Waar gaat Duitsland naar toe in 2018?

Na een evaluatie van Trump tegen de ‘deep state’ wil ik hier een vergelijking wagen met Merkel’s Duitsland, het smaakmakende land in Europa waarvan momenteel bijna iedereen een vieze smaak in de mond krijgt.

Duitsland is, net als de USA tijdens Obama, in handen van een manipulatieve, communistisch geïndoctrineerde megalomaan die aan alle criteria voldoet om als volwaardig discipel van Coudehoven Kalergy te kwalificeren. Kortom, iemand die net als Obama, het bepaald niet goed met haar eigen land voorheeft en al evenmin met de Europese lidstaten van Koudenhoven’s socialistisch geesteskind, de EU.

Bondskanselier Merkel. Afb: Wikimedia

Zoals Trump voornamelijk won omdat de Amerikaanse kiezer gemotiveerd werd om massaal naar de stembus te gaan  door zijn afkeer van de arrogante en leugenachtige Clinton, heeft het Duitse politieke landschap eenzelfde verandering ondergaan waarin de meeste kiezers het helemaal gehad hebben met niet alleen Merkel, maar ook met volstrekte idioten als de Maizière, die eigenhandig voor de komst van twee miljoen sociaal on-inpasbare, vaak ongeletterde, vaak criminele elementen in de Duitse samenleving hebben getekend.  In haar nieuwjaarsrede hoorden wij dezelfde gemeenplaatsen als die van Rutte over een ‘fantastisch land’ waarin naar de waarden van de grondwet wordt geleefd, etc.  Navrant is dat juist Merkel met haar Einzelgang die tegen alle Duitse en Europese (wettelijke) principe’s indruist -het onwettige openstellen van de Duitse en daarmee de EU grenzen- die grondwet met voeten treedt en welhaast ‘à titre personnel’ een volksverhuizing der barbaarse horden heeft ontketend die het continent serieus bedreigt.

Daarmee heeft zij, net als in de USA en in Nederland (andere landen niet uitgesloten) een reactie in gang gezet die onomkeerbaar lijkt, namelijk de opkomst van populisme in de ware zin des woords en geen flauwe kul van Rutte over ‘goed’ en ‘slecht populisme’; populisme is historisch gezien altijd een getrouw spiegelbeeld geweest van datgene waarop het een reactie is. Dat desalniettemin de moreel corrupte Duitse politiek en pers handen en voeten te kort komen om de ‘herboren’ AfD zwart te maken, net zoals hier Baudet het moet ontgelden, is alleen maar een goed teken; zij zijn doodsbang, en met recht.

Merkel heeft een scheur in de Duitse samenleving veroorzaakt die de politiek-correct clique op het Binnenhof bij ons ook heeft teweeg gebracht: asielzoekers resp. gelukzoekers worden op onwettige wijze bevoordeeld boven autochtone groepen die in het hoekje zitten waar de klappen vallen en met name het feit dat de CDU daar en de PvdA, D’66 en G.L. hier, zoveel bedriegers en pure criminelen de kans geeft hun zakken te vullen maakt de autochtone bevolking die daarmee geconfronteerd wordt volstrekt dol van frustratie. Maar de arrogante politiek correct clique weet van geen ophouden omdat de slappe windvaan Rutte zijn ruggetje niet kan en wil rechten in het landsbelang zolang hij op zijn persoonlijke baantje in Brussel moet wachten.

Feit is en blijft dat slechts een paar procent der èchte vluchtelingen een baantje vindt maar door gezinshereniging ons, bij leven, zeker een half tot drie kwart miljoen Euro kosten – in een multiplier effect dankzij de enorm grote familie’s – terwijl jihadi’s, andere criminelen en noord-Afrikaanse gelukszoekers nooit worden uitgezet door de ruggengraatloze politiek-correcte hap die de mond vol heeft van mensenrechten die hier niet van toepassing zijn. Integratie of assimilatie is in Nederland niet aan de orde omdat het hoofdschuldige slangennest van de PvdA nog wat addergebroed heeft gebaard in de vorm van Denk, dat garant staat voor het instandhouden der parallelle samenlevingen o.l.v. Erdogan.  Let wel dat de recente economische opleving nergens op naam van de allochtonen komt, die wèl een steeds groter beroep doen op onze krakende sociale voorzieningen, totdat de kas leeg is en wij op het niveau aangeland zijn waar zij vandaan komen…. Dat een Merkel haar autochtone bevolking durft te omschrijven als ‘zij die hier al langer leven’ en waarop zij in geval van nood haar bruinhemden van de ‘Antifa’ loslaat, geeft wel aan hoe ontspoord zij is.

Ik schreef al eerder op deze pagina’s hoe de impulsieve sluiting der Duitse kerncentrales heeft geleid tot massale import van Amerikaanse steenkool, véél hogere CO² uitstoot dan ooit en energieprijzen van zo’n 160% t.o.v. een jaar of vijf geleden, maar de domme Duitse en Nederlandse kiezers betalen zonder morren. Dat de Duitse economie ook in zijn voegen kraakt is evident en Merkel en Schaeuble (en diens hulpje Dijsselbloem) sleuren ons allen mee de afgrond in: de Bundesbank heeft momenteel zo’n € 800 miljard uitstaan aan leningen aan zuid Europa, die gevoeglijk kunnen worden afgeschreven en mutatis mutandis geldt hetzelfde voor ons. Wat zouden wij al niet aan pensioenen kunnen verbeteren met die miljarden na jaren van kaalslag dankzij Merkel, de EU en de ECB?

Het ergerlijke geleuter over de ‘gouden kansen in de digitalisering in de economie’ is hoogst onverantwoordelijke prietpraat, maar over onze veiligheid en de islam horen wij noch Merkel noch Rutte, dus plots zijn daar Brexit, de groeiende oppositie der Visegrad landen tegen de manipulatie door Merkel en Timmermans, de ommezwaai in Oostenrijk en de deus ex machina in Duitsland genaamd Alexander Gauland, de denker achter de AfD die besprongen wordt door de visieloze linkse Duitse pers en politiek (zoals bij ons een Wilders en nu Baudet).

Nadat de AfD in eerste instantie was gecorrumpeerd door geld uit Saudi Arabie voor een corrupte partijvoorzitter en daarna de partij richting CDU afdreef onder Frauke Petry, werd e.e.a. door Gauland in het voorjaar van 2017 gecorrigeerd en dit leidde tot een partij die klaar is voor een ‘culture war’ à la Trump tegen ‘multicultikul’ etc., leidend tot een 3e plaats in september met 12,6 % van de stemmen en vandaag de dag zou dat véél hoger kunnen uitvallen en minstens een 2e plaats kunnen opleveren.

Gauland is lange jaren een CDU prominent geweest, reden waarom zijn keiharde kritiek op Merkel voor veel Duitsers geloofwaardig is als hij stelt dat de CDU een lege huls is die slechts als vehikel dient voor Merkel’s carrière. Het feit dat Merkel al jaren geleden eigenhandig – zonder enig overleg – begon de CDU naar links te manoeuvreren geeft veel ex-CDU leden het argument dat de CDU hen in de steek heeft gelaten. Feitelijk is Gauland een goede ouderwetse CDU-kiezer die de opkomst en de terreur van de politiek correcte clique spuugzat is, zonder dat daarbij extreem rechtse ideeën spelen. Hij hangt sterk aan het idee van een Duitse identiteit die door links moedwillig ondergraven wordt. Zijn denken als internationaal staatsman-in-spé ziet bij voorkeur een sterk Duitsland – zonder Atlantische ‘erfschuld’ – dat zich eerder gelijkelijk profileert naar de USA en Rusland dan q.q. lid te zijn van de Nato alliantie. Hij hecht aan de christelijke wortels van zijn samenleving en ziet geen plaats voor de Islam. De oppositie van de politiek-correcte pluchezitters drijft automatisch ook extreem rechtse elementen naar de AfD., hetgeen het soort van populisme is dat de (extreem linkse) pluchezitters over zichzelf afroepen en zichzelf moeten aanrekenen.

Gauland ziet geen heil in samen regeren met de CDU maar stelt dat vanaf de dag dat Merkel weg is de CDU ook meteen verleden tijd is. De vraag is is hoe lang Merkel het nog vol houdt maar als de komende besprekingen met Schulz de mist ingaan en leiden tot nieuwe verkiezingen kunnen wij op korte termijn héél grote veranderingen in Duitsland verwachten. Dan zullen Don Quichote Juncker en Sancho Panza Timmermans wellicht snel werkeloos worden, om over Rutte’s (gebrek aan) toekomstperspectief in dit prachtige land maar  niet te spreken…

 

Deel dit:

Post navigation

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Cornelia
6 jaren geleden

De dag dat dit vreselijke mens uit haar ivoren toren wordt gegooid gaat bij mij de vlag uit.
Hopelijk gaat er nog een parlementair onderzoek naar haar handel en wandel en wat het Duitsland en de Duitse burger voor schade berokkend heeft.