Prikbord nr 895

Wat milieuactivisten zich ongestraft kunnen permitteren is onvoorstelbaar. Afkeurende woorden van mevr. Halsema worden als aanmoediging gezien, want het ‘idealistische’ doel heiligt de ondemocratische middelen.

Intussen heeft Den Haag kennelijk niet in de gaten dat er een generatie wordt gehersenspoeld en geïndoctrineerd met mantra’s en leugens, waaruit de nieuwe, criminele en nietsontziende anarchisten zullen voortkomen, die we nog kennen uit de Ierse IRA, de Duitse RAF en Baader-Meinhof Gruppe, de vele Italiaanse groepen waarvan sommige banden met de staat of de maffia zouden hebben (gehad), de moorden op Pim Fortuyn, Chris van de Werken en Theo van Gogh, en meer recent de islamitische IS, de Duitse Autonomen en de Wagner-groep. Wat beogen Nederlandse politici die zichzelf (moeten) beveiligen, maar niets doen voor de veiligheid van de samenleving, activisten (laten) subsidiëren en zelfs IS-leden tot ons land willen toelaten? En de media kunnen het niet laten om het tuig een platform te geven.

Beveiliging

Duitsland heeft lering getrokken van de (te) tolerante houding tegenover de Autonomen, illegalen, islamisten, pro-Palestijnse demonstranten en milieuactivisten. Alleen lijken de maatregelen nog steeds veel op pappen-en-nathouden, gedogen of wegkijken. De horde politieagenten rond de Dom van Keulen mag dan indruk maken op het publiek, maar zeker niet op getrainde terroristen. De mentaliteit daarvan is zichtbaar bij Hamas, Hezbollah en IS. Het valt daarom te hopen dat er ook andere beveiligings-organen worden ingezet, met geheime ‘operatieplannen’. Want nalatigheid kan mensenlevens kosten, zoals er nu Israëlische soldaten sneuvelen om ook de Palestijnse bevolking te bevrijden van Hamas.

Dienstplicht

De discussie over herinvoering van de opkomstplicht voor dienstplichtigen, wordt steeds meer vervuild door ontwijkende voorstellen die geen rekening (willen) houden met de hoofdtaken van een leger en de bondgenootschappelijke verplichtingen. Zo is bijv. de bewering dat Nederland niets te vrezen heeft van Poetin, niet alleen in strijd met diens recente dreiging met kernwapens, maar ook met de inhoud van art. 5 van het NAVO-verdrag. Als Finland, Polen of de Baltische staten worden bedreigd, dan wordt ook Nederland bedreigd. Nog kortzichtiger is het voorstel om criminelen als ‘straf’ in de krijgsmacht te laten dienen; dit is in vredestijd al onacceptabel door de aanwezigheid van wapens en dure uitrusting, naast het bezwaar dat het beroepspersoneel moet gaan samenwerken en kunnen vertrouwen op deze criminele buitenstaanders die gedwongen worden het gebruik van wapens aan te leren. En hoe het met hun moreel, loyaliteit en inzetbereidheid in gevechtssituaties gesteld zal zijn, laat zich raden, waarbij zelfs sabotage en desertie niet zijn uitgesloten. Overigens hebben de Britten en Russen ervaring opgedaan met de inzet van gestraften; misschien kunnen we daar van leren?

Geldsmijten

Een budget van 80 miljoen voor een onderzoek naar de integratie van AI in het onderwijs. Waarom 100x het bedrag dat toereikend zou moeten zijn; hoe corrupt of knettergek is Den Haag eigenlijk?

Geschiedvervalsing

Emeritus hoogleraar Willem Ouweneel heeft een leerzaam boekje geschreven over de geschiedenis van het conflict tussen Israël en de Arabische Palestijnen. Wat iedere christen moet weten over Israël en de Palestijnen. Deze titel had uitgebreid kunnen worden met ‘politici en journalisten’. In de toelichting op een twintigtal stellingen worden onder meer de mythes van Arabische rechten op Joods grondgebied, de bezetting van de Westbank, de nationaliteit/identiteit van de Arabische Palestijnen (in Gaza: Egyptisch, en in de Westelijke Jordaanoever, vooral Syrisch), de ‘verdrijving’ van Arabieren in 1948 (ca. 750.000 gevlucht tijdens de mislukte oorlog tegen Israël), terwijl er 850.000 Joden werden verdreven uit de omringende Arabische landen, de weigering van een Palestijnse Staat (reeds in 1948 door de Arabische landen) en de status van Jeruzalem en van de zgn. vluchtelingenkampen ontkracht.

Immigratieramp

Voor de Amerikaanse staat Californië is de immigratieramp nog niet groot genoeg. De gouverneur wil naar verluidt de totale instroom in de VS van 302.000 gelukszoekers in één maand niet afremmen, maar stimuleren door gratis gezondheidszorg aan te bieden. Voor een staat met een begrotingstekort van 68 miljard dollar en ongedekte verplichtingen (pensioenen, schulden etc.) van 1000 miljard, is nog eens 3,1 miljard dollar kennelijk geen probleem. Daarmee worden niet alleen werkzoekenden aangetrokken, maar ook chronisch zieken, gehandicapten en daklozen. En dit in een staat waar veteranen en andere burgers die de huur niet meer kunnen betalen, op straat leven. Dat de centrale overheid in Washington moet bijspringen met 100 miljard per jaar, is voor het linkse staatsbestuur geen overweging. Intussen stromen 4000 immigranten per week door naar New York, maar die zullen vermoedelijk straks voor een groot deel naar Californië trekken totdat daar het gezond verstand terugkeert. Of er bij een verkiezingsoverwinning van de Democraten nog geld overblijft voor Oekraïne, valt te betwijfelen, maar er valt in ieder geval iets te kiezen….

Rechtsstaat failliet

Na de afbouw van de straffen door taakstraffen en buiten vervolging stellen (politici, hoge ambtenaren, bankdirecteuren, zorgverzekeraars, advocaten, curatoren, Palestijnse demonstranten en politiefunctionarissen), de gedoogde agressie van milieu-anarchisten, ‘politieke’ uitspraken van de Raad van State, de vuurwerkterreur, het sluiten van detentie-inrichtingen, het niet-ontvankelijk verklaren (art. 12 procedure, klachten tegen notarissen en tegen de staat, beroep bij het EHRM), het seponeren van aangiftes, het ontrechten van gedetineerden (voedsel, AOW-inhouding, PBC-rapporten), oplichters die in de schuldsanering mogen, toenemende politietekorten en het achterhouden van informatie (toeslagenaffaire, gelukszoekers, pensioentransitie, gascontracten), komt nu het OM met de waarschuwing dat nog veel meer dossiers genegeerd zullen worden bij gebrek aan capaciteit.

Onbegrijpelijk in het licht van de ongeremde toestroom van criminelen en gelukszoekers, terughalen van IS-terroristen, toename drank- en drugsongevallen, evenals schuldsaneringsprocedures, rechtsbijstand voor illegalen/veiligelanders en de vele fouten bij OM/rechterlijke macht waardoor hoger beroep wordt ingesteld. Daarnaast de groeiende vormen van oplichting, cyber-crime, identiteitsfraude, drugscriminaliteit/-overlast, misbruik van gastarbeiders, criminele vluchtelingenhelpers, straatterreur (ook tegen hulpverleners), schietincidenten/brandaanslagen, drankrijders, ‘verwarde’/dakloze personen, uitkeringsfraude, etc. etc. Nederland maakt zich druk over een rechtsstaat die allang niet meer bestaat, maar de schijn ophoudt door de PVV aan te vallen.

Straatterreur

De overeenkomsten tussen de bendes die op verschillende locaties de politie en hulpverleners aanvallen, doen denken aan de rellen in Hamburg enkele jaren geleden, waar vooral ‘Autonomen’ en activisten een enorme schade aanrichtten. Dergelijke agressie tegen de rechtsstaat wordt vaak internationaal gecoördineerd, maar ook nationale ‘acties’ komen voor. Het is onbegrijpelijk dat de inlichtingendiensten hier geen vat op kunnen krijgen, maar intussen wel beweren te weten welke ‘dreiging’ er is tegen het koningshuis, Wilders, het verkeer, Schiphol en de premier. Zelfs de leiders van Extinction Rebellion worden niet gearresteerd, ondanks hun openlijke aankondigingen en oproepen. Omdat ze niet bekend zijn, zich in een rolstoel verplaatsen of politieke en rechterlijke rugdekking krijgen?


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
ronald.dunki
6 maanden geleden

Leo’s eerste paragraaf eindigt, terecht, met de omineuze slotzin : ‘ …  en de media kunnen het niet laten om het tuig een platform te geven ’.  

Wij zien al jaren hoe de doodzieke media zich een extreem-linkse, activistische rol aanmeten en met name in Rutte’s Corona samenzwering met de WHO hebben zij een smerige rol gespeeld in het aanjagen van enerzijds de massapsychose, anderzijds de onderdrukking van critische, onafhankelijke meningen die dit globalistische schandaal aan de kaak stelden. Dat gevaarlijke clubs als Urgenda, Greenpeace, Extinction Rebellion, WEF, EU en de VN de helden van hun linkse natte droom zijn spreekt voor zich, soort zoekt soort.

Ik heb destijds al op deze pagina’s beschreven hoe de pedofiel Bill Gates (prominent op de Epstein lijst van zieke vogels) zich in zijn genocidale wellust stortte op vaccinaties middels de WHO waarin hij grootaandeelhouder en ‘puppetmaster’ is. Dat de Ethiopische zetbaas van de WHO, Tedros Adhanom Ghebreyesus, volgens de Ethiopische regering een (voormalig) lid van de Marxistische Tigrayan terroristen is wordt onderschreven door zijn arrestatie door Interpol in 2022 , waarbij hij in de bajes werd opgesloten wegens ‘misdaden tegen de menselijkheid’ èn genocide. Raar dat het nu zo stil blijft?!
De linkse media wringen zich in bochten om Tedros als de reïncarnatie van onzelieveheer af te beelden, net zoals Kaag haar fascistische vriendje Soros als een ‘filantroop’ presenteert. Geen toeval dat deze lieden stuk voor stuk hun uiterst  lucratieve emplooi aan het neo-Marxistische wespennest van de VN danken… Soort zoekt soort en wiens brood men eet ….

Gates misbruikte de WHO al jaren voor de Corona farce, met zijn – voor vele honderduizenden in India en Kenya dodelijke – genocidale malaria vaccins, die al evenmin correct ontwikkeld en getest waren als het vaccinatiegif dat Covid wereldwijd moest voorkomen. In de zieke media werd juichend gereageerd op dit buitenkansje om hun eigen verregaande degeneratie te etaleren. Maar al snel bleek dat het leugenachtige narratief van de WHO bijzonder kwetsbaar was voor professionele critiek en nu zien wij dat Pepijn van Houwelingen in de 2e Kamer het voortouw neemt om het Kartel-tuig dat hiermee aan de haal ging, zoals Hugo de Jonge, alsnog aan de schandpaal te nagelen.
 
Maar dat tuig gaat, mede dankzij het gedraal bij de formatie van Omtzigt en de evidente sabotage daarvan door Rutte, onverdroten verder en bereidt in de WHO hun revanche voor middels WHO’s nieuwste ’Pandemic Accord’. Dat akkoord is ‘oude wijn in nieuwe zakken’ dat daarom al op voorhand wordt beschermd tegen wetenschappelijke critiek door deze als ‘desinformatie’ strafbaar te stellen!

Dit pure staaltje fascisme dat de vrijheid van meningsuiting met voeten treedt wordt dus geratificeerd door de landverrader in het torentje en krijgt dan als internationaal verdrag – waar hij uiteraard ‘niet aan kan tornen’ – rechtsgeldigheid in een vermeend souvereine staat als Nederland, want het is al glashard ondertekend door onze onbeschaamde Pinokkio. Zo worden wij dagelijks belazerd met ‘desinformatie’ door het tuig in de media en wie meer wil weten over dit smerige complot raad ik dringend aan om te luisteren naar de bioloog Bret Weinstein die een erkende autoriteit op dit terrein is:

Bret Weinstein Warns Tucker WHO Is Making ‘Troubling’ Moves To Control Health Emergency Responses | The Daily Caller  Er is nog eerlijke pers!

rafi
6 maanden geleden
Antwoord aan  ronald.dunki

Wat vindt u ervan dat Leo er kennelijk geen probleem mee heeft om onze jeugd op te offeren voor het globalistische speeltje genaamd ‘navo’ dat statutair veel erger is geworden dan die vroegere, puur defensieve organisatie, want nu een agressief, bloedlink, Rusland provocerend beleid voert? Snapt hij niet dat de Koude Oorlogstijd voorbij is en Rusland onze medestander en het globalisme van Biden, Von der Leyen en Gates onze vijand? Die oorlog is Rusland opgedrongen maar is NIET onze oorlog!!! Ze willen anti-WOKE Rusland zelfs in stukken hakken. Waarom zijn oude mensen niet meer flexibel?

ronald.dunki
6 maanden geleden
Antwoord aan  rafi

ik ben waarschijnlijk ouder dan Leo maar deel uw mening….
het idee van hernieuwde dienstplicht en bangmakerij voor oorlog door de huidige legertop is onzin èn puur ‘woke’ bullshit

6 maanden geleden
Antwoord aan  ronald.dunki

De heer Dorrestijn is 80 jaar.

ronald.dunki
6 maanden geleden
Antwoord aan  rafi

Leo refereert aan art. 5 van het NATO handvest, verwoord in ’the Washington Treaty’ anno 1949 dat gaat over: ‘ Collective defence ‘. Dàt was de essentie ervan en zou dat nog steeds moeten zijn, maar dat is zelfbedrog want die vlag dekt de ‘woke’ lading al héél lang niet meer. De controle over de NATO is reeds lang geusurpeerd door de gewetenloze neo-cons. De doortrapte agitatoren van het militair_industriële complex – waar president Eisenhower al voor waarschuwde in zijn afscheidsrede anno 1961 – die de NATO slechts zien als een lucratief middel voor hun zakkenvullerij.

Daarom is het zo interessant om, na al hun voorgaande provocaties aan het Kremlin’s adres, de Ukraïne in de NATO te incorporeren zodat hun kassa nog harder gaat rinkelen. Ongeacht de potentiële slachting waartoe zo’n escalatie van HUN OORLOG zal leiden…
Maar dat is de realiteit, net zoals de VN en de EU is de NATO in handen gevallen van de perfide ‘neo-cons’ en hun verknipte ‘woke’ maatjes, die evident ook de ja-knikkers in de ‘woke’ Nederlandse legertop hebben geinfiltreerd.

Sinds Jeltsin al lang geleden werd afgepoeierd door deze oorlogshitsers ( toen hij Rusland wilde associëren met de NATO ) die per se een vijand nodig hebben voor hun lucratieve ‘military industrial complex’, is ook iedere poging tot toenadering van Putin afgescheept en is de NATO verworden tot een pact dat meer naar ‘ collective agression ‘ dan ‘ collective defence ‘ (cfm. art. 5) tendeert.

Daarmee heeft ’the Washington Treaty’ zijn rechtsgeldigheid q.q. verloren en is ons beider standpunt inzake de slechte grap om de dienstplicht weer in te voeren met de kutsmoes van ‘oorlogsdreiging’ van Putin’s zijde volstrekt rationeel.

Wie vasthoudt aan het originele art. 5 is blind voor het grotere plaatje van de verloedering van niet alleen de NATO maar van de hele westerse wereld door het fascisme van voormelde zakkenvullers en hun ‘fellow travellers’ zoals D66, GL, PvdA en de linkervleugel van de VVD met ‘HUN oorlog’…

6 maanden geleden
Antwoord aan  ronald.dunki

Uw realistische kijk op het wereld- gebeuren is de moeite waard om te lezen . Het narratief waarop U Uw visie poneert blijkt vaak zeer moeilijk te interpreteren omdat het een gedachte gang van willekeur betreft en, vaak pathogeen van aard is . Zoals een oorlog vaak de waanzin ten top is en is ontstaan uit een diep geborneerde existentie . Ongeveer 35 jaar geleden is er een uitzending op de TV geweest waarbij een inbreker werd ondervraagt “WAAROM hij toch gaat inbreken ……” !! Het antwoord was echt verbijsterend en valt zonder enige terughoudendheid in de « «  rubriek » » psychische ziekte, De « «  inbreker vond dat een « «  Sportief -kraakje « «  toch mogelijk moet zijn . De reacties waren eensgezind in afkeuring . De « «  inbreker » » is/was er zich niet van bewust dat het pure criminaliteit is en dat de aangerichte schade , psychisch als wel materieel , van aard is . Zo is het ook bij D-66 en andere linkse randdebielen. En bestuurders dewelke slechts macht denkers zijn en niet BESEFFEN wat de consequenties zijn van hun handelen . Dat Bill Gates , als miljardair , meent dat hij alles kan besturen met geld, evenzo hij een diep. « «  Gespleten « «  persoonlijkheid heeft . . Immers : Redelijkheid en billijkheid is hem kennelijk onbekend. Zo is het ook bij de NATO, VN , WHO, Europese Unie en …… iiit het oogpunt van machtsdenken en hoogmoedswaanzin , hun gedachtengang is niet met de doelstelling in. overeenstemming . Nu ook in Amerika er een «  psychologische « « oorlogvoering , tussen Biden en Trump aan de gang is , is typisch een onderdrukte realiteitszin ter eigen belang . Ongeacht de consequenties en ongeacht het resultaat de bevolking wordt gemanipuleerd . Zakkenvullers zijn overal ter wereld in ruime mate aanwezig. Natuurwetten worden volledig genegeerd en het conflicterende effect wordt niet gezien. Immers : Water is een levens- noodzaak en toch wordt het op grote schaal vervuild, evenals « «  overbevolking «  onverbiddelijk «  de verloedering doet groeien . De klimaat hysterie van Jetten en ander links tuig , is exact het voorbeeld voor “”vastgeroeste”” domheid .