De grootste moordenaars in de menselijke geschiedenis

Op 2 augustus jl. schreef ik over een eeuw communisme, want hele volksstammen van naïeve ‘millennials’ in de USA en Europa oreren hersenloos over al het goeds dat het communisme en/of socialisme ons ooit gaan brengen, ondanks (meer dan) een eeuw van diepe ellende uit die hoek.

Stalin & Lenin. Afb: wikipedia

Volwassen politici zoals het socialistische fossiel Bernie Sanders, van wie men toch een beetje historisch perspectief zou mogen verwachten gezien zijn leeftijd, gooien voortdurende olie op dit ‘progressieve’ vuur der infantiele ‘millennials’ en de ignorante, extreme linkervleugel der Democraten heeft zichzelf dermate opgejut dat de geschiedenis zich zo zou kunnen herhalen als dit zou leiden tot een burgeroorlog in de USA. Communistische acteurs op het internet zijn heel efficiënt doende om het land die richting op te sturen, ook al zijn er de afgelopen maand een dertigtal Russische accounts gesloten op de sociale media; een druppel op de gloeiende plaat want Poetin gaat rustig verder, zowel daar als hier met alle hulp van de 5e colonne op het Binnenhof. Bij ons zitten communisten in de SP en GL terwijl PvdA en D’66 doordrenkt zijn van salon-socialistische respectievelijk communistische ideologie.

Het mantra van deze gelobotomiseerde stakkers verwerpt voortdurend onze westerse democratie en het kapitalisme, die voor de grote meerderheid veiligheid, economische zekerheid en brood op de plank hebben gebracht. Maar geen mens weet waar het communistische Utopia ligt noch hoe het eruit ziet, terwijl zij volledig blind zijn voor de zeeën van bloed die de gewetenloze communistische massamoordenaars zoals Stalin veroorzaakt hebben in naam van Utopia, de honger, de armoede en alle andere ellende …

In Europa hadden wij voor W.O.II een subversieve communist als Gramsci en na W.O.II een sociopaat als Sartre die enorme negatieve invloed hebben gehad op onnadenkende ‘progressieve’ jeugd, daarbij geholpen en gefinancierd door de Sovjet Unie. In de tweede helft van de vorige eeuw werd het zo erg dat aanmatigende linkse activisten stelden: ‘il faut mieux avoir tort avec Sartre, que avoir raison avec Aron’ ( het is beter om ongelijk te hebben met Sartre dan gelijk met Aron). Raymond Aron prikte door alle bullshit van Sartre heen maar de hysterische linkse activisten waren van hetzelfde slag als de huidige ‘grassroots Democraten’ in de USA die de door Obama verdeelde partij nu aan stukken rijten, waarbij zelfs de communistische activist – maar tegenwoordig stinkend rijke kapitalist – Obama ervoor terugschrikt om partij te kiezen voor dit monster dat hij zelf verwekt heeft en daarom nu bij de partij-élite aanschuift, zeg maar het D’66 slag op het pluche. Helaas moet elke Democratische presidentskandidaat voor 2020 zich nu steeds extremer ter linkerzijde profileren om nog op te vallen, maar zij staan te trappelen in de rij!

Deze ‘culture war’ die dezelfde Obama grotendeels op zijn geweten heeft is debet aan de extreme polarisatie van het land, waarbij zijn meest fanate volgelingen nu ook de Democratische partij verscheuren. Obama was altijd zo naarstig op zoek naar zijn ‘legacy’, maar dat is een begrip waarbij men positieve associaties krijgt met iemands ‘track record’, terwijl deze Amerika-hater er slechts in geslaagd is om alle negatieve krachten in het land te mobiliseren, cultiveren en te doen ontsporen: een waardig communist.

Dat er geen toekomst is voor activisten die slechts op destructie uit zijn spreekt voor zich, want wie geen enkele visie of levenservaring heeft maar slechts al het bestaande wil vernietigen in zijn ijdele geloof in Utopia hoeft maar te kijken naar het heden in Venezuela, waar die oerdomme en criminele socialisten toe in staat zijn of een blik op het verleden te werpen om de zegeningen van het communisme te appreciëren: Joseph Stalin (1878-1953) was de dictator van de USSR van 1929-1953 waar hij tientallen miljoenen bewoners van een derde wereld land vermoordde dat met zijn nucleaire bewapening een bedreiging voor de gehele wereld werd en nog steeds is.

Hoewel de Russische boeren voldoende graan oogsten om de bevolking te voeden tijdens de schokkende, volstrekt onnodige hongersnood die Stalin veroorzaakte, gaf deze er de voorkeur aan het graan te exporteren zodat hij fabrieken kon kopen. In feite kwam het monster Stalin uit Georgië, en was deels van Ossetischen bloede (etnisch Iraans). De zegevierende geallieerden begingen de onvergeeflijke stommiteit om na W.O.II miljoenen onschuldige Midden-Europese volkeren in slavernij uit te leveren aan het beest Stalin die bij de onderhandelingen handig misbruik maakte van het recente overlijden van Roosevelt, de relatieve onervarenheid van Truman en – nog handiger – Churchill voortdurend dronken voerde.

Tussen 1936-1938 organiseerde Stalin ‘ de grote zuivering’ (ook wel genoemd “the Great Terror”) om de communistische partij te ‘zuiveren’ en zijn persoonlijke macht te consolideren. Miljoenen werden naar werkkampen verbannen, gekidnapt of vermoord; meer dan ¾ van de generaals en hoofdofficieren van het Rode Leger en admiraals van de marine werden geliquideerd, en dat vlak voor W.O.II hetgeen Hitler enorm in de kaart speelde.

Het is bekend dat Stalin, terwijl hij het doodvonnis van honderdduizenden tekende, spottend zei: ‘wie herinnert zich dit gespuis nog over 20 jaar? Niemand!  Wie herinnert zich nog de namen der Boyaren die Ivan de verschrikkelijke vermoordde’.

De cynische manier waarop een communistisch ‘staatshoofd’ over leven en dood van zijn onderdanen beschikt, of het nu Stalin, Mao of Pol Pot is, wordt door George Orwell in zijn boeken in treffend detail beschreven als een waarschuwing voor naoorlogse generaties om niet in dezelfde val te trappen, maar Orwell’s Engeland is sinds zijn dood verscheurd door communisten en socialisten die slechts door Margaret Thatcher keihard werden aangepakt. Het land is nu overspoeld door (Pakistaanse) moslims en wordt bedreigd door een Marxistische, zwaar antisemitische leider van Labour, maar andere politici hadden na Thatcher ‘de ballen’ niet om deze bedreiging voor het land te onderkennen, laat staan aan te pakken, iets wat à fortiori geldt voor Frankrijk en andere communistische landen als Griekenland en Italië.

De communisten Stalin en Mao en de nationaal-socialist Hitler zijn statistisch gezien de meest efficiënte massamoordenaars in de geschiedenis van van de mensheid, waarbij de schattingen variëren : Stalin zou rond de 40 miljoen (wellicht zelfs 60 miljoen) mensen vermoord hebben, Mao zeker 60 miljoen en Hitler nog eens 30 miljoen, inclusief alle jonge jongens die het leven lieten op de slagvelden.  De ignorante ‘millennials’ die onze democratie nu bedreigen missen dit historische perspectief volledig en de al eerder door mij genoemde sociopaat Sartre mitigeerde de slachtingen van Stalin en Mao: ‘ het was niet onze taak om te schrijven over de Sovjet arbeids kampen’. Diezelfde psychopaat vond een dankbare discipel in Pol Pot die ook nog eens ruim een miljoen mensen afslachtte in naam van het hersenspinsel genaamd communisme.

Stalin zou zelfs zijn top-wetenschapper Ilya Ivanov (1870-1932) een mensaap hebben laten klonen van immense kracht met een minimaal brein, maar toen dat monster niet binnen de kortste keren ter beschikking kwam werd Ivanov naar Kazakhstan verbannen. Stalin was dol op speelfilms, vooral ‘westerns’, die hij zelf ook probeerde te schrijven en produceren omdat Lenin al zei dat de film ‘de belangrijkste kunstvorm’ was. Toeval dat Hollywood zo’n communistische bende is?

Stalin’s rivaal in de communistische partij, Leon Trotsky (1879-1940), zag de bui hangen en vluchtte naar Mexico waar hij alsnog met een pikhouweel werd vermoord op last van Stalin.

De overlevende van de Goelag,  Alexander Solzhenitsyn (1918-2008), beschreef Stalin’s gevangenenkampen in De Goelag Archipel (1973). Hij vertelde dat een gevangene op elk willekeurig moment in een grote kist vol met vlooien kon worden gegooid, waar deze na enkele uren van futiele doodsstrijd letterlijk werd ‘leeggezogen’ door miljoenen vlooien. Je moet maar op de perversiteit komen, maar het slag lieden dat ons de weg naar Utopia wijst deinst nergens voor terug en de communist Stalin had niet het minste respect voor een mens danwel een mensenleven onder het motto: ‘ de dood is de oplossing voor alle problemen. Geen mensen – geen problemen’!

Tijdens W.O.II werden meer dan 150.000 eigen soldaten door politieke commissarissen gedood omdat zij niet hard genoeg vochten; van de 40 miljoen doden op Stalin’s naam zijn er 20 miljoen op het slagveld gesneuveld maar het totaal zou ook wel eens 60 miljoen kunnen bedragen. In 1952 werd een complot van artsen bedacht die met honderden werden gearresteerd, vooral Joodse artsen, zodat er nauwelijks goede artsen beschikbaar waren toen hij aan een herseninfarct overleed. Geschiedschrijvers speculeren dat Stalin is vergiftigd om een eventuele oorlog met de USA te voorkomen.

Als teenager was Stalin al een gewelddadige bully die zich aan voortdurend vandalisme schuldig maakte en hij had zelfs opdracht gegeven om John Wayne te liquideren die’ een bedreiging voor het communisme ‘ zou zijn, maar Stalin was eerder de pijp uit. Zijn reden om zelfs bondgenoten en vrienden te vermoorden was ‘dat hij niemand vertrouwde , zelfs zichzelf niet…’

Medestanders die hij vermoordde werden ook uit de geschiedschrijving geëlimineerd, uit historische groepsfoto’s geretoucheerd en uit officiële documentatie geredacteerd, net zoals in Nederland ook allerlei communistische drammers onze vaderlandse geschiedenis proberen weg te poetsen en te herschrijven zonder dat iemand hen eens een flinke terechtwijzing geeft; George Orwell heeft het allemaal voorspeld. Stalin was ook toen al bedreven in propaganda die een imago van hem creëerde als een welwillende, wijze en zorgzame leider, terwijl de pers hem dankte voor ‘ een prachtig heden en idem toekomst’. Ook daar is weinig veranderd als wij de MSM op de korrel nemen….

Wellicht is het nu begrijpelijk dat Svetlana Iosifovna Alliluyeva, later bekend als Lana Peters, het jongste kind en enige dochter van de geperverteerde Stalin, in 1967 naar de kapitalistische aartsvijand de USA overliep en asiel vroeg om aan de zegeningen van het communisme te ontsnappen.

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Daenen Jozef
4 jaren geleden

Hein, met zulke naam kom jij met vlag en wimpel aan de top, bovenaan. Maar nog meer ben je de grootste bedenker van lasterlijke onzin. Je weet duidelijk niets maar dan ook helemaal niets over Mohammed. Ga je eerst ontgiften van jouw rechtse, fascistische sympathieën voor je zulke onzin komt vertellen, waar niemand een zinvolle boodschap aan heeft.

Hein
5 jaren geleden

De grootste moordenaar ben je nog vergeten: Mohammed, die zo’n 300 miljoen doden op zijn geweten heeft. Een deel al tijdens zijn leven, het grootste deel na zijn dood over een tijdsspanne van 1400 jaar. En dit gaat nog steeds door.

r.dunki
5 jaren geleden
Antwoord aan  Hein

Hein, als altijd, goed bij de les! Ik schreef weliswaar over communisme, maar de salafisten hebben wel wat gemeen met Mohammed Stalin.

Hein
5 jaren geleden
Antwoord aan  Hein

Communisme, islam, twee varianten van totalitaire, moordlustige dictaturen.

Jérôme
11 maanden geleden
Antwoord aan  Hein

Hein, ik ga hier na vier jaar op antwoorden omdat ik dit toevallig tegen kwam tijdens mijn onderzoek. Dit is met alle respect onzin. Als je Mohamed verantwoordelijk stellen zullen we dan eens de doden tellen die op Christus zijn naam staan. Zo kunnen we de persoon die communisme heeft ‘uitgevonden’ ook verantwoordelijk stellen voor Stalin en Lenin. Mensen die nu moorden in de naam van Mohamed doen dit om een reden te zoeken. Zou Mohamed dit horen hij draait zich een paar toeren in zijn graf.