What if…

Hillary was in the White House? Is dat geen leuke vraag voor de verstokte en dikgebeursde Democraat die zich in een van de traditionele Blauwe Staten ver verheven voelt boven de deplorables die in de Rode Staten dagelijks moeten sappelen voor een menswaardig bestaan?

Afb: Flickr

Zo´n persoon die er genoegen in schept om alles wat fout gaat in de schoenen te schuiven van die meneer in het Witte Huis, omdat die in de ogen van de gemiddelde Democraat onterecht de plaats heeft ingenomen van de beschermster van corrupte buitenlanders? Een Democraat die te pas en te onpas uit het raam schreeuwt dat Clinton de popular vote heeft gewonnen en dus rechtens het WH kan claimen, maar helaas daarbij vergeet dat haar voordeel grotendeels op een illegale manier tot stand is gekomen? Zo´n verstokte Obama loyalist die acht jaar lang heeft weggekeken van de sluipende socialisering en groeiende polarisering van de Amerikaanse samenleving met spill over karakteristieken? Zo´n zielig verzuurde man en vrouw die voortdurend terug verlangt naar de tijden dat de stem van de deplorables niet te horen was in de mansions van de Democraten in een van de vele goed beveiligde ressorts? Wat nu wapen controle? Niet voor zwaar bewapende beveiligers ten dienste van de rijken en beroemdheden der aarde.

Ja dat zou een leuke vraag zijn, ware het niet dat het gros die eenvoudige vraag net eens zou kunnen beantwoorden. Melissa Emery heeft op de website www.cns.com een opzetje gemaakt n.a.v een mail van een van haar veronderstelde kennissen die haar liet weten dat Trump “not his president” is; de vraag onbeantwoord latend “wie dan wel zijn of haar president is”. Haar verhaal luidt als volgt.

 “….let us imagine if Hillary had won, how things might be different now….the economy would still be limping along. The stock market would be at pre-election levels, give or take a modest amount. It certainly would not be up over $26 trillion, as stocks are now. Taxes would not have been cut, and the resultant business growth, bonuses and raises would never have happened…there would be no thought given to trying to stop illegal immigration, so our borders would be increasingly porous and crime rates would continue to climb…there would be no investigations into collusion with the Russians during our election because, as we are learning daily, the only collusion was on the part of the Democrats….our trade deals would continue to disadvantage the US. We would still be dependent on foreign sources of energy,…our military would be underfunded. Veterans wouldn’t even be on the list of priorities, and attacks on police would be ignored or deemed to be the fault of bad police practices. As a result, fewer people would join the ranks of the thin blue line, and more crime would take over in our cities…..sanctuary cities would not be challenged, and federal benefits to illegals would be increased at the expense of our citizens and those waiting in line to enter the country legally…..Obama’s policies would be continued, further regulations would hamper business growth and formation, and the economy would fail to grow. The deficit would climb, and tax increases would be the only solution she would offer, further stifling growth….”

Een aantal gevolgen heeft ze bewust weggelaten zoals de gevolgen voor Amerika´s positie aan de internationale politieke tafel. Of de groeiende invloed van buitenlandse investeerders en entrepreneurs op de invulling van het binnenlands en buitenlands beleid. Corrupte geldstromen naar de Clinton´s en Clinton Foundation worden dan ook niet aan onderzoeken onderworpen. De verregaande politisering en morele en mentale corruptie van de veiligheidssamenleving en diverse ministeries, zou niet aan de kaak gesteld worden. Onder Clinton zou de uitstroom van Amerikaanse firma´s naar het buitenland versterkt worden. De Stasi en FSB-achtige cultuur binnen de top van de inlichtingensamenleving zou nog sterker verankerd worden, waardoor net als in de Obama periode de handel en wandel van conservatieve tegenstanders voortdurend tegen het licht gehouden zouden worden.

Zou het leven van Afro-Amerikanen en Hispanics op een hoger peil komen? Velen in de USA betwijfelen dat, omdat ook Obama zich aan hun lot weinig gelegen liet. In de traditie van Saul Alinsky misbruikte hij volgens weldenkende vooraanstaande Afro-Amerikanen de doorsnee Afro-Amerikaan ten faveure van zijn eigen doelen en deed nauwelijks iets om hem en haar te helpen het hoofd boven water te houden. Jesse Lee Peterson, een Afro-Amerikaanse predikant drukte de toestand als volgt uit “…liberals have dominated the policies and lawmaking in many major cities for decades and those policies have failed, especially for minorities….because liberals have no new ideas, they demonize their opponents…. Dat betekent dat het Afro-Amerikaanse segment het ook onder Clinton niet beter zou krijgen. Ook zij is een Alinsky loyalist en is liberaal. Met Chicago en San Francisco als twee afschrikwekkende voorbeelden, zou de criminaliteit in de grote steden groter worden.

De bloeiperiode van het policor denken en doen, die in de eerste Obama periode in opkomst kwam, zou nog wel een tijd voortduren. In het verlengde daarvan zou de Amerikaanse geschiedenis aan een herhaalde toets onderworpen en herschreven worden. Onwelgevallige symbolen en namen zouden verdwijnen uit het dagelijkse leven; de opzet van musea zou veranderen. Waarschijnlijk zou door de krakkemikkige immigratiewetten nog meer Jihadisten het land binnenstromen en zich middels slapende cellen in de samenleving verankeren. In het verlengde daarvan zou vermoedelijk het aantal christelijke feestdagen en tradities verdwijnen ten gunste van islamitische gebruiken.

De kijker en lezer zouden wel verschoond blijven van de dagelijkse haatberichten en walgelijke persoonlijke aanvallen op een democratisch gekozen president. Vermoedelijk zou de Antifa en Black Lives Beweging nooit van de grond zijn getrokken en zou Soros zijn destructieve activiteiten op de welvarende Europese staten concentreren. Het leven van de rijkere en beroemde Amerikanen, waarvan het gros woont in een van de Blauwe staten of de veilige haven steden (althans voor illegale grensoverstekers die vrijelijk hun gang kunnen gaan op het criminele pad) zou wel beter worden en die van de deplorables in de Rode staten zou nog meer verslechteren.

What if Hillary was in the White House? Gelukkig hoeft de Amerikaanse samenleving zich die vraag niet te stellen. Het antwoord zou ook het liberale segment wel eens niet kunnen bevallen. Hoe zou het verhaal geschreven worden als we de vraag zouden stellen What if…Rutte niet zat te schuimen in Torentje en Catshuis?

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
r.dunki
6 jaren geleden

Dit artikel ‘ hits the nail on the head’!

Maar ….., er wordt niet alleen ‘gesappeld’ door deplorables in de rode staten. Juist in het democratisch bolwerk California – met de duizenden miljonairs en miljardairs in Silicon Valley, Beverley Hills, Palm Springs en nog een paar buitenplaatsen – wonen zowel procentueel als in absolute cijfers de meeste arme mensen, met name miljoenen Latinos die worden uitgebuit door de rijke Democraten voor hand-en spandiensten in en om het huis. Cynisch maar waar, al vele tientallen jaren!

‘If Hillary were in the White House’, dan zouden de verloederde ‘inner-cities’ nog verder verarmen, de moordstatistieken en de criminaliteit door het dak knallen terwijl er nu een sterk gedaalde werkeloosheid onder zwarte bevolking waarneembaar is. Die begint nu ook nin te zien waar dat aan ligt en wordt zo veel minder manipuleerbaar voor linkse activisten. Ook de ‘anti-Trump-reflex’ begint men te zien voor wat hij is: manipulatie door de decadent liberale Democraten die de neger bevolking slechts voor politiek gewin exploiteert zonder decennia lang ook maar iets positiefs voor hen te doen. Niet inzake werkgelegenheid, noch voor veiligheid of onderwijs.

Tot slot zou ‘deep state’ binnen kortste keren het masker kunnen laten vallen en zich verder openlijk manifesteren als Big Brother’s (totalitarian) State. Dan zou de democratie – eindelijk- afgeschaft kunnen worden en de Amerikaanse vlag overal op straat verbrand kunnen worden ter ere van Hillary en Obama…

Nu is het oppassen dat er geen Obamagate en Clintongate komt.