Alinsky’s world : “meet the people” oftewel “Obama’s nihilisme”.

In zijn laatste artikel stelt Charlef Brantz ons voor aan de hedendaagse,  lugubere bewoners van het moeras van Saul Alinsky en hun praktijken, die streven naar een maatschappij die ons terug wil brengen naar de tijden van de Inquisitie, maar dan een linkse, neo-Marxistische versie met figuurlijke brandstapels, maar even dodelijk.

Afb: pixabay

Ik wil hier proberen om wat aanvulling te geven aan Charles’ prima betoog, met wat context over de grenzen van de USA waarvan Alinsky het morbide eindproduct is en in een iets ruimer tijdvak, maar geheel in de geest van Charlef’s analyse :  In de USA viel Sovjet propaganda tijdens de koude oorlog in vruchtbare bodem bij een nihilistische drank-, drugs- en sexverslaafde hippie-generatie, een onverwachte bonus ter ‘legitimatie’van hun inhoudsloze bestaan.  Die communistische indoctrinatie werd verder op maat gesneden  door de virulent communistische onheilsprofeet genaamd Saul Alinsky, mentor voor vele activisten waaronder Hillary Clinton en Barack Obama.

In het  na-oorlogse, al evenzeer door communisme en socialisme geplaagde, Europa manifesteerde de bij ‘links’ populaire psycho Jean Paul Sarte zich als uitgesproken, zelfs idolate fan van massamoordenaar Mao, die alleen al meer mensen vermoordde dan Hitler en Stalin tezamen. Later rekende Sartre ook de sociopaat Pol Pot tot zijn succesvolle discipelen die, doordrenkt van Sartre’s zieke ideeën, in zijn eentje Laos bijna geheel uitmoordde of  lobotomiseerde.  De moraal van dit verhaal: Communisme , fascisme en socialisme leiden tot dood en verderf op mondiale schaal!

Voormelde ontspoorde hippie-generatie stond, aan beide zijden van de Atlantische Oceaan, aan de wieg van de huidige ‘progressieve’erfenis die onnoemelijke schade heeft aangericht in het Westerse maatschappelijke, politieke en economische landschap door het nihilistische, destructieve karakter ervan.  De essentie van de ‘progressiviteit’van Karl Marx was zijn concept van de totale onderwerping van het individu aan het corrupte systeem en de vernietiging van de bestaande maatschappij teneinde het socialistische/communistische Utopia te creëren; wij hebben gezien hoe dodelijk dat Communisme is geweest en, ook na de val van de Muur, nog steeds voortwoekert. Diezelfde pathologische drang naar destructie werd vermomd in het jasje van ‘progressiviteit’, een ziekte die dankbaar door Obama werd verspreid en waarvan de Westerse samenlevingen wellicht nooit meer kunnen genezen. Toch lijkt een omslag mogelijk die in de chaotische Trump, als toevallige passant in de historie, opdoemt als ‘the right man at the right time on the right spot’. Wellicht ‘God’s gift to mankind’, in potentie? (in ieder geval iets waarvan hij persoonlijk redelijk overtuigd lijkt te zijn, maar onze lieve Heer moet er nog wel wat aan polijsten en poetsen).

Terwijl het traditionele Republikeinse ‘establishment’ het acute gevaar van ruim een halve eeuw Democratisch activisme en nihilisme lijkt te onderschatten, zag self-made Trump intuïtief waar de kiezers mee kampten en waar die problematiek vandaan kwam: Bijvoorbeeld de jarenlange valse belofte’s van Obama aan de ‘inner-cities’ die nooit werden waargemaakt, reden waarom bijvoorbeeld in de ghetto’s van Obama’s eigen Chicago nooit iets verbeterde op het gebied van werkgelegenheid, veiligheid, scholing en criminaliteit, hetgeen hèt probleem is van alle grote steden in de USA, die merkwaardig genoeg tot op heden Democratische bolwerken zijn geweest. De subversieve boodschap van de Democraten was een communistisch geïnspireerde aansporing tot vernietiging onder het motto van gelijkheid: ‘equality’.  Waar social-justice warriors in hun beperkte denkraampje’s geen oog voor hebben is dat die beoogde ‘equality’ niet impliciet gelijk is aan ‘quality’, integendeel. Hun nihilistische drang naar destructie streeft naar een Utopia dat uit de as van de door die nihilisten veroorzaakte wereldbrand zou verrijzen, exact zoals Karl Marx dat ook al had beloofd, maar hoe naïef moet men zijn om zo’n idioot te geloven?  In de Sovjet Unie na 1917 geloofde uiteraard  niemand meer in ‘leiders’die hun eigen volk met miljoenen uitmoordden, maar in het vrije westen zijn nog steeds  miljoenen door Marx gehersenspoeld!

Utopische gelijkheid van ras, van -onbestemde- sekse, van economische status mikt slechts op een naïef socialistisch ‘wonder’ dat er waarschijnlijk uitziet als een atheïstische, seksloze big in een Mao uniform.  Tegenwoordig zijn hele volksstammen doende met  pathologische ‘studie’s’ van ras, gender, seksualiteit, inkomensgelijkheid, afschaffing van grenzen, van natie’s ( leve de EU ) en niet te vergeten het klimaat teneinde de onopgevoede,  domme kiezer een volledige progressieve brainwashing te geven.

Lang  leve die uiterst middelmatige, seksloze, gehersenspoelde atheïstische burger zonder enig spoortje van een eigen cultuur of traditie maar vervuld van gelobotomiseerde politiek correctheid, waarvan onze decadent-liberale D’66, GL en PvdA doordrenkt zijn. Wat deze dwaasheid in stand houdt is het feit dat er altijd activisten zullen zijn die een fijne neus hebben voor verse ‘ongelijkheden’, want als die er niet zijn dan worden die alsnog bedacht, zodat zij weer woedend de straat kunnen opgaan om hun medemensen volop te haten…  Hoezeer moet een geborneerde Obama zijn ‘andersdenkende’ landgenoten wel niet haten om jarenlang de NSA, de IRS en andere overheidsinstantie’s brutaal te misbruiken om hen het leven zuur te maken of het overheidsapparaat te misbruiken om Trump een mes in de rug te steken?

Obama wist een aardig imago te creëren maar bleek, achter de schermen, een betweterig, onplezierig en rancuneus mens te zijn, wiens nihilistische neurose om wat het creatieve deel van de mensheid heeft opgebouwd te willen vernietigen, variërend van onze cultuur, onze identiteit, onze familie’s, ons geloof, onze natie’s tot uiteindelijk onze individualiteit en onze menselijkheid, angstaanjagend is.  Wij moeten allen naamloze radertje’s worden in zijn socialistisch leger van hersendode ‘progressieve’ robots.  Dat is exact wat het Communistisch Manifest beoogde en wat George Orwell ertoe bracht om BigBrother te introduceren in ‘1984’.

Obama was hard op weg om ‘Big Brother’ te worden en zijn moreel corrupte, ideologische clique heeft daarom de verleiding niet kunnen weerstaan om Trump’s kamp te besmeuren met ‘lekken’ van geheime, onrechtmatig verkregen informatie èn met hun valse geruchten en innuendo, daarbij uiterst  loyaal  geholpen door N.Y.T. , Washington Post et al.  Dat komt nu als een boemerang  terug en ook Obama zelf krijgt reden om zich zorgen te maken want in hoeverre kan hij zijn ex-medeplichtigen nog beschermen en in hoeverre willen zij hem en elkaar nog dekken als hun hachje op het spel komt te staan bij confrontatie met zware gevangenisstraffen?

De Democraten (b)lijken –in hun arrogantie van de macht-  hun hand zwaar overspeeld te hebben en de komst van Trump dreigt dit ideologische moeras van hun Washingtonse élite droog te leggen; daarom is het oorlog!  Probleem is dat veel élitaire Republikeinen die in 2016 tegen de ‘nouveau-riche Trump’ waren, met zijn Queens accent,  (nog steeds) niet doorhebben dat zij in deze oorlog beter hun eigen man kunnen steunen dan de ideologische vijand die de Amerikaanse democratie bedreigt. Veel kiezers worden nu kennelijk gestimuleerd in hun loyaliteit aan Trump, dus de basis heeft goed in de gaten uit welke hoek de wind waait, maar het is de verwende en arrogante top die diep zit te snurken.   Hopelijk worden zij tijdig wakker want deze intolerante, onnatuurlijke ideologie streeft, net als de Sharia in de Islam, genadeloos de absolute wereldheerschappij na door dehumanisering van de mensheid.

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Godefroy - France
6 jaren geleden

Wat ik mis, in dit verhaal is de omarming / inlijving van de islam door de “democratisch” linkse/gutmensch die met geringe kennis en veel geschreeuw, onze maatschappij volkomen naar de afgrond voert. Het zijn de nieuwe antisemitische bruinhemden die zichzelf verheerlijken, daarin geholpen door de walgelijke staats TV en dito beeld vervuilende gastheren/vrouwen,
De sylvana’s, nida’s, denk’s, klaver’s, pechthold’s zullend zich schreeuwend, liegend en volksverlakkend een weg banen naar de schilden waarop zij zichzelf kunnen hijsen, als redders van het vaderland.
En de laffe hollanders zullen zich gewillig naar de slachtbank (sharia) laten leiden.

r.dunki
6 jaren geleden
Antwoord aan  Godefroy - France

U hebt gelijk. Toevallig heb ik een artikeltje – ironisch – getiteld: ” eindelijk toch een gematigde, verlichte islam?” aan de redactie gestuurd. Wellicht verschijnt dat dezer dagen.

Navrant is dat de islam zich ogenschijnlijk laat “inlijven”, zolang zij zo kunnen meeliften.

Maar als puntje bij paaltje komt worden de hoofden van alle ‘ongelovige’ Gutmenschen – die zij wegens hun slappe houding naar hun eigen cultuur diep verachten – als eersten op een paal bij de stadspoorten van Amsterdam geplaatst…

Een soort madame Tussaud à la Mohammed voor moslim touristen uit Zweden en Duitsland die dan ook wel eens willen zien hoe het er hier uitziet…