Victor Orbans anti-migratiealliantie groeit

Gisteravond heeft premier Orban opgeroepen tot een globale anti-migratiealliantie aan het begin van de verkiezingscampagne, waarbij een derde keer grote winst wordt verwacht, onder het motto ‘Hongarije eerst’.

Victor Orban. Afb: Flickr.

Hij positioneert zich daarbij als voorvechter van de christelijke cultuur, lijnrecht tegenover de politiek-correcte Brusselse subversie en Merkels en Macrons perverse pogingen om de EU verder te koloniseren met migranten uit het Midden-Oosten en Afrika èn tegenover zijn crypto- communistische voormalige landgenoot –  en Obama’s bondgenoot in de strijd om de subversie van de westerse wereld – Georg Soros. In het koninklijk paleis van Boedapest zei hij zondagavond: ‘het christendom is Europa’s laatste hoop en met massa-immigratie, in het bijzonder uit Afrika, worden onze ergste nachtmerrie’s waar. Het westen valt als het niet inziet hoe Europa wordt overlopen.’’

In Hongarije heeft hij met succes een economische dip bestreden en de financiën van het land onder controle gebracht waarmee Hongarije weer een top-rating voor buitenlandse investeerders terugkreeg bij het plaatsen van staatsleningen die een ‘junk-rating’ kregen na de 2008 crash. Als resultaat kwam hij hoog op de ‘shit-list’ van de politiek correcte Brusselse clique en modieuze meepraters zoals onze papegaai Rutte, terwijl buurlanden zijn voorbeeld oppakten en de Visegrad groep tot stand kwam. Nu is migratie hèt thema en Orban stelde ‘dat er een kritieke breuk optreedt tussen oost en west Europa, dat wordt tot een ‘migratie-zone met een gemengde bevolking die een andere kant opgaat dan wij’. Daarbij schroomde hij niet man en paard te noemen, of in dit geval Frau Merkel en en paard Macron, om het duo Juncker en Timmers niet te vergeten die sympathiek staan tegenover de Franse initiatieven om met Berlijn de EU die verkeerde kant op te sturen.

Onder applaus bakende Orban het terrein nauwkeurig af en stelde dat hij zich daar met alle middelen tegen zal verzetten, zoals hij ook Soros te vuur en te zwaard zal bestrijden in diens streven om Europa’s culturele en economische integriteit te ondermijnen . Orban is één van de weinigen die deze verraderlijke crypto-communist – en grote maat van Obama – wil aanpakken in zijn streven naar ‘ethische homogeniteit’, reden waarom hij in 2015 het dubbele hek aan de grens van zuid Hongarije bouwde. De kiezers hebben hem sindsdien massaal gesteund en afgelopen woensdag is een krachtige anti-immigratie wet ( ook wel genoemd anti-Soros wet) naar het parlement gestuurd. Soros had de lef om Orban met Nazi’s en communisten te vergelijken terwijl hij zelf als immorele Joodse teenager in W.O.II de Duitsers hielp bij de razzia’s in Boedapest! Je moet maar lef hebben…

Orban heeft de duimschroeven aangedraaid voor de tientallen NGO’s van Soros die proberen de Hongaarse democratie te vervangen door Big Brother, en heeft ook de door Soros gesponsorde universiteit op het oog, waar onze Frans Timmers als de kippen bij was om Orban in de wielen te rijden. Ook een door de UN gepousseerd, maar evident door Soros geïnstigeerd, migratieplan staat vol in Orban’s vizier, waarbij hij eenieder die het horen wil eraan herinnert dat Soros ook in de clinch ligt met Engeland, Trump en Israel met zijn migratie obsessie. Afgezien van de Visegrad steun verwacht Orban na de Italiaanse verkiezingen ook steun uit die hoek, terwijl Kroatië en Oostenrijk  ook zijn kant opkomen en zelfs de Beierse CSU zich begint openlijk te verzetten tegen Merkel.

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
r.dunki
6 jaren geleden

Als de “grosse Koalition”, en daarmee de rampzalige, destructieve Merkel, niet snel wordt “afgeschoten” door de SPD-achterban hoeven wij niets meer af te schrijven!

Dan komt haar en Macron’s salon-socialistische “consolidatie” in één “gezamenlijke Europese schuldenpot” waarin een paar keer goed geroerd wordt en dan is ieder spoor van vorderingen op resp. schulden van de parasitaire landen onvindbaar.

Gewoon “weggepoetst” in één gigantische kapitaalvernietiging ingeleid door Draghi : alles in één keer weg in een groot zwart gat van vele tientallen jaren lange corruptie, criminaliteit, potverteren, inefficiëntie en belastingontduiking en Macron heeft zijn bananenrepubliek dan nog steeds niet gereorganiseerd (en Italie stapt wellicht uit de EU met dank aan Draghi…..).

Godzijdank hebben wij met “de stille kracht” Wopke Hoekstra eindelijk een competente minister van financiën die niet alleen weigert het hondsbrutale Brussel tegemoet te komen inzake het “Brexit-gat”, maar ook al heeft gesteld dat hij zeer sceptisch staat tegenover voornoemde plannen.

Bidt u maar dat zijn volledige CDA en andere integere politici – als die er ueberhaupt nog zijn – achter hem gaan staan als de salon-socialistische opportunist Rutte een poging gaat wagen om Nederland volledig in de uitverkoop te doen ter meerdere persoonlijke glorie….

6 jaren geleden

De “Olievlek” van de anti-immigratie bewegingen, begint langzaam maar zeker “voet” aan grond te krijgen. Dat was uiteindelijk ook wél te verwachten. Immers: steeds méér mensen beginnen te begrijpen dat Europa “overrompeld” wordt door immigranten, op rekening van de burger zelf en dat én de veiligheid én nu zich er van bewust worden dat immigranten beslist niet willen integreren en er een “segregatie” ontstaat met als uitzicht dat moslims langzaam maar zeker terrein beginnen te winnen en daarmede de autochtone bevolking, van alle landen binnen Europa, hun “levensruimte” zien AANGETAST. Op zich is het goed nieuws.
Maar… het addertje onder het gras, de “adderkluwen”, zit bij de Europese Centrale Bank, waar Mario Draghi de baas is. Hij blijkt een Italiaanse Financiële wolf in schaapkleding te zijn. Hij heeft voor meer dan een biljoen ( € 1020.000.000.000,- ) aan leningen uitstaan door Staatsobligaties op de kopen van de Zuidelijke landen én de schulden van veel bedrijven in het Zuiden van Europa opgekocht. Nederland krijgt nog € 102.000.000.000,- van de Zuidelijke Centrale banken. Mario Draghi heeft dus de macht van het geld gebruikt en een soort ” financieel gebonden landen kartel” gesmeed. De “leningen” aan Spanje, Portugal, Griekenland en Italië, waarbij de Noordelijke landen nu zeker moeten beseffen dat die leningen NIMMER zullen worden terugbetaald.
Dat Orban nu ook andere landen aan zijn kant krijgt, zal er dus een tweespalt.. Oost-west..
ontstaan……. ! De “Gekkies” in Brussel, inclusief Mark Rute, zullen zich nu achter oren krabben en ook even denken aan Wilders en Baudet.
Aan kreten heb ik niets…….. het wordt …. afschrijvingen geblazen…. op kosten van de belastingbetaler……… de volgende crisis heeft zijn symptomen al vrij gegeven.
De Politiek situatie in Duitsland zal ook Nederland treffen en “moeder Merkel een Macron zullen toch geen oplossing vinden om Orban tegen te werken…….. ik denk Draghi ten spijt.