Hamas wil alle Joden dood. Punt.

Hamas is in haar Arabische uitingen overduidelijk over wat hun doel is: Joden vermoorden.

De bewijzen zijn overvloedig:
Deze selectie uit redevoeringen van Hamas leiders die oproepen tot het uitroeien van de Joden.
Recente uitspraken van Hamas waarin alle recente slachtoffers – ook de baby’s – geen burgers maar “kolonisten” worden genoemd. Volgens Hamas is dus niet één burger vermoord.


Hamas-leider Mahmoud al Zahar noemt de slachtpartij op Israëlische burgers “een droom die werkelijkheid wordt”.
In het Hamas Handvest wordt in artikel zeven beschreven hoe het een islamitische noodzaak is om de Joden uit te roeien:

“De dag des Oordeels zal niet komen niet totdat de moslims alle Joden ter dood hebben gebracht.”

Deze uitspraak wordt veel aangehaald door moslimfundamentalisten.

Want dat is Hamas, een moslimfundamentalistische organisatie. Iedereen weet hoe moslimfundamentalisten ook sjiieten, christenen en Jezidi’s in Syrië en Irak hebben afgeslacht.
Overigens is het uitroeien van de Joden volgens Hamas leider Mahmoud Al-Zahar nog maar een eerste stap. Ook de vernietiging van het christendom moet volgen om de islamitische wereldheerschappij te kunnen vestigen.

Er worden allerlei redenen genoemd die voor Westerlingen logischer klinken, zoals de leefsituatie in Gaza. Die miskennen het karakter van het moslimfundamentalisme.
Kenners die zelf moslim zijn zoals Afshin Ellian en Fidan Ekiz weten dat als geen ander.

De eigen Palestijnse bevolking wordt daaraan opgeofferd. Deze wordt gebruikt als menselijk schild voor de terroristen en de raketlanceerinstallaties. Zij mogen ook niet vluchten. Hamas rechtvaardigt dit voor zichzelf door te zeggen dat deze dode Palestijnen als “martelaar in de strijd tegen de ongelovigen” rechtstreeks naar het islamitisch paradijs gaan.


Golda Meïr. (Afb: via Likoed-Nederland)

www.likoed.nl
info@likoed.nl


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Maurits Campert
4 maanden geleden

Ik verneem dat Biden dat nu andersom ook wil…

Palestina.jpg
mgjb
4 maanden geleden

De hoeveelheid ellende in het midden oosten is eigenlijk onbeschrijflijk. En als er in 1948 wat fouten gemaakt zijn bij de creatie van en joodse staat dan had die al lang opgelost kunnen worden. Helaas staat de fundamentalistische islam in de weg, de verderfelijke ideologie waar sterven voor Allah het hoogste goed is waar ze naar streven.
Zonder een kenner te zijn heb ik de rotsvaste mening dat de joden een eigen staat verdienen na eeuwen van onderdrukking, culminerend in de holocaust. De hele (beschaafde) wereld zei het al, ‘dit nooit meer’. En kijk eens wat een succes ze er van gemaakt hebben, ondanks de niet aflatende ideologie van enkele kleine groepen die israel van de kaart willen vegen. Israel zal best wat minder frisse dingen doen, het is niet allemaal perfect. Maar ze voeren een voortdurende strijd om hun voortbestaan.

Hier een link die nu 6 jaar oud is. 2 min 43 sec. Bekijk tot tenminste 1 min 10 sec, daarna zul je de rest zeker afkijken. Hier spreekt de zoon van een Hamas leider. Hij is overgestapt naar Israel.

https://www.youtube.com/watch?v=c2NaiX-hvVQ