IS-terroristen onder ‘vluchtelingen’

IS-terroristen en hun handlangers hebben vorig jaar ‘veelvuldig’ de grote vluchtelingenstroom gebruikt om Europa binnen te komen. Zo wisten ze uit handen van de autoriteiten te blijven. Hoe vaak dat precies is gebeurd, is niet duidelijk. Dat is  11 juli j.l. bekend gemaakt door de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV). Dat de NCTV nu het woord ‘veelvuldig’ gebruikt, is opvallend, zegt politiek verslaggever Fons Lambie. “Eerder zeiden ze namelijk dat het onwaarschijnlijk was dat terroristen gebruik zouden maken van de vluchtelingenstroom. Maar dat is nu dus ‘veelvuldig’ geworden. Hoeveel precies, dat weet men ook niet precies.” Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding Dick Schoof zegt dat we ‘moeten denken aan tientallen gevallen’.

In welke kleur wordt de Eiffeltoren straks verlicht? Afb: wikipedia

In welke kleur wordt de Eiffeltoren straks verlicht? Afb: wikipedia

Dat zich onder de vluchtelingen ook IS adepten bevonden was voor velen een vaststaand feit en ook op deze website hebben wij bij de opmerkelijke instroom veelvuldig de nodige vraagtekens geplaatst. Door vrijwel iedereen werd dit weggezet als ‘hysterie’. Hoogleraar migratiegeschiedenis Leo Lucassen schreef eind december vorig jaar zelfs een artikel in NRC Handelsblad, met de strekking dat de meeste asielzoekers juist op de vlucht zouden zijn voor jihadisten:

 ‘We moeten vooralsnog constateren dat de terroristen home grown zijn en dat er nauwelijks aanwijzingen zijn dat IS de vluchtelingenstroom gebruikt om hier aanslagen te plegen,’

aldus Lucassen. Volgens hem speelde het ‘verbinden van asielzoekers met terrorisme’ IS juist in de kaart. De aanslagen in Parijs en Brussel maakten vervolgens wel degelijk duidelijk dat de daders gewoon waren meegewandeld met de gratis-geld-zoekers die met gezang en dans werden binnengehaald door de achterban van de ‘weg met ons’ partijen. De voorzitter van de Europese Commissie Jean-Claude Juncker zei in november, mogelijk onder het genot van een fors aantal alcoholische versnaperingen, dat ‘de aanslagen in Parijs werden gepleegd door criminelen, niet door asielzoekers’. Het leek hem helemaal niet nodig om de afspraken over de opvang van migranten te herzien.

Het bericht over de ‘IS-migranten’ komt op hetzelfde moment dat eindelijk en ten langen leste wordt toegegeven dat de ‘vluchtelingen’ zich in Keulen nog massaler te buiten zijn gegaan aan aanrandingen dan aanvankelijk werd gedacht. Uiteraard schreeuwen de met belastinggeld gefundeerde mensen om het hardst dat het allemaal niet klopt wat er nu aan zgn. ‘onderbuikgevoelens’ naar boven komt. Daaronder een aanzienlijke hoeveelheid advocaten die van voldoende aanwas van de vluchtelingenstroom financieel afhankelijk zijn. De prijs waar zij deze samenleving mee opzadelen lijkt moreel van ondergeschikt belang te zijn, al stelt Tabaksblat met nog zoveel commissies evenzovele codes op.

Veiligheid gaat voor alles, dus er zit weinig anders op dan de grenzen te sluiten. Dat dit op grote weerstand van vooral socialisten zal stuiten is uitsluitend het bewijs dat zij zich niets aan veiligheid gelegen laten liggen omwille van hun verdienmodel.

 

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties