Prikbord nr 528

Gezien de financiële incidenten en criminele activiteiten bij voetbalclubs, groeit de indruk dat deze boven de wet staan. Dit geldt ook voor de contractbreuk door RKC in Waalwijk. Ooit werd het stadion voor veel te veel geld door de gemeente overgenomen op voorwaarde van een bepaalde jaarlijkse huursom, vervolgens moest een deel van die huur worden gesubsidieerd en nu wil RKC dat de gemeente het stadion voor een flutbedrag verkoopt zodat een lagere huur kan worden bedongen bij de nieuwe eigenaar. En de gemeenteraad stond erbij en keek ernaar… want degradatie van RKC naar een ‘betaalbaar’ niveau is kennelijk veel erger dan deze verspilling van belastinggeld.

Prikbord_pixabayCode Rood
Voor wie zijn die (nieuwe) dreigingsniveaus eigenlijk bestemd als het om terrorisme gaat? Welke maatregelen horen waarbij, zoals het verbod om in militair uniform buiten de kazerne te komen behalve bij oefeningen en antiterreur-inzet? Terwijl de nationale coördinator geruststellende woorden spreekt over zijn eerdere ongegronde geruststelling ter zake IS-strijders onder de asielzoekers, geldt voor ongewapende militairen reeds een soort code Rood terwijl de politie wel als ‘schietschijf’ het uniform draagt. Wat is dit voor een gestoord land waarin paniekzaaiers met geheimtaal en onbegrijpelijke maatregelen proberen te voorkomen dat het leger zichtbaar wordt en serieus wordt voorbereid om te reageren op terreur? Zo nodig bewapend op straat, net als in Israël. Dan is meteen de onzinnige discussie afgelopen om het leger te gaan gebruiken als opvoedingsinstituut voor ontspoorde jongeren. Discipline en saamhorigheid zijn een middel om de krijgsmacht onder operationele omstandigheden te laten functioneren en geen doel voor politieke luchtfietserij met een lege schatkist, lege (jeugd)gevangenissen en lege politiecellen, omdat ‘er niemand werd aangehouden’.

Frontex
De frustratie moet wel groot zijn nu de baas van Frontex persoonlijk uitleg geeft over zijn instructies (Tel. 9/7). Dit verklaart tevens waarom bepaalde EU-landen zelf illegale grensoverschrijding blokkeren; Frontex mag dit niet ! Nederland dient onmiddellijk haar peperdure bijdrage aan de veerdienst over de Middellandse Zee te beëindigen.

Linkse terreur
Het gedogen van strafbare feiten door zgn. ‘Autonomen’ heeft zijn grenzen bereikt en tegenmaatregelen door politie-eenheden zijn onvermijdelijk geworden. Dit leidt echter tot een ongekende terreur met brandaanslagen – vooral auto’s – en geweld tegen de politie.

Voor het jarenlang gedogen van een ‘alternatieve’ samenleving van linkse profiteurs en criminelen wordt nu een hoge prijs betaald.

Ondergang EU
Volgens Brussel begint de ondergang van de EU zich af te tekenen na Brexit. Neen, niet na Griekenland of de Turkije-deal. En ook niet na alle verdwenen miljarden en de dalende welvaart in Duitsland, Frankrijk en Spanje. De ‘oplossing’ is nog meer Europa; iets waar Rutte terecht niet in gelooft. Want de trend is duidelijk: dit betekent nog meer islam, nog meer gelukszoekers, nog meer werklozen, nog meer sociale problemen en nog minder defensie. Want het geld is ook in Duitsland echt op, onder meer door de absurde asielopvang, de geweldige financiële schandalen op nationaal niveau en in de deelstaten en gemeenten, alsmede door de manipulaties van de ECB.

Geld voor defensie en politie is er dus niet, waardoor het Duitse defensie-apparaat met ernstige inzetbaarheids- en moderniseringsproblemen kampt (net als Nederland) en de politie met 16.000 man/vrouw is ingekrompen. Net als in Frankrijk zijn daardoor hele wijken ontoegankelijk voor de overheid en onveilig voor de autochtone bewoners.

Politiek-correct gewauwel
In de omgeving van Pekela waar zich een azc bevindt, hebben 7 (zeven !) donkere mannen hardhandig geprobeerd een meisje op haar pony tegen te houden. De mannen spraken geen Nederlands, maar volgens de autoriteiten staat niet vast dat het asielzoekers waren. Waarom de burgemeester zich daarmee bemoeit is nog een raadsel, tenzij reeds duidelijk is waar deze mannen vandaan kwamen.

Volgens de politie zouden ze echter geen strafbaar feit hebben gepleegd; dus geen reden om een aangifte op te nemen (en dan ook geen strafrechtelijk onderzoek). Weet de politie dan wat ze van plan waren: aanranding (tegen haar wil het meisje beetpakken) of erger, dan wel een poging tot beroving of diefstal van de pony, een poging tot ontvoering en tot slot wellicht een poging tot afpersing? Of valt dit bij bepaalde etnische culturen niet onder strafbare feiten? De gratuite uitspraak van de burgemeester – naar verluidt – dat het onacceptabel is dat vrouwen worden ‘lastiggevallen’, ongeacht of het om asielzoekers gaat of niet, is derhalve gewauwel. Niemand die immers iets anders beweert, behalve de politie? En waarom weet het azc niet wie zich buiten de poort bevonden; stond de camera uit?

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties