Een dubieus kabinet

Diegenen die verantwoordelijk zijn voor de toename van het islam-gerelateerde geweld in ons land, de jihad, zijn diegenen die in het kabinet zitten. Die zichzelf weliswaar een erg ambitieus kabinet noemden, maar persoonlijk denk ik eigenlijk meer een dubieus kabinet. De grenzen zouden mijns inzien voor alleen al de veiligheid en de volksgezondheid allang dicht hebben gemoeten.

Afb: Flickr

Ook dubieus aangezien er 140 miljoen aan onderwijs aan de armste landen wordt uitgegeven volgens de Minister van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, als antwoord op Rihanna die de Nederlandse regering vroeg om 100 miljoen dollar voor datzelfde onderwijs. Terwijl hier in ons land de armoede door blijft groeien en de tekorten op vele gebieden niet worden opgelost, omdat er geen geld voor is…

Wat er vervolgens in het onderwijs voor zorgt dat de kwaliteit en het niveau van het onderwijs naar beneden zijn gegaan… Er gaat jaarlijks 4 miljard naar ontwikkelingshulp, 60 miljoen om te investeren in onderwijs, werk en inkomen in de “focusregio’s” en verder is er jaarlijks 290 miljoen voor de Minister van handel en Ontwikkelingssamenwerking beschikbaar om uit te geven voor noodhulp en opvang van vluchtelingen in de regio’s. Is deze minister aangetrokken puur om geld naar het buitenland over te maken?

NRC schrijft dat twee-derde (61,8%) van de terroristen, ook wel jihadisten vernoemd naar de gelijknamige islamitische jihad oorlog tegen de westerlingen en het westen, wij dus, al eerder verdacht zijn van een misdrijf. Daarom zijn de daders dus bijna altijd “bekenden” van de politie of de AIVD als er weer een aantal slachtoffers gemaakt zijn uit naam van de vredelievende islam.

Datzelfde dubieuze kabinet waar geen mens met gezond verstand nog vertrouwen in heeft, al zeker niet de mensen in Groningen, of de ouderen die na 40 of 50 jaar huwelijk uit elkaar getrokken worden, of de vrouwen in ons land die aangerand of verkracht zijn door immigranten, of de winkeliers die zijn overvallen, de slachtoffers van de brute overvallen, de eigenaren van in brand gestoken auto’s enz.

En nu wil dit kabinet doorgaan met de plannen voor het afschaffen van de dividendbelasting, tegen het advies in van experts, tegen de wil in van de bevolking, tegen het advies in van onderzoekers, tegen het advies in van de oppositie en ook van eigen leden. Dit lijkt een privékwestie te zijn voor de Minister-President gezien zijn werkverleden en het moet ‘koste wat het kost’ doorgaan. Net zoals het afschaffen van het raadgevend referendum en het toetreden tot de EU, dat ging ook -tegen de wil van de bevolking- gewoon door.

Persoonlijk denk ik dat het beter is voor Nederland en de Nederlanders als dit kabinet valt en er een kabinet komt met een wat meer nationalistisch beleid, dat geen miljarden uitgeeft aan het buitenland maar aan Nederland en de Nederlanders.

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Campert
5 jaren geleden

Dank je wel Elise!

Hein
5 jaren geleden

Maar het meest dubieuze van dit kabinet (en vele anderen, zowel van links als rechts) is de klimaat- milieu- en gasgekte. Dit leidt tot de veruit grootste welvaartsvernietiging ooit vertoond! En dat alleen maar obv leugenachtig activisme waarbij feiten er niet toe doen.

5 jaren geleden

In feite is de inhoud van het artikel , van Elise Nijmegen niet nieuw. In de loop der jaren is er al heel veel kritiek op voorgaande maar op ook het “huidige” kabinet. Wel moeten wij ons afvragen, hoe het mogelijk is dat dit kabinet “überhaúbt” nog aan de :”bak” is gekomen. De kiezer heeft gesproken en , “kennelijk” is dit kabinet de “grote liefde” van veel keizers.
Dat de kritiek is toegenomen en vooral de kritiek, ter zake de dividend-‘ belasting, ontwikkelwikkelingssamenwerking, en de ontstane tekorten aan onderwijzers in het onderwijs. Ook de belastingen zijn exorbitant gestegen, zoals de BTW. Alles moet worden gezien in het licht van de Politieke ambities in Brussel en ‘slaafse’ meelopers in Nederland.
Dat ik het kabinet Rutte III “onhoudbaar” vind , is kennelijk niet relevant. Brussel loopt als een olifant door de “porseleinen- belangen” van de burger. En, Mark Rutte c.s. doen gewoon mee. Het punt is, dat ook de democratie ten grave wordt gedragen en de burger NIETS kan doen. Ongeacht welke “Website” men bezoekt, de kritiek wordt heftiger van aard en zelfs Syp Wynia van Elsevier, de man die altijd heel netjes zijn artikelen redigeert, heeft kritiek op dit kabinet op een niet te verstane wijze.
Dat Mevrouw Elise Nijmegen schrijft dat:” ***Datzelfde dubieuze kabinet waar geen mens met gezond verstand nog vertrouwen in heeft, al zeker niet de mensen in Groningen, of de ouderen die na 40 of 50 jaar huwelijk uit elkaar getrokken worden, of de vrouwen in ons land die aangerand of verkracht zijn door immigranten, of de winkeliers die zijn overvallen, de slachtoffers van de brute overvallen, de eigenaren van in brand gestoken auto’s enz. “. ***
Haar kritiek is duidelijk én op goede gronden gebaseerd, maar………. eens flink kritiek hebben op de ‘argeloze” en in het verdomhoekje geplaatste slaafse kiezer, dewelke het mogelijk hebben gemaakt dat Mark Rutte en zijn kliek, zijn “anti- burgerbelangenkabinet” kon samenstellen ,is zeker zo noodzakelijk. Maar, wijlen cabaretier Fons Jansen, zei in één van zijn meesterlijke woordspelingen dat ,” de mensen politiek bewusteloos zijn”. En…. daaraan is niets te doen. De Eenoog is in het land der blinden Koning.

Hein
5 jaren geleden
Antwoord aan  A.R.Girbes sr

Het grote probleem zijn de media. Zolang zij het propagandaorgaan van de “elite” zijn kan/zal de burger niets doen. Als de burger wel objectief en geïnformeerd wordt zal er langzaam maar zeker een kentering ontstaan waardoor de politiek wijzigt en de burger iets zal doen in het stemhokje. Maar het staat of valt bij de media!

5 jaren geleden

Wij willen het gedachtegoed van Sta-Pal ondersteunen door mee te doen met verkiezingen. Meer informatie: info@moedignl.nl (2 x nl)

Lars024
5 jaren geleden

Goed artikel, wat maar weer eens de teloorgang van ons ooit zo fijne Nederland duidelijk maakt.

Een teloorgang die m.n. de laatste 10 jaar (3 fop-kabinetten Rutte) regel i.p.v. uitzondering is geworden. Ik zou er BIJNA aan gaan wennen, maar dat laat ik never-nooit-niet toe, want dat is immers precies de bedoeling van dit inderdaad dubieuze kabinet: ons murw maken! #TrapErNietIn

Sluit u aan bij gelijkgestemde lokale of landelijke patriotten die ook de buik meer dan vol hebben van de verkwanseling van ons land door Rutte en co., in opdracht van de Bende-van-Brussel. #WakeUpStandUp #NuOfNooit

Tip: @Idverzet http://www.idverzet.org