Respect voor gesluierde vrouwen?

De burgemeester van de hoofdstad van ons land, Femke Halsema, die zegt dat gesluierde vrouwen gerespecteerd moeten worden. Hoe ironisch is dat. Deze vrouwen worden door hun cultuur, hun ideologie, hun mannen en hun familie niet gerespecteerd of geaccepteerd als vrouw en dat moeten wij respecteren?

Femke Halsema. Afb: flickr.com

Nee, nu niet en nooit niet. Het percentage vrouwen dat vrijwillig kiest om in zo’n vormeloos gewaad te lopen is heel erg klein en het is een vorm van vrouwenonderdrukking. Soera 24:31: ‘Vrouwen moeten zichzelf bedekken en mogen alleen gezien worden door familieleden, slaven, en kinderen die nog geen seks met vrouwen hebben gehad’.

Persoonlijk denk ik dat dit een uitspraak is die kant noch wal raakt en dat de burgemeester zich onvoldoende verdiept heeft in de sharia-wetgeving voor vrouwen. Dan zou ze toch echt beter weten en niet van deze onnozele uitspraken doen. De islam ziet de vrouw niet als gelijkwaardig en deze ideologie past en hoort niet in Nederland.

Verder is er in Nijmegen een groep linkse globalistische mafklappers die met de medewerking van burgers een monument willen gaan bekladden omdat ze nu eenmaal graag een boodschap uit willen dragen waar heel veel mensen het niet mee eens zijn…

En dan natuurlijk Pechtold… Alweer!!! Ik begin het te begrijpen waarom hij zo voor de islamisering is als je vrouwen zó behandelt. De waanzin regeert in dit land, en wij als nuchtere Nederlanders met gezond verstand zullen de normaliteit weer terug moeten brengen. Sluit u aan bij gelijkgestemden en wissel ideeën uit.

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hein
5 jaren geleden

En die waanzin is een doordenderende trein. Omdat de door links gedomineerde instituties alle seinen op groen hebben gezet:

De jeugd wordt geïndoctrineerd en gehersenspoeld door het volledig linkse onderwijs.

80% van de burgers volg het nieuws hooguit via de NPO (Nederlandse Propaganda Omroep), RTL, SBS en de grote en kleine kranten (papier of on line) en wordt daardoor volledig gemanipuleerd en in slaap gesust door linkse media. Van de overgebleven 20% is een deel overtuigd links en niet vatbaar voor feiten. Slechts het kleine dan nog overblijvende deel informeert zich nader en is bereid tot zelfstandig nadenken. Deze groep is m.i. te klein om de linkse hegemonie te doorbreken.

5 jaren geleden
Antwoord aan  Hein

De heer Hein.

U heeft gelijk en dus……….. hebben we een HEEL GROOT PROBLEEM……… !!!

5 jaren geleden

**En dan natuurlijk Pechtold… Alweer!!! Ik begin het te begrijpen waarom hij zo voor de islamisering is als je vrouwen zó behandelt. De waanzin regeert in dit land, en wij als nuchtere Nederlanders met gezond verstand zullen de normaliteit weer terug moeten brengen. Sluit u aan bij gelijkgestemden en wissel ideeën uit.**Aldus Mevr Elise Nijmegen.

De waanzin “regeert” in dit land”. Die conclusie van Mevr. Nijmegen is niet nieuw. Het is overigens wél de waarheid.
Wijlen Prof. dr. Bob Smalhout heeft vele columns gewijd aan het Management, immigratie en de politieke situatie in Nederland én in Europa. In een column van 10 november 2001 schreef hij:
Waanzin nummer 1.
” Straks wordt de 700 jaar oude gulden afgeschaft en de komt de “Euromunt- ramp” over ons heen.Over deze grootste ingreep in onze “nationale” identiteit, heeft niemand in ons land enige democratische in spraak gehad en premier W. Kok verbood iedere discussie er over in de Tweede Kamer. Het gaat ons zeker miljarden kosten ( En dat is inmiddels bewezen).
Waanzin nummer 2.
In een column van 15 juli 2000, schrijft Smalhout :” De geest des tijds”, dat tweeënhalf miljoen landgenoten lijden aan een psychische stoornissen. Ook de politie verdient miljoenen aan verkeersboetes opgelegd aan automobilisten die slechts enkele kilometers te snel reden. ( die waanzin duurt nog steeds voort: en die boetes hebben NIETS met “het straffen” te maken bij een simpele overtreding. Alles met geldmakerij.)
Waanzin nummer 3.
OP 16 juni 2012, schrijft Smalhout: ” Bij het systematisch doorlezen van mijn eigen Eu- archief wordt het duidelijk dat het hele EU gebeuren is gebaseerd op “bedrog” en hele hele en halve “onwaarheden”, valse voorlichting en het smijten met geld.
Waanzin nummer 4.
De “aanhef” boven een column van Smalhout van 13 oktober 2007, staat:” Hoezo democratie”.
Het doordrukken van een door de meeste mensen ONGEWENSTE maatregel. gaat meestal gepaard met een media-spektakel dat BOL staat van halve waarheden ijzingwekkende leugens en primitieve boeren bedrog. Dat is niet alleen hoogst irritant voor iedereen die zelfstandig kan denken, maar het ook beledigend.

Leon de Winter schrijft in een column van 15 december 20012 met de aanhef:” Elites roekeloos en ongrijpbaar.”
En dit is waanzin nummer 5.
Hij schrijft:” Door het laten stromen van enorme hoeveelheden geld naar het Zuiden, wilden de elites van Europa de mediterrane landen aansluiting laten vinden bij de dynamische economieën van het noorden. Dat dat niet mogelijk was, was een optie die de elites niet tot zich laten doordringen. Het was “immers” een humane gedachte, en als het zou lukken de de EU zichzelf voor Eeuwig hebben bewezen.”

Hiermede heb ik 5 punten van die waanzin aangehaald, maar als ik de leugens van Mark Rutte er ook bij haal én de ziekelijke pogingen, Alexander Pechtholt , Lodewijk Asscher en Jesse Klaver, om Geert Wilders én Thierry Baudet, te demoniseren dat is de waanzin wel compleet.

Waanzin nummer 6 is:” Het management, met hun drang naar existentie, hebben protocol op protocol geproduceerd in ziekenhuizen, waardoor artsen en verpleegkundigen zelfs depressief worden van het formalisme én kosten opdrijvend is, terwijl de opzet was dat het kosten besparend zou werken.
“De waanzin regeert in dit land”. Het “statement” van Mevr. Elise Nijmegen, is harde realiteit. Mr dr. Thierry Baudet zei toch ook, ná een speech in de Tweede Kamer;” We worden geregeerd door “idioten”.

Campert
5 jaren geleden

Sorry, zie nu pas dat Ronald er ook al uitvoerig over berichtte.

Lars024
5 jaren geleden

Bam, kop-spijker column!

Genieten, deze realistische en onderbouwde actuele columns! Graag meer. Dit geeft de burger namelijk weer wat moed terug, omdat je beseft niet de enige te zijn die de realiteit ziet zoals ie momenteel IS.