De Afrikaanse bevolkingsexplosie overspoelt binnen 20 jaar Europa

Naast de feitelijke annexatie van Europa door de Islam worden wij bedreigd door een komende tsunami van Afrikanen die in eigen land geen toekomst hebben door de gigantische corruptie en de incompetentie van hun eigen overheden, maar vooral door de explosieve bevolkingsgroei die binnenkort met miljarden geschreven wordt!

De westerse politiek verkeert al decennia in hoger sferen en denkt nog steeds in termen van ontwikkelingshulp in plaats van geboortebeperking. Onze minister Kaag, staat te trappelen met ons nauwelijks gedekte chequeboek om Afrikaanse ‘shithole’ landen te verwennen terwijl de meerderheid van die landen potentieel schatrijk is aan minerale  grondstoffen, maar leeggeroofd wordt door een kongsi van corrupte lokale tirannen, voormalige kolonialen en Chinezen die daar feitelijk de dienst uitmaken zoals Robert Mugabe onlangs leerde.

De westerse wereld heeft sinds W.O.II al honderden miljarden in deze bodemloze put gegooid waarvan alleen ‘s zomers nog maar wat in de haven van Saint Tropez te zien is, waar de zoontjes van Nigeriaanse generaals wekenlang op gecharterde luxe-jachten de beest uithangen. Een zoontje van Congo’s president Laurent Kabila zette onlangs een filmpje op YouTube van zijn € 80.000 horloge dat hij in een vol cocktailglas dompelde om het vervolgens stuk te slaan om te laten zien hoe tof hij is.

Dat de lokale economieën daarom hoogst inefficiënt zijn moge duidelijk zijn, reden waarom er veel te weinig jobs worden gecreëerd voor een explosief groeiende bevolking die nog nooit van geboortebeperking heeft gehoord, reden waarom Afrika op een regelrechte ramp afstevent en Europa daarin dreigt te worden meegesleept omdat het democratisch gehalte er rond de nul hangt en de heersende cliques slechts naarstig doende zijn om hun zakken te vullen zonder oog voor deze rap naderende ramp.

De naïeve EU blijft geld in het reddeloze continent pompen, ook voor het organiseren van democratische verkiezingen, dat waarschijnlijk linea recta naar Zürich en Genève gaat, zoals wij bijvoorbeeld in Congo zien, maar laten wij ook eens achterom kijken.  Leopold II, de na de Belgische onafhankelijkheid 2e koning, heeft de huidige corrupte heerser Kabila als lichtend voorbeeld gediend. Let wel, Leopold II was de stichter en énige bezitter van Kongo-vrijstaat, waar hij huishield op een beestachtige wijze door rond de tien miljoen Congolezen te vermoorden, te verminken, uit te hongeren en te dwingen tot slavenarbeid om zodoende zijn enorme persoonlijke fortuin op te bouwen. Dit gebeurde door het ivoor te verkopen van honderden vermoorde olifanten en de lokale, uitgehongerde bevolking te dwingen het rubber op de plantages af te tappen.

De huidige president Kabila is pas 46 jaar oud en heeft zijn ambtstermijn al vele malen overschreden en keer op keer EU hulp in zijn zak gestoken voor het organiseren van verkiezingen. Hij houdt zo krampachtig vast aan de macht omdat hij, net als Putin, na zijn aftreden wel eens verantwoording zou moeten afleggen voor de gestolen miljarden (bron : Neue Zürcher Zeitung) en zijn nieuwste speeltje, een luxe jacht van 72 meter dat tientallen miljoenen heeft gekost.  Kortom, hij heeft er belang bij dat er nooit meer verkiezingen komen omdat hij, net als Leopold II, onbeperkte toegang heeft tot de immense minerale rijkdommen van het land. Met al dat gestolen geld heeft hij volgens de Amerikaanse Congo Research Group een zakenimperium van 80 bedrijven opgebouwd, variërend van mijnbouw tot hotels, onroerend goed bedrijven en zelfs een luchtvaart maatschappij, waarmee de staat uiteraard non-stop handel drijft op voordelige voorwaarden. Daarnaast hebben hij en zijn familie honderdduizenden hectares landbouwgronden op hun naam staan, terwijl Bloomberg bericht dat zijn broer Zoé goud geld verdient met wegenbouw en diamanthandel. Volgens de Neue Zürcher Zeitung heeft de Amerikaanse NGO Global Witness aangetoond dat tussen 2013 en 2015 in de mijnbouwsector US $ 750 miljoen is verdwenen en le Monde raamt de kosten van zijn luxe jacht op een € 25 Moi, terwijl van ieder geleverd paspoort 1/3 gaat naar Kabila’s firma in de UAE.

De ‘net-worth’ van deze kleptomaan wordt al op € 15 Miljard geschat (bron: N.Z.Z.), dus hij kan het zich permitteren om af te treden maar zal met het verlies van zijn immuniteit niet erg rustig slapen en een goed nachtrust is ook wat waard !

Last but not least speelt de mogelijkheid dat hij voor een internationaal strafhof zal worden gedaagd wegens zijn moordpartijen waarvan zelfs de UN slecht spreekt. De recente  veroordeling tot 50 jaar gevangenisstraf van de Liberiaanse dictator Charles Taylor is een dreigend voorbeeld voor hem, maar Kabila’s voorganger, toevallig ook zijn vader, is vermoord en het enige wat de Congo kennelijk nog nooit heeft gehad is een levende ex-president.

Het is geen toeval dat in de UN de Amerikaanse ambassadeur Nicky Haley haar tanden laat zien en eenieder dreigt die een vreedzame machtsovergang in de Congo in de weg staat, maar ondertussen is er niemand die ook maar enige aandacht geeft aan de geboorte-explosie die de Europese beschaving bedreigt.  Wat te zeggen van het terugploegen van € 15 Miljard in de Congoleze economie, van waarschijnlijk eenzelfde bedrag in Zuid Afrika, etc.  Met zo’n financiële injectie in de diverse Afrikaanse economieën van een € 100 miljard moet er toch een hoop werkgelegenheid gecreëerd kunnen worden en als zij er dan allemaal ’een knoop indraaien’ (vergeef mij de plastische voorstelling), dan hoeft  die arme minister Kaag ook niet meer zo wanhopig met ons chequeboek te staan wapperen….

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties