De SA van Moorman et. al. trekt door Amsterdam

Campagnevoerders voor Forum voor Democratie zijn zaterdagmiddag op het Buikslotermeerplein in Amsterdam belaagd door linksfascisten. Het 71-jarige kandidaat-raadslid H. Kamerlingh stond met FvD-partijgenoten flyers uit te delen toen volgens ooggetuigen drie mensen de FvD’ers van het plein wilden werken.

Door de geweldsplegers werd o.a. ’toen niet, nu niet, nooit meer fascisme’ geroepen, kennelijk om hun ‘goede bedoelingen’ uit te dragen. Omstanders grepen in na de aanslag op de bejaarde man, waarop de vermoedelijke antifa’s heldhaftig de benen namen zonder de komst van de politie af te wachten. Op Twitter verklaart PvdA-fractievoorzitter Marjolein Moorman zich solidair met FvD. Maar dat viel slecht bij de Amsterdamse FvD lijsttrekker Nanninga, omdat een linkse coalitie (waaronder de sociaaldemocraten) heeft aangekondigd in  maart te zullen demonstreren tegen de rechtse agenda van Forum voor Democratie. Nanninga twitterde vervolgens:

“Tenzij je de @pvda_amsterdam-steun voor die idiote kongsi rond die demo intrekt, met geweldplegers van antifa, internationaal socialisten en hamas-vrienden, ben je volstrekt ongeloofwaardig”.

De aangekondigde demonstratie tegen het Forum voor Democratie in maart, is een initiatief van circa 50 extreem linkse subsidies- en uitkeringssnuivers die worden gesteund door de PvdA, GroenLinks, D66, Socialistische Partij, de Partij voor de Dieren en de Erdogan-adepten DENK. Dat zijn dus dezelfde politieke clubs (m.u.v. DENK die toen nog niet bestond) als welke verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor de aanslagen en moord op Pim Fortuyn.

Geleidelijk aan bewegen de genoemde ‘anti-fascistische’ partijen naar het niveau van criminele organisaties, waarvan de leidinggevende elites met een uitgestreken en schijnheilig gezicht in de Tweede Kamer zitten. Goed: het gebruik van geweld door hun trouwe achterban wordt nog tegemoet getreden met termen als ‘vreselijk’ en ‘wat erg’ of zelfs ‘daar nemen wij afstand van’. Maar per saldo is er vanuit de partijtoppen nog geen storm van verontwaardiging uitgebroken, laat staan een correctie op hun partijafdelingen. Bij FvD voorman Baudet kun je klaarblijkelijk gerust tegen de voordeur poepen, maar pas wanneer een PVV-er in de provincie door een brievenbus plast, is het hommeles onder deze ‘dappere’ politieke voorhoedes.

Overigens is er voor politici weinig tot geen winst te behalen in Amsterdam. De stad moet als verloren worden beschouwd na decennialang wanbestuur door linkse partijen. De stad kent inmiddels slechts records in bouwvallen, verpaupering, werkloosheid, misdaad, sociale uitkeringen en ongedierte. Dat ons land die geürbaniseerde ravage nog als hoofdstad ziet is een van verstand en menselijkheid verspeende misdaad die snel hersteld moet worden.

Door het leger uiteraard en zeker niet zachtzinnig. Naar blijkt werkt dat daar niet en bovendien lopen er nogal wat leden van de SA rond.

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
A.R. Girbes sr
6 jaren geleden

***Overigens is er voor politici weinig tot geen winst te behalen in Amsterdam. De stad moet als verloren worden beschouwd na decennialang wanbestuur door linkse partijen. De stad kent inmiddels slechts records in bouwvallen, verpaupering, werkloosheid, misdaad, sociale uitkeringen en ongedierte. Dat ons land die geürbaniseerde ravage nog als hoofdstad ziet is een van verstand en menselijkheid verspeende misdaad die snel hersteld moet worden.

Door het leger uiteraard en zeker niet zachtzinnig. Naar blijkt werkt dat daar niet en bovendien lopen er nogal wat leden van de SA rond.*** Aldus de heer Ton Nijhof.

Als we goed om ons heen kijken én we zijn een beetje geïnformeerd over 1940-1945, dan is de vergelijking zéér ” frappant” met de hedendaagse politieke realiteit. ( Zeer wonderbaarlijk) De SA was de ” Sturmabteilung”, een Paramilitaire afdeling, van de NSDAP dewelke als Knokploeg bekent stond. Het was een “zootje” ongeregeld en, mijns inziens”zwaar gestoord.” Wat we tevens moeten concluderen, is dat Amsterdam een uiterst LINKS bolwerk is van “Salonsocialisten”, zoals de heer Dunki ons dat meldt.
Dat Dr Job Cohen, als P.v.d.A. Burgemeester van Amsterdam, ging theedrinken met Asielzoekers is een bewijs van LINKSE onkunde. Ook in een uitzending van ” Buitenhof” heeft dr Job Cohen het mr dr. Thierry Baudet moeilijk gemaakt door hem steeds te interrumperen en geprobeerd heeft hem ( Baudet) psychisch te ontregelen.

Niet alleen in Amsterdam is de verloedering een feit door socialistisch wanbeleid, ook Groningen heeft trekjes van een LINKS- bolwerk. Daar heeft jarenlang Groen Links en de P.v.d.A geregeerd. Alles wat liberaal was werd tegengewerkt en de bemoeizucht met *alles en nog wat*, was ziekelijk. De “zieke” beleidsmakers in Groningen, met Drs Max van de Berg als wethouder, P.v.d.A., er een zogenaamde “circulatieplan” op losgelaten wat op een doolhof leek. Ook de Middenstand stond onder druk. Als de winkels een zeer kleine hoeveelheid “goederen” voor hun deur hadden staan, werden deze bekeurd, of kregen een brief van de gemeente dat, als zij de goederen niet weg zouden halen, er een “bestuurlijke maatregel zou volgen”. Een zeer goed lopende Gereedschapswinkel werd het haast onmogelijk gemaakt een duidelijk middenstandsbeleid er op na te houden door **Regels en nog eens regels.**..!!!! Voor de goede orde voeg ik een LINK bij , zodat U zelf kunt zien en horen ,hoe dom en hoe ongelooflijk naïef, mr drs Wouter Bos, drs Rob Oudkerk en drs Felix Rottenberg waren, ter zake hun beleid bij de P.v.d.A., Dat Wijlen Prof dr. Pim Fortuyn zijn gelijk nu postuum alsnog krijgt, is ook een bewijs dat het socialistische beleid zeer diepe sporen van ” 50 jaar salon socialistisch wanbeleid,” in de maatschappij heeft nagelaten.

https://www.youtube.com/watch?v=ZLu6WRPPmTE

r.dunki
6 jaren geleden

Eind jaren zestig was er in Amsterdam ook al zo’n probleem van hippie’s die op het Centraal Station voor permanente overlast zorgden, totdat zij op enkele zondagavonden de fout maakten om vriendinnetjes van de naar Den Helder vertrekkende Mariniers lastig te vallen.

En de rest was geschiedenis…. Hoog tijd dat die geschiedenis zich herhaalt, want na 50 jaar salon-socialistisch wanbeleid kan een stoomcursus goede manieren geen kwaad zo te zien.