De nucleaire optie

De nucleaire optie heeft in de USA de afgelopen weken een andere politieke betekenis en strekking gekregen. Oorzaak: de inhoud van een groot aantal mails tussen twee FBI schuinsmarcheerders. Voor de volgers van Stapal artikelen kan dat geen verrassing meer zijn.

Afb: Pixabay

In de achterliggende twee jaar zijn de merkwaardige stappen van Obama en de Clintons uitbundig uit de doeken gedaan, is geschreven over de passiviteit van de FBI geleid door Mueller en vervolgens Comey, om die merkwaardige stappen aan de wetten te toetsen. Ook is uiteengezet wat en hoe de Deep State er uit ziet en welke rollen vooraanstaande veiligheidsfunctionarissen van FBI, CIA, NSA etc. wel of niet gestimuleerd door kopstukken van de Democratische Partij, bij die ontwikkelingen en gebeurtenissen hebben gespeeld. Het politieke moeras in Washington is diep, omvangrijk en stinkt afgrijselijk.

Nu de mails van twee FBI functionarissen en de verloren teksten tussen twee andere FBI agenten ingehuurd door de Mueller Special Counsel door Justitie weer teruggevonden zijn, worden de contouren van de anti Trump en pro Clinton houding binnen de FBI steeds scherper aangezet. Door de inhoud van die mailwisselingen is bevestigd dat krachten binnen de FBI wilden voorkomen dat Trump de verkiezing zou winnen en hem na de verkiezing probeerden ten val te brengen. Daarbij hebben ze alle machtsmiddelen gebruikt waarover ze konden beschikken. Het inmiddels beruchte anti Trump dossier dat als vertrekpunt is gebruikt door de Special Counsel, de voortdurende vuilspuiterij van de Happy People uit Hollywood en liberale media en het ordinaire roddelboek van Wolff zijn daarvan herkenbare producten.

Toch zijn er in Amerika en Nederland nog steeds dwaallichten die zich bewust blind houden voor de prestaties van Trump op uiteenlopende gebieden. Die geloven nog steeds dat het anti-Trump dossier op feiten berust, terwijl allang is vastgesteld dat een deel van die zogenaamde feiten uit de koker komt van een aan Steele, de producent van het gewraakte rapport, gelieerde onbetrouwbaar gebleken Russische bron. Steele zelf heeft nooit een voet op Russische bodem gezet om de informatie in Rusland persoonlijk te verzamelen en op juistheid te controleren. In tegendeel. Uit de hoorzitting van de Senaat commissie bleek zijn voornaamste informatiebron een voormalige media vertegenwoordiger te zijn die zichzelf profileerde als een Public Relations adviseur. Die concipieerde zijn bijdrage op informatie uit het Russische roddelcircuit.

Uit die hoorzitting bleek ook dat niet de bijdrage van Steele´s belangrijkste bron de kern van het rapport was, maar een bijdrage van een fervente anti-Trump medewerker van Fusion GPS, die opdracht had gekregen om vuiligheid op te diepen om de Democraten munitie te geven een afzettingsprocedure tegen Trump te kunnen starten. Het feit dat het onderzoek gefinancierd was met geld van de Clintons en de Democratische Partij versterkt de overtuiging dat het rapport deel uitmaakte van een Democratische lastercampagne. Het geloof in de onpartijdigheid van Mueller´s inspanningen staat bovendien op de helling door het duidelijke anti-Trump etiket van de Special Counsel, mailwisseling van de ingehuurde FBI agenten en zijn gesignaleerde passiviteit bij duidelijke wetsovertredingen van de Clintons.

De DACA problematiek bleek de volgende ronde in de heilloze bokspartij waarin de Democraten met de president verwikkeld lijken te zijn. Opnieuw volgde een nederlaag en het gevolg is dat een deel van de Dreamers hun woede concentreren op kopstukken van de Democratische partij. Wat de Democratische Partij nog rest zijn de inspanningen van ene heer Soros, die tegenwoordig gekoppeld kan worden met fraude, omkoping en partijdigheid. Niet verrassend de kwalijke uitwassen van het Moeras in Washington. Tot nu toe hebben de door hem gesponsorde anti-Trump bewegingen weinig substantieel stof doen opwaaien, maar de man is nog niet klaar met zijn ondermijnende inspanningen. Intussen zijn Obama en Clinton ontmaskerd, probeert Mueller wanhopig zijn gezicht te redden en Comey staat bekend als de lekker uit Washington. Het gaat dus niet goed met de Democratische Partij die zijn greep op de Amerikaanse samenleving heeft verloren en alleen in de bekende Blauwe staten aan Oost en Westkust nog een vangnet hebben. De vraag is echter voor hoelang.

En Trump? Die gaat onverdroten verder met het inlossen van zijn beloften om het Moeras in Washington voor eens en altijd te dempen. Hij heeft de wind in de zeilen en maakt gebruik van de snelheid die zijn politieke schip heeft gekregen. Dat bleek ook weer in Davos. De internationale media visionairs en het politieke kartel wisten weken vooraf al hoe het daar in Davos zou gaan aflopen voor the Donald. Slecht voor hun geloofwaardigheid dat het anders liep dan ze hadden gehoopt. Opnieuw een bevestiging dat nepnieuws wordt gegenereerd door liberale media bronnen en policor politici.

In Nederland heeft een groot aantal Amerika volgers en kenners de ijdele hoop dat de POTUS zal struikelen over een stukje vogelpoep. Dat segment verkeert nog steeds in de veronderstelling dat Obama een staatsman was en bevestigt dat het de betekenis maar vooral de strekking van het woord niet kent. Dat zijn ook de lieden die zich op de knieën slaan van plezier als een gerespecteerde journalist als Twan Huijs de onbetrouwbare Wolff naboert dat de POTUS in het Witte Huis een maîtresse er op na houdt. Wie een blik op zijn huidige echtgenote werpt, vraagt zich af of Twan Huijs zich definitief heeft afgekeerd van de echte journalistiek en zich voortaan op het pad van de roddelpers gaat bewegen. Jammer. Het onderstreept de individuele domheid van boodschapper en toehoorders. Een domheid die ook te ontdekken is bij veel kopstukken van het politieke kartel. Voor mij mag het allemaal, maar ontneem mij en veel anderen niet de mogelijkheid om zich wel op de hoogte te stellen van echt nieuws.

De nucleaire optie heeft in het Amerika van Trump een andere betekenis gekregen en is gericht tegen de vuilspuiterij van liberale media, policor politici en Hollywood nitwitten, tegen het bestaan van de Deep State, tegen politieke criminelen.

 

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Cornelia
6 jaren geleden

Hopelijk waait de frisse “gezond” verstand politiek over naar Europa en heeft het zijn invloed op de marxistische politieke elite van de EU.

Waar Trump zich opstelt om Amerika groot te maken lijkt het erop alsof de politieke elite in de EU Europa naar de afgrond brengt door miljoenen analfabete Afrikanen te importeren die ons intrinsiek haten.

Het is goed om alvast een vuist te maken tegen iedereen die onze cultuur wil vernietigen.

Serieus, Captcha, 7 x 27 😀