren geleden

Quod erat demonstrandum : het gaat hen niet om het klimaat.
Alle linkse stokpaardjes zijn in feite gepolitiseerde, onderling uitwisselbare, wapens in hun streven naar globale dominantie, waarbij zij gisteren zelfs niet schroomden om slachtoffers van terrorisme genadeloos te misbruiken om politieke tegenstanders te attaqueren.

Dat ‘en passant’ de economie naar de donder gaat is voor hen niet relevant, want uit de as van de kapitalistische maatschappij zal het arbeidersparadijs verrijzen. (kijk maar naar G.L. waar de veroordeelde communistische crimineel Duyvendak aan de touwtjes trekt).

Nu kan het heel wel zijn dat deze communisten samen met de totaal verdwaasde Rutte de klimaat-hysterie proberen door te duwen, dus hopelijk is Buma zo rationeel en kieskeurig om daar een stokje voor te steken; Dijkhoff loopt ( voorlopig) nog wel in het gareel.

r dunki
5 jaren geleden

Zie wat gisteravond gebeurde toen Wilders tijdens TV debat Segers en Jette simpele feiten en cijfers presenteerde inzake klimaat resp. migratie.

Segers heeft zo’n plank voor zijn hoofd dat hij gewoon bleef herhalen dat hij gedroomd had van ‘wetenschappers’ die iets in zijn oor fluisterden, terwijl Jette al evenmin een inhoudelijke reactie kon geven, maar iets denigrerends debiteerde over het niveau van het debat tot dan toe, en uiteraard de uit het hoofd geleerde litanie van solidair zijn, klaarstaan voor mensen en niet discrimineren.

Conclusie: feitelijke kennis van zaken? Gekke Henkie! Daarom ook geen zelfvertrouwen bij deze twee robots om in een serieuze discussie verzeild te raken en, desondanks, applaus van de seculier-religieuze tribune die uiteraard doodsangsten uitstond dat er ketterij verkondigd zou kunnen worden….

Hans
5 jaren geleden
Antwoord aan  r dunki
Hans
5 jaren geleden
Antwoord aan  r dunki

Het was idd tenenkrommend. Zoals Wilders zei, een religie. De feiten doen er niet toe want ik geloof…… Totale onwetendheid.

Hans
5 jaren geleden

Graag gedaan. Die domme klimaathysterie zit mij zeer zeer hoog.

r dunki
5 jaren geleden

@ Hans : dank u !

Hans
5 jaren geleden

Iedereen zit maar te plussen en minnen over die CO2, maar dat is een nutteloze bezigheid. De CO2-knop als thermostaat van de aarde is een politieke leugen.

1 Historie: In het verre verleden was de [CO2] zo’n 8000 ppm. Sindsdien hebben wij alle combinaties van temperatuur en [CO2] gezien. Hoge [CO2] met zowel hoge en lage temperatuur. Idem bij lage [CO2].
Zo’n 1000 jaar geleden was er de “midieval warmth period”. Toen was het warmer dan tegenwoordig met een lage [CO2].
Zo’n 2000 jaar geleden was er de “Roman wormth period”. Toen was het zelfs nog warmer op aarde dan tijdens de “midieval warmth period”, ook weer bij lage [CO2].

2. Keuze referentiepunt: Het IPCC neemt de temperatuur in het jaar 1850 als referentiepunt voor de “dramatische” temperatuurstijging. Dit is een puur politieke keuze. 1850 markeert het einde van de zgn “kleine ijstijd”. Die kleine ijstijd was een abnormale, afwijkende koude periode. Keuze voor 1850 houdt automatisch in dat er temperatuurstijging zal optreden. Zou men het jaar 1000 als referentie nemen dan zouden wij nu nog te maken hebben met een temperatuurdaling.

3. IPCC bedrog dmv de temperatuur gevoeligheid voor CO2. Het IPCC neemt aan (zonder enig bewijs) dat elke verdubbeling van de [CO2] de temperatuur 3,4 gr stijgt.
De britse wetenschapper Nicholas Lewis (die ook de temperatuurstijging toeschrijft aan verhoging van de [CO2]) komt obv stralingsmetingen tot een stijging van 1,7 gr bij verdubbeling van de [CO2].
Diverse natuurkundigen over de hele wereld laten middels berekening zien dat de maximale temperatuurstijging bij verdubbeling van de [CO2] slechts 0,7 gr is.

4. Negeren van de metingen: Het IPCC hanteert een model om “temperatuur projecties” (een woord om te verdoezelen dat zij geen voorspellingen kunnen doen) te maken. Deze projecties komen niet overeen met de gemeten temperaturen, niet terug naar vroegere tijden en niet “vooruit” naar de afgelopen 20 jaar.

En nu de grootste gekte,
Als alle landen doen wat er in Parijs 2015 is afgesproken (de basis voor het Nederlandse klimaatbeleid) dan zou dat volgens de methodiek van het IPCC een effect hebben van 0,05 gr C. In werkelijkheid zal dat zeker onder de 0,01 gr C blijven!
Het effect van het Nederlandse klimaatbeleid zou, opnieuw volgens de overdreven IPCC methodiek, slechts 0,0003 (volgens anderen 0,00007 gr) zijn. Totaal onmeetbaar en totaal onmerkbaar.
Dat onmeetbare resultaat wil Rutte & co bestrijden voor een bedrag 1000 miljard Euro. De totale Nederlandse samenleving gaat op een hoop, het beste gasnet van de wereld wordt gesloopt, de Nederlandse welvaart wordt vernietigd. Nederland moet volgens hen volgezet worden met niet werkende windmolens en zonnepanelen, De gebouwen moeten verwarmd worden met ontoereikende warmtepompen (als er überhaupt stroom is!). Iedereen moet in onpraktische elektrische auto’s terwijl ook nog de voorraad lithium voor de accu’s en neodymium voor de elektromoren beperkt is.

Stop de klimaatgekte, de grootste bedreiging voor ons land. Stem ze weg. Stem PVV of FvD.