Het sprookje van de gevaarlijke ideologische -ismen…

Het is maart 2025, verkiezingstijd, en er wordt in alle vroegte bij u aangebeld. Helemaal vergeten! De genderneutrale gedachtenpolitie staat op uw stoep voor de jaarlijkse controle op het gehalte van uw politieke correctheid. U hebt toch geen incorrecte persoonlijke voornaamwoorden gebruikt of andere strafbare feiten gepleegd zoals het ijdele gebruik van Big Brother’s naam?

Afb: scr Youtube.com

Intimi fluisteren dat hij Alexander heet, die vanuit het zwaarbewakte Torentje aan de Vijverberg de “onweerstaanbare vooruitgang” van het land stuurt met kroonprins Jesse in de multiculturele “woestijn-polder-coalitie” met zeer constructieve allochtone steun. Zonder referendum is inmiddels Zwarte Piet om zeep gebracht en het land volgebouwd met moskeeën; criminaliteit knalt door het plafond en het BNP vliegt achteruit.

Deze “gestage vooruitgang” op weg naar Utopia brengt de populistische, zwijgende meerderheid naar de stembus in de hoop af te rekenen met de verstikkende -ismen uit de koker van het marxisme, socialisme, feminisme, islamisme, journalisme etc. Dit domme proletariaat kiest overweldigend voor een frisse wind door het Haagse pluche om vervolgens – veel te laat – tot de conclusie te komen dat Allah’s ondergrondse bruinhemden paraat staan om brave mensen die voor hun democratie de straat opgaan (u weet wel, die “verkeerde populisten”) te liquideren. De socialistische vrijmetselaar Coudenhove Calergy had hier een eeuw geleden al een perfide krijgsplan voor ontworpen.

Big Brother en zijn socialistische bezetters hernoemen het land nu formeel Utopia en schaffen de oppositiepartijen af…. Gebruik van het woord “Nederland” is van nu af aan strafbaar, net als “Zwarte Piet” en “Michiel de Ruyterplein”.   Een flauw gedachtenspinsel mijnerzijds? Wie zal het zeggen, maar als de met bloed, armoede en ellende bezaaide zegetocht van socialisme, communisme en islamisme als leidraad mogen dienen, dan zou de westerse wereld toch op zijn tellen moeten passen.

Neem slechts de helft der ingrediënten uit bovenstaand recept van George Orwell en dan bent u, bijvoorbeeld, in Venezuela beland waar een kleptomane ex-buschauffeur duizenden om zeep heeft geholpen en zijn Cubaanse beulen steeds harder ingrijpen in naam van één der dodelijke -ismen..  Een schrikbeeld waartegen onze koene heer Koenders uiteraard nooit protesteerde, integendeel, hij kwam met een uitgebreide eulogie n.a.v. het overlijden van Fidel Castro, de communistische vriend van Maduro’s voorganger Hugo Chavez, wiens dochter al meer dan één miljard dollar heeft “gespaard”. Venezuela is het land met de grootste oliereserves, wereldwijd, maar is straatarm door het socialisme van Chavez en Maduro en staat, economisch en politiek, te wankelen ondanks grote leningen van communistische vrienden zoals Rusland en China. Winkels zijn practisch leeg, medicijnen nauwelijks verkrijgbaar en hele volksstammen emigreren naar buurlanden wegens razzia’s van het communistische Cubaanse leger en de geheime dienst. Voilà de zegeningen van communisme en socialisme! Deze triomf van het -isme voltrekt zich voor het oog van de westerse politiek correcte clique, maar speelt ver van hun bed, dus wat maakt het uit; alleen Trump trekt aan de bel.

Dichter bij huis zijn echter in de laatste decennia bijna alle christenen, miljoenen die voorheen in vrede coëxisteerden met moslims in Noord-Afrika en het Midden-Oosten, spoorloos verdwenen dankzij “de religie van de vrede”, recentelijk belichaamd in door IS aangerichte massamoorden. Niet alleen christenen, maar ook alle andersdenkenden zoals sufis en yezidi’s, een pre-islamitische religie van Koerdische oorsprong die geen vlieg kwaad doet, zijn islamitische doelwitten.

Nog veel dichter bij huis redde Helmuth Kohl het door communisme verarmde, ideologisch zwaar geindoctrineerde Oost-Duitsland, maar het communistische élan van Angela Merkel’s rampzalige Einzelgang met haar volksverhuizing – waarbij niemand in Duitsland of Brussel ook maar de kans kreeg mee te praten – toont hoe het ideologisch gemanipuleerde kleine broertje zich razendsnel als Big Brother ontpopte; ook haar drang naar federalisering van de EU wordt nauwelijks afgeremd.

Dertien eeuwen islamitische moord en doodslag in naam van  een  schier fascistische ideologie spreken voor zich maar doen kennelijk geen alarmsignalen afgaan op het Binnenhof, want samen met Jesse, de marionet van de oudste communistische partij in ons land, saboteerde Pechtold maandenlang bewust de kabinetsformatie omdat de deur voor dit onheil nog niet ver genoeg zou openstaan.

Lastig als je starre wereldbeeld vol van -ismen gebiedt dat je je hoofd in het woestijnzand steekt, vooropgesteld dat de sprookjesachtige “religie van de vrede” dat niet spontaan voor hen doet…  Wat ècht alarmerend is, is het feit dat alle -ismen zo welig tieren op het Binnenhof en er – tot nu toe – aardig in slagen om de PVV buitenspel te zetten, hoewel Wilders vaak feitelijk correct is, maar “c’est le ton qui fait la musique”.  Nu die “extreem rechtse, populistische” eerste viool lijkt over te gaan in handen van iemand die nieuw élan aan de anti-politiek-correcte-kiezers geeft gaat de obligate “Wildersbashing” over in “Baudetbashing”.

De geloofwaardigheid van die sleetse ideologische -ismen is wel dunner aan het worden, maar zoals Pim Fortuyn in feite vermoord is door de PvdA-haatzaaiers en Wilders al lang geen privéleven meer gegund is, zo zal ook Baudet zich dagelijks moeten gaan hoeden voor Big Brother.

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties