Moge aldus en opnieuw rechtdoende geschieden.

Vorige week donderdag 7 december werd een Joods restaurant in Amsterdam aangevallen door een ‘vluchteling’ (lees: Arabische levensgenieter op zoek naar gratis woning en uitkering). De ruiten werden ingeslagen, de deur ingetrapt en het restaurant werd binnen gedrongen, onder de uitroep “Allah Akhbar”.

Afb: Vimeo.com

Een golf van ontzetting ging niet alleen door de Joodse gemeenschap, maar door heel het land, wellicht met uitzondering van de Randstad. De ‘Kristallnacht’ in optima forma; onze hoofdstad uitgemeten gepresenteerd aan de Nederlanders elders in het land, waar nog geld wordt verdiend om de prijs van onder andere dit stuk onbenul op te kunnen brengen. Voor het gooien van een waxinelichthouder naar de Gouden Koets in 2010 werd vijf maanden cel gegeven. Vorig jaar kregen de daders van een poging tot brandstichting op een Enschedese moskee zelfs vier jaar cel. De dader van deze islamitisch geïnspireerde aanslag (ook al wil men anders doen geloven in de reguliere pers) werd door ‘justitie’ na 48 uur detentie weer vrijgelaten. In Amsterdam, de stad van ‘voortvarende deradicalisatie’, maar dan wel onder islamitische hoede….

De Joodse gemeenschap heeft inmiddels op reguliere basis met agressie te maken. Joodse scholen of instellingen moeten worden beveiligd en kennelijk zijn nu zelfs restaurants niet meer veilig. Het armetierige verweer van ons aller Premier dat dit ‘onacceptabel’ en ‘écht verschrikkelijk’ was, werd tot een farce na de opmerkelijk snelle vrijlating van de dader. Die tweespalt moet de islamitische gemeenschap in ons land, die toch al niet opvalt door een geruisloze, succesvolle integratie en het verlangen om deel uit te maken van onze -moderne- maatschappij, als muziek in de oren hebben geklonken.

“Khaybar, Khaybar, Ya Yahud! Jaish Muhammad Sawfa Ya’ud!”

Wie de bovenstaande frase niet begrijpt, moet die snel eens even ‘googelen’. U zult verbijsterd zijn. Mohammed, de islamitische profeet en lichtend voorbeeld voor alle moslims, sloeg in Khaybar eigenhandig Joden dood. Dat wordt gevierd in die kringen, ongeveer zoals wij het Kerstfeest vieren compleet met vormelijk gezang. Een ‘profeet’ die moordt en doodslaat is het ultieme en lichtende voorbeeld voor mohammedanen! Stelt u zich dat eens voor: dat Jezus deze Kerst gevierd zou worden omdat hij het uitmoorden tot religieuze kunst verhief?

Wat voor islamieten de ‘meest lovenswaardige mens’ is geweest, is voor ons Nederlanders en West-Europeanen een ontmaskerde armzalige lapzwans die ‘religie’ heeft misbruikt voor niets anders dan terreur, moord en doodslag, enkel om er zelf beter van te worden. Roof, diefstal, moord, misbruik van kinderen en vrouwen: in alles is mohammed het tegenovergestelde van het begrip ‘goed’. De man die in Amsterdam, onverminderd onze barmhartige opvang vanwege zijn vermeende status als ‘vluchteling’, wilde en kon zijn grote voorbeeld navolgen. Omdat wij daarvoor de ruimte kennelijk en institutioneel gunden. Aan een in feite verachtelijk hoopje mens.

Hoelang nog? Hoelang nog staan wij Nederlanders zoals in de Tweede Wereldoorlog stoïcijns toe te kijken wanneer specifiek deze Joodse bevolkingsgroep (wij zijn een ‘toevluchtsland’, weet u nog?)  klaarblijkelijk vrijwel ongestoord geterroriseerd mag worden door volgelingen van de grootste schurk die de mensheid heeft voortgebracht? Wat maken we hier tegenwoordig mee? Dat een politicus, door de Marokkaanse nationaliteit op te rekken tot ‘ras’ en wordt veroordeeld, terwijl een notoire -bewezen- islamitische rassenhater twee dagen na zijn daad alweer op vrije voeten rondloopt, misschien om tijdig zijn toelage te kunnen incasseren? Zijn we nu echt nog zo gek om voor het inkomen van zo’n ‘Apotheker uit Aleppo’ notabene belasting af te dragen?

Rot toch op naar waar het je beter lijkt! Of maak tenminste een begin met het erkennen dat je achter een stelletje valsemunters aanloopt die niets liever willen dan je gevangen houden in een systeem van achterlijkheid, premoderniteit, ellende en verlangen een notoire Untermensch als voorbeeld te volgen. “Wordt wijzer en brand je niet steeds aan hetzelfde -islamitische- ijzer”. En laten wij, de VOC-Nederlanders, de aanslagplegers op die Enschedese moskee nomineren voor een Nobelprijs voor de vrede. Zelfs Yasser Arafat kreeg als erkend moordenaar immers ook zo’n troostprijs, dus waarom die Enschedese jongens met hun nobele streven niet? Zij wilden immers vrede en in ieder geval geen door de moskee geïnspireerde terreur. Wilde die Jodenmepper ook vrede? Ik dacht het toch niet, zo te zien aan de beelden.

Oh ja: en allemaal een dubbeltje belasting inhouden om te vermijden dat we deze islamitische aanslagpleger sponsoren. De uitkomsten van het Neurenberg-proces zijn immers duidelijk: ‘het verlenen van -ambtelijke-  dienstbaarheid aan een genocidaal en terroristisch statelijk systeem is strafbaar’. Moge aldus en opnieuw rechtdoende geschieden.

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties