Transfiscaal

“Vandaag kom ik uit, na mijn ’coming out’ als zwarte chirurg en defensiedeskundige, met mijn tweede identiteit: ik ben transfiscaal.”

Leon de Winter. Afb: wikimedia.

Als ik blauwe belastingbrieven ontvang, wil ik ze het liefst meteen weggooien. Waarom? Ik denk altijd: ik heb toch net betaald? Of dat waar is of niet, is van geen belang: zo ervaar ik dat. Ik heb net betaald en verdomd, daar valt de volgende aanslag op de mat. Iemand is transfiscaal als je diepste identiteit wordt bepaald door de overtuiging dat je net de fiscus hebt betaald. Het ontvangen van blauwe brieven ervaar ik dus als een provocatie. Die blauwe brieven traumatiseren. Ze zijn een vorm van transfiscalofobie. Ik eis dat de Belastingdienst ophoudt met het sturen van die terreurbrieven.

Precies: puur vanwege het identitaire racisme en de transfobie die daarvan uitgaat.

Leon de Winter: op een of andere manier ligt die vent mij goed.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Koddebeier
7 maanden geleden

Ik denk dat de meeste Nederlander deze gevoelens hebben !!

In dit land je ken het niet zo gek verzinnen of je betaald er belasting over en soms dubbel zoals accijns en BTW.
En soms betaal je belasting over zakken waar al belasting over betaald is !!
En iedere keer komt er wel één of andere dwaas die weer een nieuwe belasting verzint bv vleestax , wanneer sluiten ze dat soort figuren is eindelijk op, dan zijn ze tenminste geen gevaar meer voor de maatschappij !
Nederland Belasting land !