Prikbord nr 634

Het is merkwaardig dat ook de socialisten van Corbyn menen dat jongeren vooral links zullen stemmen, want in feite wordt deze kiezers een zekere achterlijkheid toegedicht.

Om op een dergelijke partij te stemmen moet je namelijk onwetend zijn omtrent geschiedenis, politiek, machtspelletjes (religie, milieu etc.), EU, vakbonden, defensie, internationale (hulp)organisaties en de asielgevolgen.

Europese krijgsmacht

Kennelijk is het in Brussel niet bekend dat de Europese landen hun krijgsmachten reeds hebben geïntegreerd, hoewel het NAVO-hoofdkwartier zich in die stad bevindt. Meer integratie zonder de Amerikanen, Canadezen en Britten wordt een lachertje. En ook de toetreding van Oekraïne zal de afwijzing van Turkije niet kunnen compenseren.

Insiders weten dat de VS niet alleen onmisbaar zijn op het gebied van kernwapens, maar ook van satellieten (inlichtingen), luchttransport, luchtsteun, marine, amfibische middelen, luchtverdedigingsraketten en ervaring met grootschalige operaties. Wat de EU in feite wil, is de NAVO opheffen; dus wie is hier de ‘vriend’ van Moskou?

Nep-emails

De e-mails van en aan bekende e-mailadressen worden soms ten onrechte tegengehouden als spam. Dit filter lijkt echter niet goed te werken bij nep-emails van oplichters die ‘aanbiedingen’ van bedrijven sturen met de uitnodiging op een link te klikken. Een beetje dom, want iedere e-mailgebruiker zou intussen de risico’s moeten kennen. Recent weer namens Albert Hein, KLM en een uitzendbureau. Daarbij valt zelfs niet uit te sluiten dat ze adressen stelen door de accounts bij een provider te hacken (sorry voor het jargon). Is het niet mogelijk de oplichters terug te hacken en al hun bestanden te vernietigen? En dan met name bij de afzenders van ransom-software waarmee de gedupeerden worden gechanteerd!

Politieke instructies

Het lijkt erop dat de politie politieke instructies heeft om het aantal aangiftes omlaag te brengen. Of geldt de 2 weken ‘bedenktijd’ voor het slachtoffer alleen als het om een verkrachtende asielzoeker gaat? Waarom een Somaliër asiel krijgt, is een vraag die de Kamer maar eens moet beantwoorden.  Wellicht is het een politieke instructie om de uitzettingsaantallen laag te houden?

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties