Hoe de islam de vooruitgang verhindert en de samenleving bedreigt

De titel is de essentie van het juist uitgekomen boek ‘Vijandelijke overname’ van Thilo Sarrazin, een econoom, lid van de extreem-linkse SPD, Berlijns senator voor diezelfde SPD en niet te vergeten ex-lid van de hoofddirectie van de Bundesbank, kortom: een unieke ’geloofsbrief’.

Thilo Sarrazin. Afb: Wikimedia-commons / Richard Hebstreit.

Acht jaar geleden kwam hij met zijn boek ‘Duitsland schaft zichzelf af’ al volop in aanvaring met de Lügenpresse; nu is het weer raak, want Sarrazin argumenteert dat ‘het ware karakter van de koran een agressieve, ongeordende, emotionele en weinig abstracte tekst is, dat de levenswijze van de islam niet compatibel is met het westelijke maatschappelijke model en dat immigratie van moslims in feite verboden moet worden’. Het boek ‘Feindliche Übernahme’ is voorzien van honderden voetnoten en citaten van prominente stemmen in dit debat als Necla Kelek, Hamed Abdel-Samad, Henryk Broder en Bernard Lewis. Over het heikele integratiethema laat hij zich (nog) niet uit.

Dit alles uit de mond van één der meest prominente leden van de Sharia Partei Deutschland, dus de navelstarende Lügenpresse is spontaan in brand gevlogen, probeert hem te isoleren met argumenten ‘ad hominem’ en iedere vorm van debat op voorhand uit te sluiten. U weet wel, zij haten de ‘vrijheid van meningsuiting’ met héél hun linkse hartjes. Daarmee bereiken deze activisten (i.p.v. journalisten) precies datgene wat zij altijd al doen: iedere vorm van intelligente discussie wordt uitgesloten en aan beide extremen verzamelen zich de lelijke internet-schreeuwlelijken.

Sarrazin stelt dat Duitsland moet leren om zich teweer te stellen, maar uiteraard niet op deze wijze zoals de extreem-linkse – dus ook enorm ‘gekwetste’ – Süddeutsche Zeitung zijn boek vergelijkt met het ebolavirus en hij wordt weggezet als één der ‘Herrenmenschen’ en zijn boek als ‘primitieve koran- exegese’ door activisten die het boek waarschijnlijk nog niet eens gelezen hebben. Wat naar voor deze ‘journalisten’ dat ‘Feindliche Übernahme’ vanaf dag één een onverbiddelijke bestseller is!

Alleen ‘Die Zeit’ komt met een ‘islamwetenschapper’, die uiteraard geen antwoord geeft op de vraag of de islam überhaupt in staat is tot meningsvrijheid en democratie, Sarrazins centrale thema. Zij kan slechts kijken naar ‘Sarrazins zentrale Denkraster’ teneinde zijn valide argumenten niet te hoeven wegen. Dus waar Sarrazin probeert de – bijna hermetische salonsocialistische – grenzen van dit brede probleem open te breken, geeft links weer de bekende toespitsing op irrelevante details zoals het verhelderende feit dat ‘genitale mutilatie niet exclusief door moslims wordt begaan…’ Ook een manier ‘om er omheen te zwetsen’ en iedere intelligente discussie te vermijden, temeer als je intellectueel daartoe niet in staat bent.

Toen vorige week het boek uitkwam ging de MSM-huichelarij automatisch in ‘overdrive’ (TAZ “Thilo Sarrazins Buch braucht kein Mensch”) werd duidelijk hoe weinig behoefte de MSM-activisten hebben aan een ‘andersdenkende’, zelfs niet een hoogst intelligent, erudiet exemplaar van dat specimen.

Geen woord over zijn boek, maar: “Sarrazin habe den Humus für den diskursiven Rechtsruck in der Republik geschaffen”. Lange Rede kurzer Sinn, linkse hysterie was de beste reclame voor het boek!

Ook acht jaar geleden, toen “Deutschland schafft sich ab” uitkwam, verkondigde de communist Angela Merkel, die dit werk nooit gelezen heeft, van haar hoge kansel ‘dat zij geen behoefte had aan zo’n boek, want wat zij in een voorbeschouwing gezien had was meer dan voldoende…’ Dat is hoe ‘links’ het debat uit de weg gaat om niet ‘met de broek op de enkels’ onder de schijnwerpers te staan. Dat was acht jaar geleden maar de nefaste Big Brother-mentaliteit is geen spatje veranderd, want je bent of een “ Willkommensextremist” of een ”nazi”, zei een vertegenwoordiger van de politie in Chemnitz. Zo zorgt links al jaren voor de polarisatie conform het ‘we against them’ concept van Karl Marx en probeert iedere ‘andersdenkende’ te overschreeuwen en te intimideren.

Wat de verdwaasde collegae van Sarrazin in de SPD steekt is zijn focus op immigratie, islam en overdracht van menselijke intelligentie – dus een rijke bodem voor meer stompzinnige aanvallen op een intelligent mens dat de discussie tevergeefs op gang probeert te brengen. Uiteindelijk zal het de kiezer moeten zijn die de doorslag geeft om een einde te maken aan deze terreur van Big Brother.

Sarrazin maakt zich niet schuldig aan het linkse, monomane éénrichtingsverkeer, maar concludeert dat een liberale moslim als Bassam Tibi met zijn euro-islam kansloos is. Integratie zou slechts mogelijk zijn door raciale integratie (het concept van de doodenge vrijmetselaar Coudenhove Kalergi) die nu eenmaal niet hoog op het verlanglijstje van de Duitsers staat, dus die wil Sarrazin aanpakken om niet nog meer fnuikende parallelle samenlevingen te creëren.

Sarrazin’s timing is vlekkeloos, simultaan met de gebeurtenissen in Chemnitz, waarbij de ‘Grünen’ als een soort impulsieve accelerator voor zijn brandje functioneerden: Bij de presentatie van het boek verweet Heinz Buschkowsky, Sarrazins SPD-collega en ex-burgemeester van Berlin-Neukölln als één van de weinigen met veel praktische ervaring in dit politieke mijnenveld, hem ‘simplificatie, respectloosheid en paniekmakerij’. Dat was een slimme zet van Sarrazin om zich vanaf dag één bloot te stellen aan kritiek, temeer omdat Buschowsky als klap op de vuurpijl Sarrazins conclusie bevestigde dat de islam volstrekt incompatibel is met het westelijke maatschappelijke model, mede gezien het grote gevaar voor radicalisering van de professioneel-werkloze-moslimjongeren! In de steden zou volgens Buschkowsky de ontwikkeling nog erger zijn dan Sarrazin voorstelt…

De socialist Sarrazin is niet de oprichter van Pegida, noch van het rechtse populisme in Duitsland, zoals velen nu beweren, maar naarmate Big Brother weigert deze harde feiten te erkennen neemt de sociale onvrede toe, zoals ik al schetste in mijn artikelen over de inhaalrace van de AfD.

Chemnitz toont aan dat Duitsland rijp is voor een beschaafd debat; ‘links’ wil dat per se voorkomen.

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
5 jaren geleden

Uit mijn archief:

Razendsnelle islamisering verandert Nederland in ‘Eurabische nachtmerrie’
xandernieuws 02-05-2011 13:52- in Islam & Terreur
Razendsnelle islamisering verandert Nederland in ‘Eurabische nachtmerrie’
‘Nederland is nu al een gescheiden samenleving’

De torenhoge minaretten van de “Essalam moskee” in Rotterdam, dat door “The Economist” een ‘Eurabische nachtmerrie’ wordt genoemd.

Volgens de Italiaanse journalist Guilio Meotti blijkt uit diverse internationale onderzoeken dat Nederland één van landen in Europa is waar de islamisering van de maatschappij het snelste en eenvoudigste verloopt, zo zeer zelfs dat het internationale vermaarde magazine The Economist Rotterdam als ‘een Eurabische nachtmerrie’ heeft betiteld. Amsterdam behoort samen met Brussel en Marseille tot de steden waar moslims nu al 20% tot 25% van de bevolking uitmaken. Als deze trend zich ongewijzigd doorzet is er halverwege deze eeuw vrijwel niets meer over van onze vrije hoog ontwikkelde westerse democratie.
In onze tijd zijn we getuige van de zelf- uitroeiing van de Europese beschaving, die de bakermat vormde van het huidige moderne tijdperk. In zijn nieuwe bestseller ‘Civilization’ schrijft de hoog in aanzien staande Harvard historicus Niall Ferguson: ‘Als de moslimbevolking in Groot Brittannië jaarlijks met 6,7% blijft doorgroeien (zoals tussen 2004 en 2008 het geval was), dan stijgt hun aandeel van krap 4% in 2008 naar 8% in 2020, 15% in 2030, 28% in 2040 en voorbij de 50% in 2050.’

Ferguson is niet de enige die de term ‘Eurabië’ gebruikt voor het islamiserende en vergrijzende Europese continent. Historicus Bat Ye’or bestudeert al haar hele carrière het fenomeen en professor Bernard Lewis verklaarde tegenover de Duitse krant Die Welt dat ‘Europa op zijn laatst aan het einde van de 21e eeuw een moslim meerderheid heeft.’ Volgens het toonaangevende Amerikaanse Pew Forum stijgt het aantal moslims wereldwijd eveneens fors, namelijk met 35% in de komende 20 jaar, twee keer zo snel als het aantal niet-moslims. ( Aldus een artikel uit 2011.)

Het probleem is GROTER dan de meesten van ons aannemen, ter zake de islamisering van Europa en sinds 2011 zijn de immigratie problemen progressief.
Het is bijna niet voor te stellen hoe een stel “idioten” Europa en dus ook Nederland, willen islamiseren en hun macht gebruiken ,dat op te leggen aan de gemeenschap.
Het artikel van de heer Dunki laat niets te wensen over en is zeker een uitstekende aanvulling op het artikel van de journalist Guilio Meott.

Nu de burgemeester van Amsterdam, Halsema van Groen Links, meent dat “gesluierde vrouwen” gerespecteerd moeten worden, weten we nu, “wat voor vlees we in de kuip” hebben. Dat Mevr, Annabel Nanninga, van Forum voor Democratie, een “boete zal krijgen “doordat haar een geheimhoudingsplicht is opgelegd bij het samenstellen, van de Amsterdamse Gemeenteraad, als zij publiekelijk bekend maakt hoe de samenstelling is verlopen. Hier is volgens mij, op een “politiek misdadige wijze de samenstelling van de raad tot stand gebracht.” En, democratie…….. is kennelijk een vies woord voor links.

Thilo Sarrazin is al jaren geleden “uitgemaakt voor alles en nog” wat in Duitsland door linkse betweters en weer door door de “Lügenpresse” wordt “veroordeeld”.

Europa pleegt zelfmoord aldus: Door Guillaume Faye (19 september 2015.)

**De golf van ‘vluchtelingen’, die al tientallen jaren aanrolt, wordt alsmaar groter. Een vloedgolf, vlak voor de overstroming.
In Frankrijk en ook elders in Europa dwingen zowel linkse als rechtse partijen hun bevolking op dictatoriale wijze om honderdduizenden nieuwe immigranten op te vangen. Hierin worden ze bijgestaan door het merendeel van de media instituten en de religieuze organisaties. Ook de Europese Commissie, die niet verkozen is en gewend is geraakt aan zijn permanente macht, draagt hieraan bij. Toch is het merendeel der Europese autochtone bevolkingen hier fel op tegen. Er is geen sprake van enig referendum. Dit alles in naam van een morele plicht die zowel zelfmoord betekent als pervertering van de moraal.
Het is de opmaat voor een burgeroorlog.**

Is in dit licht van het bovenstaande , Mark Rutte nog wel te handhaven ,en, het huidige kabinet naar mijn overtuiging, onmiddellijk moet verdwijnen, wil Nederland niet verder afglijden in de chaos?
Immers: Iedere vorm een “beschaafde redenering” wordt afgewezen door links!!! Zodat…… de chaos zich zal manifesteren …… tot “ongeregeldheden” rellen te boven gaande”.
Is de Partij, “Alternative Fur Duitsland” de redder van Duisland en de partij, het “Forum voor Democratie” de redder van Nederland? Van de Politiek bewusteloze linkse kiezer hebben we NIETS te verwachten.!!

Lars024
5 jaren geleden

Links c.s. kapen zoveel mogelijk de ratio in het debat en ruilt deze in voor instant emotio en omni-relativisme.

De huidige politiek, mede via collaborerende media, BN’ers, film- en muziekwereld (incl. gaslighting), neemt ons keihard in ons ootje – en op meer plekken.

De cognitieve dissonantie en parallelle werkelijkheid op vooral links-progressief niveau is stuitend. Toch wil ik, aansluitend op dit heldere artikel, bevestigen dat ook in mijn brede omgeving een kentering gaande lijkt, nee: is! Termen als racist of islamofoob worden door de frequentie waarmee links deze woorden misbruikt uitgehold tot inhoudsloze begrippen.

En ondanks dat de hedendaagse elite, politiek en MSM doen alsof het er niet is: de wel-wakkeren en realisten zijn een snel groeiende populatie, in Nederland en het grootste deel van West-EUropa.

En ja, noem het gerust populisme of patriottisme, maar termen als ’trots’, ‘oiko-cultuur’ en ‘eigenwaarde’ (woorden die bijna uit ons woordenboek zijn geschrapt door de policors) winnen langzaamaan meer aan kracht. Hoop doet leven en feiten leveren hoop. Punt!

r dunki
5 jaren geleden
Antwoord aan  Lars024

” U bent een fascist!” ( neem dat svp niet persoonlijk; dat was de titel van mijn artikeltje dd. 29 mei jl. dat ook vandaag geschreven had kunnen zijn over de nooit eindigende refreinen.)