Amerikaans D66

Het is goed dat Biden zich niet langer verkiesbaar stelt voor de functie President van de VS, maar met ‘democratie’ hebben de Democraten kennelijk niet veel op. Het Amerikaanse D66-clubje is net zo doortrapt en gemeen als de Nederlandse variant.

Joe Biden oogde niet alleen seniel, maar was/is het hoogst waarschijnlijk ook. De man kon amper nog op de been blijven en kwam slechts spaarzaam tot een samenhangend verhaal. Dat is eigenlijk niet echt van de laatste twee jaar: hij was er bij aanvang van zijn presidentiële termijn al slecht aan toe. De vraag dringt zich dan ook op welke groep van personen de laatste jaren dan wel president stonden te spelen achter de schermen. Biden was het niet, zoveel is wel zeker.

Onbekwame Biden

In de Nederlandse pers en onder politici van linkse signatuur zijn de complimenten en woorden van diepe bewondering ontelbaar. Dat is volstrekt onterecht en misplaatst omdat ieder weldenkend mens al van grote afstand kan en kon zien dat de Amerikaanse president nog amper tot iets in staat was. Hij was de laatste jaren een complete aanfluiting in luiers en heeft zijn land een bar slechte dienst bewezen door koppig de stoel van staatshoofd warm te houden. Biden diende niet de Verenigde Staten of de Democratische partij; hij diende zichzelf en zijn naaste familie die hij behendig (en met veel – ronduit criminele – hulp) buiten de bajes kon houden.

Door zijn aanvankelijke beschikbaarstelling, slaagden Biden en zijn “democratische” vrienden er wel in dat zij – zonder noemenswaardige inspraak van de partijleden – nu een kandidaat naar voren kunnen schuiven uit hun eigen (communistische) vriendenkring, in dit geval de ‘woke’ Kamala Harris. Niet de partijachterban, maar een select groepje machtswellustelingen doet in de VS een poging tot een staatsgreep. Dat is in meer landen het geval en altijd komen die slinkse streken uit linkse kokers.

In Nederland werd dat linkse ‘cordon sanitaire’ als eerste doorbroken, ondanks de collaborerende pers en forse propaganda via de (staats-) omroep. In België gebeurde hetzelfde bij de laatste verkiezingen, maar daar is het links-elitaire verzet tegen het volk kennelijk weerbarstiger van aard: tot dusver slaagt men er daar in Vlaams Belang buiten de uitvoerende macht te houden. In Duitsland gaat men momenteel zover dat er plannen worden ontwikkeld om partijen die zich kunnen beroepen op een groot electoraat simpelweg te verbieden. In Frankrijk bleek de partij van Marine LePen verreweg het meest populair onder de bevolking, maar ook daar is ‘verenigd links’ erin geslaagd LePen buiten de macht te houden. Voor de Europese Unie geldt hetzelfde: de ronduit (bewezen) criminele Ursula von der Leyen blijft gewoon vijf jaar zitten waar ze zit. Voor veel geld uiteraard.

Kortom: er is in de westerse wereld op dit moment een groot gebrek aan democratie, aan vrije meningsuiting en vooral vrijheid; het volk wordt niet meer vertegenwoordigd door hun afgevaardigden, maar door afgevaardigden van kleine en selecte groepjes mensen die elkaar kennen van de golfbaan of van de tennisclub. Allen beweerdelijk ‘links’ en ‘voor de gewone man’, maar in werkelijkheid een zooitje schorem met fascistoïde fantasieën die aan democratie een broertje dood hebben.

In de VS gloort nog het kleine sprankje hoop dat Donald Trump het communistische springtij een beetje kan keren, maar daar schiet men niet zo heel veel mee op naar mijn idee. Het is ronduit treurig dat een groot land als de USA slechts een debiel en een seniel weet te kandideren, terwijl er wel degelijk talloze, goede kandidaten rondlopen. En dan wordt de seniel nu ook nog op volstrekt ondemocratische wijze vervangen.

Openlijker kan een democratie niet falen.


0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

16 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Buskens
2 maanden geleden

Ik zou willen inhaken op de op een na laatste alinea . Zojuist las ik in het boek van Diedert de Wagt in het hoofdstuk over Europa het volgende: in artikel zeventien van de Europese grondwet staat, dat de leden van de Commissie alleen maar de belangen van de Unie zullen nastreven zonder daarin advies te zoeken bij, of rekening te houden met het land dat ze presenteren. Vervolgens schrijft hij “laat dat even op je inwerken”. Dus ja……..

Buskens
2 maanden geleden
Antwoord aan  Buskens

Verklaart alles toch?

Buskens
2 maanden geleden
Antwoord aan  Buskens

Adieu heer Wilders en mevrouw Faber met jullie beloftes over minder gelukszoekers in ons land, gaat tem niet worden ! We zullen zelf de straat op moeten!

Buskens
2 maanden geleden
Antwoord aan  Buskens

Nog een goeie, wanneer burgers de staat vrezen is er sprake van tirannie. Pas wanneer de staat de burgers vreest is er sprake van democratie.

a.r.girbes sr
2 maanden geleden
Antwoord aan  Buskens

***Wat kost een Statushouder per jaar?
De noodopvang in hotels, schepen en evenement hallen kost gemiddeld 53.400 euro per asielzoeker per jaar. Dat staat in het financiële jaarverslag over 2022, dat het COA dinsdag heeft gepubliceerd. In dat jaar steeg het aantal mensen in de asielopvang in Nederland van 36.000 naar 52.000.28 nov 2023***. Bron. Google.
24 juli 2024.

Hieraan kunne we zien……. dat de bestuurders in Nederland, en zeker dewelke hebben gediend onder Rutte, 1, 2 en 3, krankzinnig zijn en NIET begrijpen dat het ONAANVAARDBAAR is dat een asielzoeker meer kost dan het gemiddelde jaarloon van een NEDERLANDER.

ronald.dunki
2 maanden geleden
Antwoord aan  Buskens

Heer Buskens,u begint het licht te zien en het bevalt u niet…

Leest u vooral ook eens over ’the one world order’ , de instrumentele, historische rol daarin der puissant rijke, megalomane fascisten als de Rothschilds en de Rockefellers die instrumenteel waren in het aanjagen van W.O.I en W.O.II .

Leest u ook eens over hun eponyme ‘Rockefeller Foundation’ met hun sluwe handlanger wijlen Henry Kissinger. Die was tientallen jaren lang niet alleen hun politieke klankbord maar ook hun manipulatieve man in het Witte Huis èn ook nog eens instrumenteel in de oprichting van hun criminele organisatie de WEF, vervolgens in het cultiveren van de gevaarlijke gek Klaus Schwab en vandaar hoeft u alleen maar de broodkruimeltjes te volgen en eindigt u bij de Kleinduimpjes als Rutte en diens bewonderaar en opvolger Schoof,

Zoals helder verondersteld zijn verkiezingen slechts rookgordijnen door Jantje Belazeraars voor goedgelovigen om de fictie van de democratie in stand te houden, maar achter de schermen zijn het, door de eeuwen heen, practisch altijd dezelfde voornoemde schooiers die de macht in handen hebben.

Soms doet zich een anomalie in hun ‘natural order’ voor – genaamd Trump – die ’the Swamp’ in zijn visier nam en daarom moest boeten. De Amerikaanse kiezers pikken dat echter niet langer, daarom geeft hij nog steeds niet op en dreigt het rookgordijn rond de komende verkiezingen weg te blazen, reden waarom na alle misdadige ‘lawfare’ een regelrechte moordaanslag volgde.

In de komende drie maanden, tot aan de verkiezingen, zult u nog versteld staan van wat dit canaille verder gaat uithalen om aan de macht te blijven, o.a. met de hulp van dat loeder in Brussel waarover u schrijft en haar globalistische hulpjes die de conservatieve partijen in het E.P. nu al effectief in een ‘ cordon sanitaire ‘ hebben gemanoeuvreerd. Zij lachen ons keihard uit !

Daarom lijkt mij een volgende ronde met president Trump zo essentiëel, maar hij vecht in zijn eentje – met één hand op de rug gebonden door de democratische spelregels die alleen voor hem gelden – tegen een collectie immoreel gespuis van het laagste allooi.dat God noch gebod kent….

.

Buskens
2 maanden geleden
Antwoord aan  ronald.dunki

Alles wat u beschrijft staat in het meesterwerk van Diedert. Het boek van de eeuw!

ronald.dunki
2 maanden geleden
Antwoord aan  Buskens

Blij dat ik niet de enige ben!

Koddebeier
2 maanden geleden

LInks is net vertakt als de Mafia ze zitten overal met hun vuile vingertjes en verziekte geesten in, zij zijn het rottende gezwel inde samenleving !!

Buskens
2 maanden geleden

Ja, daar kom ik weer ! Wanneer men de moeite neemt om het boek te lezen van Diedert de Wagt kom je al gauw tot de conclusie dat er helemaal geen sprake is van een democratie in Amerika. Dat is al heeeel lang aan de gang daar en ook in Europa niet trouwens. Het wordt verkocht als democratie . Het is knollen voor citroenen verkopen.

Buskens
2 maanden geleden
Antwoord aan  Buskens

En het ergste van alles is nog “wij laten het gebeuren” massaal. Het gros van de bevolking interesseert het geen flikker. Dat de jongeren er niet mee bezig zijn is begrijpelijk. Toen ik jong en nog fruitig was, was ik ook niet met de wereld problemen bezig. Maar de mensen die wakker zijn zouden moeten opstaan .

ronald.dunki
2 maanden geleden

Barack Obama, de ‘hard-core’ communist en onbetwiste schaduwpresident van de USA heeft zijn trekpop Joe aan de kant gezet. Dat Ton, niet ten onrechte, refereert aan ‘een select groepje machtswellustelingen’ (à la D66), later explicieter gedefiniëerd als ‘een zooitje schorem‘ lijkt mij een zéér passende benaming voor Obama’s globalistische (partij-)élite die de facto een staatsgreep pleegt samen met de ‘deep state’ onder de neus van de vrije wereld. Het feit dat Biden volgens alle wetten der logica en ethiek nu ook zou moeten aftreden speelt niet voor Obama, die weigert om Kamala Harris te steunen.
 
Dat, niet geheel toevallig, nu weer de naam van Hillary Clinton opkomt wijst ondubbelzinnig in zijn richting. Kamala of Hillary? De een te dom om voor de duvel te dansen, de ander een arrogante,van mensenhaat vervulde narcist en de meest gehate vrouw in de USA. Zij staat hoog op de lijst van incompetente braakmiddelen en is met Obama verantwoordelijk voor o.a. de slachting in Benghazi en legio andere geopolitieke blunders. Zij zag er ook geen been in om in haar souterrain in Chappaqua een onwettige privéserver te installeren die haar toegang gaf tot alle documentatie van de State Department. Iedere politieke opponent zou hiervoor een jarenlange gevangenisstraf krijgen maar Obama’s motto luidt: ‘ the law exists to be raped ’.  
 
Ton’s referte aan de paralelle gang van zaken in de Europese Unie en ‘de ronduit (bewezen) criminele Ursula von der Leyen’ past in dit patroon, waarin de EU, de VN en langzamerhand de NATO zich als de ergste vijanden van onze vrije samenleving ontpoppen. Gelukkig gloort er hoop want Donald Trump heeft in zijn eerste 4 jaren een indrukwekkend curriculum opgebouwd, zowel op het binnenlandse als geopolitieke vlak. Er was een immense verkiezingsfraude nodig om Trump te doen ontsporen, maar het ziet ernaar uit dat meer dan de helft van 341,918,869 Amerikanen hem kennelijk (wéér) hun stem gaat geven. Dat lijkt zijn arbitraire diskwalificatie in dit artikel ronduit te weerleggen. In feite is Trump dermate invloedrijk, wereldwijd, dat hij ook onze laatste hoop op herstel van onze eigen democratie is!

A.R. Girbes sr
2 maanden geleden
Antwoord aan  Ton Nijhof

Het is een zeer droevige situatie dat de gehele “ westerse wereld haar beschermengel” de democratie “ over boord heeft gedonderd . Moeten wij ons niet afvragen hoe dat komt ? Mijn conclusie is dat “ het management , het geld en de macht dat daarvan uitgaat, is over gedragen aan de meest incompetente idioten en het harde kapitalisme . Immers: De hersenen van zeer velen zijn vergiftigd met het “” zeer rijk willen worden, “” de machtswellust , de incompetentie , ongeacht of er ook nog bekwaamheid is , en ongeacht de gevolgen en deze niet wil of niet kan zien Door …… linkse indoctrinatie , domheid lijdende aan amnesie , pseudologia Fantastica en vooral aan “” overbevolking”….. onderschat dat niet omdat er nu geestelijke processen in werking treden in de modus van overleven omdat er een zeer “ onzekere wereld is ontstaan . Zelfs biologen geven planten een andere naam omdat enkele planten een naam hebben dat mogelijk fascistisch zou kunnen zijn. Wie is nu krankzinnig ??? Het heeft te maken met een zeer vergaande vorm van pure idiotisme . Dat 25% van de jongeren tot ongeveer 15 jaar “ analfabeet “ zijn is zeer dramatisch te noemen. Het resultaat van links onderwijs .en………. Import van een cultuur met inteelt …… !

ronald.dunki
2 maanden geleden
Antwoord aan  Ton Nijhof

Precies wat jij zegt Ton en ik ben het roerend met jou eens dat :
” niet alleen de VS faalt, de hele westerse democratie faalt.”

Jij snijdt zelf al in de titel van jouw artikel aan waar de schuld ligt en het is inderdaad de hoogste tijd dat daar wat aan gebeurt nietwaar? Maar vraag jij je wel eens af waarom de hoofdschuldigen nu zo panisch zijn voor Trump die het op hun versie van de democratie gemunt zou hebben? ( Zie ook het Kartel hier versus PVV.)

Maar hoezo is Trump een debiel? Als zakenman was hij één der grootste O.G. ontwikkelaars, dus niet per definitie een lekkere jongen maar wèl een harde CEO met een constructieve visie. Kijk voor Trump’s vierjarige positieve trackrecord als president o.a. eens naar de bloeiende economie in die tijd met een record werkgelegenheid, hoogseizoen voor het bedrijfsleven, laagste inflatie ooit, de USA was ‘self-suffciënt’ op energiegebied, zelfs olie en gas exporteur en controleerde de (illegale) immigratie uit het zuiden terwijl het land nergens in gewapende conflicten resp. oorlogen verwikkeld raakte…

Internationaal trad hij o.a. niet alleen uit het Accoord van Parijs en de WHO maar ook temperde hij China’s en Iran’s agressieve trekjes, remde Iran’s nucleaire programma effectief af en schudde de Europese profiteurs in de NATO – waaronder Nederland – eens goed wakker met de bedoeling om onze verdediging op peil te brengen, niet om herrie met Poetin te zoeken, wiens relatie met Trump OK was en is gebleven..

De Democraten hebben al die positieve aspecten uit pure neo-communistische (Obama’s) ideologische hufterigheid de nek om gedraaid, de USA tot importeur van energie gedegradeerd met de wereldwijde rampzalige gevolgen voor gas- en olieprijzen, de geldpers volop laten draaien voor (bijna) gratis geld met 0% rentetarieven resulterend in inflatie tot 18% p.a. Zij hebben 156 Miljoen ongedocumenteerde migranten binnengehaald in de hoop die (illegaal) te laten stemmen in hun versie van democratie.

Zij hebben Poetin stelselmatig geprovoceerd en verdienen daar nu goud geld aan over de graven van honderduizenden Ukraïense jongelui terwijl Europa grotendeels met de gevolgen daarvan wordt opgezadeld, Zij hebben Iran miljarden toegestopt waarmee het terrorisme gestimuleerd werd, Hamas, de Houthi’s en Hezbollag bewapend werden en waardoor Iran mogelijk op korte termijn kernwapens kan gaan produceren met alle gevolgen vandien terwijl China plots ook weer de smaak te pakken heeft en zowel in de Ukraïne als Taiwan de lont in het vat probeert te steken.

Allemaal dingen waar tijdens Trump geen sprake van was terwijl de door jou terecht gesignaleerde copycats van D66 hier vrijelijk de meest verschrikkelijke schade aan het land mochten toebrengen onder de bezielende leiding van landverraders als Rutte en Kaag.
De Amerikaanse ‘deep state’ is nu als de dood omdat veel van hun machtsmisbruik aantoonbaar onwettig is terwijl met de criminele Biden familie nog ontelbare andere struikrovers op het matje geroepen zullen worden.

Na het verkiezingsbedrog van 4 jaar geleden dachten deze schoften Trump kwijt te zijn, maar het is de Amerikaanse kiezer die hun nefaste ideologie niet langer accepteert, reden voor de ook in Nederland toenemende ‘lawafare’ tegen Trump (en hier slachtoffers als Wilders en van Meijeren )

Dat bleek ook al niet genoeg dus de desperate ‘deep state’ wordt nu al doodzenuwachtig omdat bij de aanslag op Trump van vorige week de signaturen van meerdere wapens geïdentificeerd zijn terwijl de Secret Service uiterst verdacht en onprofessioneel heeft geacteerd!

‘The usual suspects’ proberen nu al krampachtig die eerste signalen over een wijder complot in de media te onderdrukken.die op vuil spel hunnerzijds lijken te wijzen, maar hopelijk wordt Obama nu definitief ‘kaltgestellt’. Zij zijn tot alles in staat èn bereid maar proberen Trump hun eigen hypocrisie aan te wrijven. ‘Memories of Fortuijn’?!.

ronald.dunki
2 maanden geleden
Antwoord aan  ronald.dunki

correctie: Biden en Mayorkas hebben 15 miljoen migranten binnengelaten, niet 156 miljoen