Asielcriminelen

Er was een beroep op de ‘Wet Openbaarheid Bestuur’ voor nodig, maar dan heb je ook wat: het dagblad De Telegraaf kon vanmorgen melden dat de Nationale Politie gewoonlijk informatie geheim houdt over criminaliteit door asielzoekers.

Afb: wikimedia

De aanleiding voor het WOB verzoek na de golf van winkeldiefstallen en zakkenrollers in Groningen in de laatste maanden van 2016. Daar kwam het noodbevel van de burgemeester van Weert tijdens de laatste jaarwisseling nog bij. De politie verklaarde toen tegenover de pers dat geen gegevens werden bijgehouden over asielzoekers die zich als onversneden crimineel ontpoppen. Dat is uiteraard een zaak met een pikante geur, omdat de politiemensen keer op keer te kennen geven bijna te bezwijken onder de papierberg die bijvoorbeeld een defect achterlichtje oplevert.

Daarnaast gaf de Duitse overheid vorig jaar al onder grote druk toe dat zich enorme aantallen rovers en gajes onder de ‘asielzoekers’ bevonden en dat maar liefst 35% van de verdachten een migrantenachtergrond had. Met andere woorden: het onthalen van de ‘arme donders’ met zang en dans (welkom in mijn land en eerlijk zullen we alles delen) werd door de adspirant landgenoten net even wat anders geïnterpreteerd. Dat het daarbij niet om enkele mineure details ging, ondervonden de jongedames in ons buurland gedurende jaarwisselingen die massaal bij hun ‘pussy’ werden ‘gegrabd’. De een mag het niet zeggen en de ander voegde de daad ongestraft bij het woord zogezegd.

Nationaal belang

Inmiddels is de politie tot de conclusie gekomen dat nog geen cijfers vrij kunnen worden gegeven, omdat het hier een zaak van ‘nationaal belang’ schijnt te zijn. Daarbij legde een woordvoerder van de politie uit dat dit niet automatisch betekent dat het gros van de asielzoekers zo crimineel als de neten is.

Wat het dan wel is mag de bevolking kennelijk zelf ondervinden.

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
A.R. Girbes sr
7 jaren geleden

Twee zaken kunnen worden genoemd; 1. Het Koninkrijk der ambtenaren is een bastion waarbinnen geen “indringers, zoals Journalisten en zelfs politici” , niet binnen worden gelaten. Het is tevens het TARTEN van de democratie.
2. Het verdoezelen van feiten ,dat ons allen raakt, is mijns inziens, een politieke misdaad. En, dat is niet strafbaar.

De ambtelijke consolidatieprocessen, dat vele jaren woekerde, heeft zijn vruchten afgeworpen. De Koninkrijkjes bij Gemeenten, en andere overheidsinstanties zijn maatschappelijk ontwrichtend. De burger is slechts een lastpost. Drs Paul Gerbrands, schreef in zijn boek, ” Met minder mensen méér mens”, dat de overheid zich als een “Bank annex verzekeringsbedrijf manifesteert” en de burger slechts een klant is. De symptomen bij de politie bewijzen dat.