Waarom hebben linkse politici geen kleren aan?

De politiek heeft door de eeuwen heen als vergaarbak gefunctioneerd voor ego’s zonder affiniteit met hun eigen samenleving, die met veel aplomb probeerden hun dictaat op te leggen zonder besef van de ramificaties daarvan.

Afb: Maurits Verbiest / Flickr.com

Aan de wieg van de 21e eeuw zien wij een gestaag voortschrijdend destructief proces dat slechts de desintegratie van onze samenleving als doel heeft, terwijl dit geen enkele consequentie heeft voor de wereldvreemde, decadente élites die hier debet aan zijn. ‘Wereldvreemd’ in hun arrogant wanbeleid geïnspireerd door Marx, Sartre, Gramsci of Alinsky, stuk voor stuk maatschappelijke parasieten die nooit enig vak hadden geleerd noch één dag voor de kost gewerkt hadden en iedere binding met hun samenleving ontbeerden. Hun dwingelandij met oogkleppen doet sterk denken aan het sprookje van Hans Christian Andersen over de keizer die geen kleren aan heeft, hetgeen niemand hem durft te zeggen.

In die dystopische wereld klotst het ideologische badwater over de randen van het maatschappelijke bad, maar waar blijft de èchte visie….? Rutte is het schoolvoorbeeld van de visieloze ‘Jantje de regelaar’ die overal ad hoc zijn vingertje in de dijk steekt, maar steeds te laat komt in zijn incoherent wanbeleid, reden waarom onze democratie afglijdt onder de manipulatie van de Social Justice élite die hij vrij baan geeft.

Nederland heeft behoefte aan een premier met een heldere visie, zoals de laatste der zelfstandig denkenden VVD- Mohikanen Frits Bolkestein die nog steeds étaleert, maar die bij Rutte III ontbrekende maatschappelijke visie wordt recentelijk pas ontwikkeld door Baudet, tot grote schrik van de SJW élite. Niets nieuws onder de zon, want sinds mensenheugenis zijn beschavingen gesneuveld omdat hun élites iedere binding met de realiteit verloren hadden, maar pijnlijk als wij dat nou net moeten meemaken….

Historisch gezien zijn maatschappelijke élites nooit afgerekend op de ondergang van hun beschavingen, omdat zij iedere binding met de bevolking hadden verloren, wellicht zelfs bewust overboord gezet, omdat die mensen toch maar dom zijn. Het is geen toeval dat Trump president is geworden want, ondanks zijn moeizame karakter heeft hij in tientallen jaren van reality shows een fijne neus ontwikkeld datgene waar het in de samenleving aan schortte, terwijl een communist als Obama slechts op het ‘wereldvreemde’, ideologische spoor zat.

Wat was de reden dat, bijvoorbeeld, oude Griekse stadstaten al voor de christelijke jaartelling ten onder gingen, het West-Romeinse rijk in de 5e en het Byzantijnse rijk in de 15e eeuw?

Keer op keer luidde het antwoord dat de élite losgeslagen raakte van de samenleving die zij pretendeerde te regeren. Daarnaast waren er ook externe factoren die een rol speelden, zoals de invasie van Attila met de horde der Hunnen en acht eeuwen later Dzjengis Khan, die een grote golf Germaanse stammen Europa indreef, tot in het Iberisch schiereiland toe, die de toch al wankele originele- en West-Romeinse rijken deed ineenstorten.

Het is bewonderenswaardig hoe zeven eeuwen later niet alleen de huidige invasie der Hunnen door Angela Merkel persoonlijk is georkestreerd, maar hoe zij ook nog kans ziet om van binnenuit, via Berlijn en Brussel, de West-Europese democratie om zeep te helpen.

Historici zoals Victor Davis Hanson merken op dat er sprake is van grote ongelijkheid in de toepassing van rechtsregels in de USA wanneer élites niet op hun misdaden worden afgerekend. Hij ziet een legioen van moreel corrupte democraten – die wij in Nederland stuk voor stuk hebben leren kennen voor wat zij waard zijn, ondanks de manhaftige pogingen van de NOS om de Nederlandse kijkers dom te houden: ” an array of people who have not told the truth, haven’t faced criminal charges”. Hanson noemde daarbij namen zoals de ex-FBI directeur James Comey, de ex-DNI James Clapper, de ex-CIA directeur John Brennan, de ex-FBI agent Andrew McCabe, en anderen die in feite een ‘coup d’état’ in Washington hebben voorbereid, ordinair landverraad! Wie hij vergeet is hun ‘pater intellectualis’ Obama die aan de wieg stond van het ‘collusion sprookje’. Ondertussen gaat de ‘heksenjacht’ van het Mueller onderzoek vrolijk verder zonder dat er ook maar het minste bewijs tegen Trump van een samenzwering met de Russen blijkt na 2 lange jaren. Sterker nog, de rollen worden nu omgedraaid omdat bewijzen van Hillary Clinton’s handje klap met Putin zich opstapelen.

De linkse élite in de USA is, als lichtend voorbeeld voor hun kloons aan de Grachtengordel, geheel losgeslagen van de ‘gewone man’, zoals hier D’66 en GL brutaal profiteren van de zwakte van een Rutte om hun klimaat-gedram te pousseren, zelfs door misbruik te maken van kleine schoolkindertjes.

De narcistische keizer heeft geen kleren aan, maar wee degene die dat durft te zeggen….Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties