Hoeveel wereldoorlogen heeft Merkel nog nodig om niet langer ‘weg te kijken’?

De jaarlijkse ‘Münchner Sicherheitskonferenz‘ heeft weer van 15 tot 17 februari jl. zijn jaarlijkse beslag gekregen in het statige Hotel Bayerischer Hof waar Angela Merkel, met verve, toonde dat zij de politiek correcte ‘wereldkampioen wegkijken’ is, ondanks twee wereldoorlogen die nog redelijk vers in het Duitse geheugen zouden moeten liggen.

Bondskanselier Merkel. Afb: Wikimedia

Zij presenteerde een perfecte impersonatie van wijlen Neville Chamberlain toen zij de Iraanse militaire opbouw aansneed en de bedreiging die daarvan uitgaat voor Europa, waarmee zij weer eens aantoonde dat slechts mensen die blind willen zijn blinder kunnen zijn dan èchte blinden.

De recente Duitse geschiedenis speelt kennelijk niet voor haar terwijl Vice President Mike Pence haar de week daarvoor nog persoonlijk op het hart had gedrukt om op te passen met haar steun aan Iran’s nucleaire programma. Het gerelateerde nucleaire akkoord, waarin expliciet gestipuleerd is: “ Iran agreed to limit its sensitive nuclear activities and allow in international inspectors in return for the lifting of crippling economic sanctions”, werd en wordt door Iran met voeten getreden, maar omdat Trump daar consequenties aan verbindt zal en moet Merkel tegen die draad ingaan, terwijl Iran inmiddels al raketten heeft die een nucleaire lading in haar voortuintje kunnen afleveren.

Dat voorspelt niets dan ellende voor het Europese veiligheidsbeleid, want Merkel zei glashard, “Ik erken het geleide wapens programma, ik zie Iran in Jemen en voor alles in Syrië. De enige vraag die speelt is of wij het gemeenschappelijke doel dienen om Iran’s ontwikkeling te schaden of te belemmeren door ons uit het enige akkoord terug te trekken? Of helpen wij het land door het kleine ankertje dat wij daar hebben te gebruiken om elders druk uit te oefenen”?

In Hoogduits heet dit “wishful thinking”, tot de hoogste macht, dat de jongere generatie Iranis, die zich verzetten tegen het tirannieke, moorddadige régime der rechtstreeks uit de middeleeuwen afkomstige ayatollahs, volledig miskent! Iran stond aan het eind der zeventiger jaren aan de wieg van de orthodoxie die de Islamitische wereld overspoelde en de wereld dagelijks zo ontzettend veel ellende bezorgt, maar hoe kan zij het probleem erkennen en tegelijk als een opstandig kind tegen Trump’s schenen schoppen tegen beter weten in? Ook D66-Sigrid Kaag steunt Merkel’s ‘wegkijken’….

Merkel deed zelfs geen poging om een constructieve oplossing aan te dragen, maar kreeg een ovatie, terwijl de hele wereld ziet dat zowel de Islamitische revolutie in Iran als de Socialistische revolutie in Venezuela beide landen tot de bedelstaf hebben gebracht ten koste van massale moordpartijen en gigantische corruptie. Slechts Turkije heeft dit van dichtbij meegemaakt, maar Erdogan gaat gestaag door met de ondermijning van Ataturk’s secularisering en modernisering van het land. De Turkse politieke gevangenen lopen in de honderdduizenden en werkeloosheid en inflatie vliegen de pan uit, maar dat blijkt nu te liggen aan de Turkse groenteboeren.

De bedreiging die de door Erdogan opgejutte Turken in West-Europa opleveren voor de democratie wordt ook achteloos door Merkel onder het kleed geveegd omdat dit alles naadloos past in haar scenario van Coudenhove Kalergi. Op naar de volgende Charlemagne Prijs!

In 1938 was er ook zo’n akkoord van München, waarbij Engeland en Frankrijk zich lieten intimideren en beduvelen, ten koste van de Sudeten-Duitsers, waarna W.O.II losbrandde. Zou Merkel werkelijk zo oliedom zijn dat zij onze naïeve westerse moraliteit op de ayatollahs projecteert, of is zij echt zo’n doortrapte aanhanger van Coudenhove Kalergi? Ik gok op het laatste als ik zie hoe panisch zij sinds haar herverkiezing doende is om het de SPD naar de zin te maken door de meer conservatieve elementen in de CDU en CSU te slopen. Of het nu een minister betreft of diens directeur van de Inlichtingendienst die voor ‘links’ onwelgevallige conclusies presenteert inzake hun sprookjes over klopjachten op allochtonen in Dresden. Merkel is gewoon door en door rot!

In haar speech verdedigde Merkel het belang van de multilaterale approach van wereldpolitiek, het ‘globalistische’ concept waarin alle socialisten minsten twee standpunten huldigen in de kakafonie van hun Toren van Babel, maar W.O. II is al lang vergeten en Iran gaat rustig verder zich te bewapenen. Haar lakeien in Brussel knippen en buigen en verzuimen de Europese burgers te beschermen, ondanks Duits-Frans geleuter over een Europese defensie… Waartegen eigenlijk?

De ‘populistische revolutie’ krijgt nu de mogelijkheid om de ongekozen Brusselse landverraders een halt toe te roepen, want waar deze élite enerzijds door omissie verzuimt dit gevaar een halt toe te roepen, creëert het zelf ook nog eens onnodige rampenscenario’s op grond van ‘wetenschappelijk bewezen’ boerenbedrog in samenwerking met andere ongekozen organisaties als de IPCC.

Merkel is een gevaarlijke salonsocialist in optima forma, maar alles en iedereen die zich beroept op hun collectivistische groepsconsensus is immuun voor ratio en lessen van de geschiedenis.


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties