Je suis Loonstein

Het heeft het Openbaar Ministerie behaagt zich te beklagen over Mr. Herman Loonstein, die informatie openbaarde die het Openbaar Ministerie zelf achterhield. Namelijk dat de Syrische Saleh Ali die een Joods restaurant de ruiten insloeg vanwege erkenning door de USA van Jeruzalem als Israëlische hoofdstad, een….. terrorist bleek te zijn!

Voor alle duidelijkheid: de advocaat van deze Saleh Ali zelf, verklaarde dat de man inderdaad getraind was in het gebruik van wapens en gevechtsklaar was. Bronnen rondom het onderzoek hebben dat bevestigd aan journalisten van het dagblad De Telegraaf. Alleen daarom al is het onbegrijpelijk dat de Amsterdamse politie de man moest laten gaan na een beperkt voorarrest. Michael Jacobs zat eerder ZES dagen vast omdat hij op minder dan 50 meter van een Palestijnse demonstratie liep, met een Israëlische vlag om zijn schouders. Voor de goede orde: Israël is de enige en functionerende democratie in het Midden-Oosten, dus met die vlag is minder mis dan de Palestijnse.

In de landelijke media, waaronder de staatszenders van de NPO (1 miljard Euro belastinggeld per jaar) is weinig tot geen aandacht voor de bij de politie en het OM bekende terroristische achtergrond van deze ‘Kristallnacht-terrorist’. In Amsterdam was tot voor kort de vrome moslima Fatima Elatik ‘adviseur diversiteit’ a raison van 144.000 euro per jaar. Dat moet dus wel flink zoden aan de dijk hebben gezet, alleen merken de Joodse Amsterdammers er verdomd weinig van. Ook de onstuimige carrière van Saadi T., tot voor kort werkzaam als ‘expert deradicalisatie’, lijkt voorbarig ten einde te zijn gekomen al was het vanwege vermoedelijke fraude. Voor haar en haar netwerk is nog veel werk blijven liggen wat om oplossingen vraagt. Vermoedelijk denkt men in haar kringen rond de onderhavige kwestie meer aan een ‘endlösung’ maar dat terzijde.

De advocaat van de Joodse restauranteigenaar verdient een groot compliment voor het aan de orde stellen van het opzichtige falen en de weerzinwekkende ‘wegkijk-mentaliteit’ waarvan dit land inmiddels is doordrenkt. Het Openbaar Ministerie, eerder nog ferm in het oprekken van een nationaliteitsduiding tot ras, teneinde een democratisch gekozen politicus te kunnen veroordelen, geeft thans niet thuis als het om een bewezen terrorist gaat.

Alsof ons land niet een ernstig beduimelde geschiedenis in het Joodse dossier draagt.

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties