Vakantie vieren in Europa met geld toe

Het lijkt erop dat CORENDON nieuwe reisbureaus heeft geopend in verschillende Noord Afrikaanse steden en voor reizen naar Europa een bonus regeling heeft vastgesteld. Het lijkt er ook op dat FRONTEX voor het vervoer van die arme drommels zorgt, die bijna allemaal uit onveilige landen komen.

Oorspronkelijke afbeelding: Pixabay

De enige hindernis die de nieuwbakken reizigers moeten overwinnen is het afleggen van de route van de kust naar een van de cruise schepen van FRONTEX. Omdat FRONTEX geen toegang tot de havens heeft, moest daarvoor een oplossing gevonden worden. Het heeft even geduurd maar die is er nu ook. Bereidwillige Noord Afrikaanse ondernemers verhuren hun weliswaar wrakke boten en bootjes aan groepen migranten, die daarvoor wel dik moeten betalen, omdat die verplaatsing niet in de reis prijs is inbegrepen.

Volgens informatie van de tourbaas van FRONTEX, Fabrice Leggeri, was in het eerste kwartaal van dit jaar sprake van 28.000 migranten of een stijging van 30% in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. Die hoofdzakelijk jonge mannen komen niet uit Syrië zo bericht de Die Freie Welt, maar uit onveilige landen als Nigeria, Ivoorkust, Guinee en Bangladesh dat tegenwoordig ook deel is van Noord Afrika. En weet Leggeri te melden, criminele mensensmokkelaars maken genadeloos gebruik van de instabiele toestand in Libië. Dat is dan ook de reden dat FRONTEX de Noord Afrikaanse kust afschuimt om al die arme door mensensmokkelaars uitgebuite drommels snel op te pikken om te voorkomen dat ze een nat pak krijgen. Het gaat wel eens mis.

Italië en vooral de Italiaanse eilanden in de Middellandse Zee hebben het er maar druk mee. Volgens UNHCR mochten die eilanden in 2016 ruim 181.000 migranten toeristen verwelkomen. Helaas hadden ze niet allemaal de juiste papieren en kregen slechts 4800 toestemming om in Italië of in enig ander Europees land hun niet aan tijd gebonden verblijf door te brengen. Door de tijdintensieve afhandelingsprocedure kon niet iedereen van die 181.000 het geduld opbrengen om te wachten op toestemming voor verblijf of doorreis. Ruim 90.000 gaven zich op voor een baan in de zwarte markt economie die in alle migranten landen sinds 2014 welig tiert. Van die andere ruim 85.000 voldeden ruim 54.000 nog niet aan de vastgelegde criteria voor verblijf en doorreis en moesten de FRONTEX veerboot terugnemen; een kleine 19.000 mocht tijdelijk gebruik maken van de ruimhartige humanitaire voorzieningen en 12.000 moesten eerst nog even een re-screening doorstaan voordat ook zij eventueel mochten graaien uit de Italiaanse staatsruif.

Elders in Europa hebben statushouders nieuwe arbeidsomstandigheden en nieuwe arbeidsplaatsen gecreëerd. Duitsland bijvoorbeeld is door die economische stimulus in de lijst van 136 veilige landen gestegen van plaats 5 naar plaats 51. Warm ingepakt door Mongolië en Gambia, pal achter veilige landen als Albanië en Tadzjikistan. Binnen een jaar nadat Merkel met haar “Wir schaffen daß” uitspraak in de publiciteit is gekomen, heeft Duitsland die sprong gemaakt. Een prestatie om als politicus trots op te zijn! Gelukkig is die stijging trendmatig in alle West Europese landen en hoeft Duitsland zich niet te schamen voor dat opmerkelijke succes.

Hoe is die ontwikkeling in Nederland? Gezien de resultaten van de onlangs in Nederland gehouden verkiezing, vindt het Nederlandse volk dat partijen die aan de stijging van de onveiligheid hebben bijgedragen, daarvoor beloond moesten worden. Bekeken door dat prisma is de winst van o.m. GroenLinks wel en het verlies van de VVD niet te verklaren. Dat laatste is verrassend. De algemene verwachting was dat gezien het hoge Pinoccio gedrag van de Minister President en de vele integriteitschendingen van VVD politici als uitingen van het goede populisme juist winst geboekt zou worden.

Het oorverdovend gejuich dat opsteeg toen bekend werd dat de voorman van GroenLinks een Papa dag kreeg van zijn medevoormannen en ook nog tijd kreeg om zijn zieke moeder te bezoeken reflecteert de manier waarop het electoraat en gevestigde media de huidige formatie pogingen benaderen. Gelukkig weten we uit de monden van formatie voorzitster en aanzittende voormannen dat het met de formatie de goede kant opgaat en omdat het allemaal zo energie vretend was, moesten de mannen en vrouw een week vakantie nemen. In die tussentijd is met criminele migranten afgesproken dat gedragingen die de onveiligheid van de bevolking kunnen verhogen, moeten worden geïntensiveerd.

Het was wel even slikken dat het COA een groot aantal opvanglocaties moest sluiten en honderden banen geschrapt moesten worden. Gelet op de informatie van de FRONTEX voorman zal dat gelukkig slechts een tijdelijke maatregel zijn. De Nederlandse belastingbetaler moet er toch niet aan denken dat het zuurverdiende belastinggeld naar de samenleving terugvloeit, omdat de asiel industrie minder subsidie krijgt voor zijn inspanningen?

Natuurlijk moeten we meer migranten binnen halen. Misschien moet de EU het idee van de huidige voorzitter van de Europese Raad, Malta, gaan materialiseren en de respectievelijke landen een bonus van € 60.000 per opgenomen migrant verstrekken? Volgens E.J.Bron een soort kop-premie. Eindelijk iets positiefs in vergelijking met de vod-taks van Wilders. De West Europese landen moeten er alles aan doen om te kunnen concurreren met maffia landen als Bulgarije, Roemenie, Oezbekistan etc. en lager op de lijst van veilige landen te komen! Misschien is het een idee om het politiek correct denken en doen te institutionaliseren en het onderwijs binnen te kruien met een formele leerstoel op een van de erkende en gewaardeerde Universiteiten.

Op die manier kunnen meerdere vliegen in een klap geslagen worden. Uitgezwaaide politici van de Linkse Politieke Partijen worden aan een baan geholpen, het migranten toerisme trekt sterk aan, de kleine criminaliteit krijgt een opwaartse stimulans en Nederland stijgt op de lijst van onveilige landen. Het einddoel: de ondergang van de westerse samenleving komt op die manier snel dichterbij en wellicht kan het gros van de Europeanen vakantie gaan vieren in de veilige landen die door de aantrekkingskracht voor criminelen en migranten of beter nog voor criminele migranten of migrerende criminelen dreigen te ontvolken.

Mijn hond maakte me vanmorgen op tijd wakker. Badend in het angstzweet keek ik om me heen en verzuchtte “gelukkig ik ben nog steeds in mijn huis in het veilige Duitsland

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
7 jaren geleden

LOL @ Breinbrouwsels hahahahahahahaha
Ja ik lach er om maar het trieste is het is nog waar ook kijk hier even naar en lees vooral goed de text even rekenen en laten doordringen .
http://paper.hilversumsnieuws.nl/open/91757bd1#p13

7 jaren geleden

COA kan gelukkig die vreselijke kampen sluiten omdat de Nederlanders massaal hebben verzocht om hun wachttijd voor een betaalbaar huurhuis te vertienvoudigen zodat onze arme vluchtelingen die onmiddellijk bij aankomst kunnen betrekken.

Thomas
7 jaren geleden
Antwoord aan  Breinbrouwsels

Dat werd wel tijd ook, dat wij ons steentje bijdragen aan de molensteen die om onze eigen nek hangt.

r.dunki
7 jaren geleden

Curieus !

Vandaag ontdekte ik dat er een stroom van vluchtelingen terug naar Syrie in beweging is gekomen. Daaronder zeer teleurgestelde mensen, notabene mèt een verblijfsvergunning, die de aanpassing in Nl. te moeizaam vinden, met name de taalkloof om een goede job te vinden…. Aan hun positieve instelling ontbrak het in ieder geval kennelijk niet, maar geen enkele Turk of Marokkaan die zijn biezen pakt!

Gezien het feit dat de meerderheid der in Nederland woonachtige Marokkanen en Turken hier vaak al decennia verblijft, vaak zonder een fatsoenlijk woord Nederlands te spreken, lijkt het dat bij hen deze serieuze interesse in een goede job totaal niet speelt.
Sterker nog, men bespeurt geen spoortje van teleurstelling daarover bij hen, integendeel, zij voelen zich kennelijk lekker ingeburgerd en over aanpassing in Nederland maken zij zich al evenmin zorgen, want Asscher en Denk zijn vast van plan om ervoor te zorgen dat de rest van Nederland zich wel aan hen aanpast….

7 jaren geleden
Antwoord aan  r.dunki

met name de taalkloof om een goede job te vinden
Ja goede grap ik neem toch aan dat dit grappig bedoeld was ?.
Ga je me nou echt vertellen dat zo een zandhaas die de Nederlandse taal niet eens beheerst een goede baan verwacht met een top salaris ?.
Oh wacht die hadden natuurlijk van Ayaan Hirshie Ali gehoord ik snap het lmfao .
Lijkt mij eerder een IQ probleempje en geen taal barriere .
Nou hier ben ik dan Frankrijk Duitsland Nederland Spanje uhh wat ? nee ik spreek jullie taal niet maar ik wil wel een goed betaalde baan .
Wat hebben jullie niet ? goh wat een teleurstelling zeg gossie possie laatste poging …………. kunnen jullie geen Arabisch leren ?

Campert
7 jaren geleden

Heel geestig geschreven en helaas ook heel heel waar!