Wie is mijn vijand?

Ignorant extreem links, zowel in de USA als in Europa, bralt over Trump als een ‘nazi’, terwijl zij geen idee hebben. Trump is de eerste politicus die de guts heeft om de ‘culture war’ aan te gaan met de ‘deep state’ en hun rabiate achterban, zij het dat hij weinig keuze had omdat deze hysterische bende hun electorale verlies nog steeds niet heeft geaccepteerd en uit alle macht probeert de Amerikaanse democratie te ontwortelen en naar hun hand te zetten.

Waar zij helemaal dol van worden is dat Trump zo ongrijpbaar is voor hun gelieg en bedrieg en zijn ‘ratings’ – hoewel niet sky-high – constant blijven of licht stijgen; hij munt uit in het creëren en managen van chaos en mobiliseert zodoende massa’s kiezers uit de al jaren zwijgende meerderheid tegenover de schuimbekkende hordes, maar zijn kiezers zijn geen Nazi’s en in de USA is ook geen ‘markt’ daarvoor. Zij zijn ook geen Duitsers, zij hebben geen behoefte aan een tweede Hitler en het politieke klimaat onder hen is daar ook geenszins rijp voor. Dit zijn ‘normale mensen’ die zelf invulling aan hun leven kunnen geven zonder ideologische sturing Saul Alinsky en Barack Obama, wiens extreem linkse kliek – die momenteel de Democratische partij verscheurt – slechts zichzelf kan definiëren door wie hun vijand is; zelf hebben zij geen substantie, geen identiteit. Zonder hun ideale vijand Trump zouden zij imploderen en niets zijn.

De briljante filosoof der Nazi’s, Carl Schmidt, begreep de ‘state of mind’ van de linkse extremisten perfect met zijn stelling: ‘ Vertel mij wie jouw vijand is en ik zal jou vertellen wie jij bent’ en dat is het enige dat de decadente-liberale kliek definieert: HAAT! Die haat is zo groot dat de middelen ieder nefast doel heiligen: de Duitse inlichtingendienst bevestigt dat er geen enkel bewijs is van rechtse klopjachten in Chemnitz – zoals glashard door linkse leugenaars wordt beweerd – maar nu eist die hysterische horde zelfs het ontslag van de baas van de inlichtingendienst…. ( de man zal ook wel een racistische Nazi zijn?)

Ook hier wordt weer op schrijnende wijze duidelijk dat Karl Marx aan het langste eind trekt met zijn ‘we against them ‘ concept dat het prima deed – ten koste van zo’n honderd miljoen slachtoffers – nog steeds doet en altijd zal blijven doen voor simpele zielen. Maar het grote gevaar is dat er, op het pluche in de SPD, CDU en FDP ook mensen figureren die er ‘normaal’ uitzien maar – net als de nieuwe ‘après-Penthouse garde in D’66 en de GL zwevers – levensgevaarlijke monomane communistische derivaten zijn.

Deze lieden zijn naarstig op zoek naar vervulling van hun bestaan in hun alternatieve wereldje, waarbij zij zich in de USA ‘the resistance’ noemen, de Don Quichotes van de 21e eeuw, die op hun schijn-planeet leven en daar tegen hun windmolens vechten – zoals wij onze eigen dappere impersonatie hebben van de verdwaasde Don Quichote in Juncker en de dikbuikige Sancho Panza in zijn trouwe vazal Frans Timmermans.

In de USA zijn natuurlijk de dwaze alt-right clowns en hun bully-boys, maar waar zij niet aan doen is de persoonlijke selectie van hun ‘vijanden’ om die te demoniseren als de vertegenwoordiger van tientallen, zo niet honderden, miljoenen kiezers die kennelijk impliciet allemaal Nazi’s zijn. Deze defamatie van miljoenen respectabele ‘andersdenkenden’ is niet alleen feitelijk stompzinnig omdat deze voortkomt uit het intimiderende maar langzamerhand langdradige communistische handboek, maar moreel al even achterlijk omdat dit vraagt om een reactie van mensen die deze brutale bekken niet langer accepteren, maar van de weeromstuit als ‘slechte-populisten’ worden weggezet, zelfs vanuit ‘het torentje’ aan de Vijverberg! Dit creëert de polarisatie waar decadente-liberalen op gedijen, maar extreme rechtse reacties zijn natuurlijk even stompzinnig; Carl Schmidt had het goed gezien en Karl Marx’s natte droom komt weer uit!

Zelfs in de Amerikaanse Senaat viert deze ideologische leegte hoogtij, bijvoorbeeld in de persoon van Cory Booker, een Democratische narcist van wereldklasse en een leeghoofd met presidentiële aspiraties, die bijvoorbeeld de actuele screening van de nieuwe raadsheer Kavanaugh voor de Supreme Court op voorhand plaatst in de context van  “this has nothing to do with politics but with who we are as moral beings. I’m here to call on folks to understand that in a moral moment, there is no neutral. In a moral moment, there is [sic] no bystanders. You are either complicit in the evil, you are either contributing to the wrong, or you are fighting against it.” Niet alleen toont het bekijken van een paar interviews dat zijn Engels ligt op het niveau van ‘hun hebben’, maar het is een lege activist zonder enige eruditie die verschrikkelijk veel kabaal maakt om verder te polariseren in de hoop zo te profiteren van de zwaai naar extreem links in de Democratische partij.

Geen wonder dat Trump, ‘the big noise from Queens’ zich de kaas niet van het brood laat eten en met zijn ‘chaos-management’ de extreem-linkse kliek de gordijnen in jaagt. Hij is de andere zijde van de medaille, maar hij is de eerste republikein die keihard van zich afbijt na acht jaren communistische indoctrinatie en infiltratie van Obama. Het verschil is dat Booker een opportunistische impersonatie is van Don Quichote, terwijl Trump in zichzelf gelooft en ècht de illusoire ridder is. Trump is de natuurlijk reactie van de Amerikaanse ‘silent majority’ kiezers op het jarenlange, brutale en vaak onwettige, wanbeleid van Obama.

Het risico is dat een eventuele nieuwe Democratische president de draad van Obama oppakt en de oorlog verklaart aan de andere helft der Amerikanen. In Nederland zien wij hoe – nu Penthouse zijn pedante hoofd steeds verder in de strop steekt – D’66 steeds verder volloopt met soortgelijke, levensgevaarlijke modieuze ideoloogjes die het woord ‘neger’ niet over de lippen kunnen krijgen en allemaal ‘wit’ in plaats van ‘blank’ zijn maar vooral dezelfde indoctrinatie dankbaar hebben opgelepeld waarover ik schreef op 6 september in ’wordt het onderwijs de ondergang van onze democratie?’

Linkse intriganten hebben wij hier al in overvloed, maar zou de èchte Trump nu ook opstaan?

 

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties