Geen aanpak asielstroom

Op de partijcongressen van VVD en CU in Apeldoorn werd duidelijk dat de compleet uit de hand gelopen instroom van gelukszoekers in ons land voorlopig niet kordaat zal worden aangepakt. Vooral voor VVD-leider Rutte, tevens premier, is de overlast voor de bevolking een mineur probleem wat ondergeschikt is aan partijpolitieke en persoonlijke politieke belangen.

VVD-coryfee Henk Kamp zei vorige week dat Nederland desnoods het Vluchtelingenverdrag en het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens (EVRM) moet opzeggen, omdat de asielinstroom onhoudbaar is geworden. “Onorthodoxe maatregelen zijn nodig”, benadrukte VVD-fractievoorzitter en Rutte-tassendrager Sophie Hermans, “maar wel binnen bestaande verdragen”. Daarmee liet ze meteen weten dat de oproep van VVD-coryfee Kamp al in de prullenbak ligt. Kamp kreeg een erelidmaatschap, een kleurboek met kleurpotloden en een medaille. De rest van de dag zat hij rustig ergens in een hoekje te kleuren. De VVD-achterban op het congres heeft zaterdag halfbakken duidelijk gemaakt ‘geen compromissen te willen accepteren’, waarop Rutte aankondigde: “een kabinet laat je niet zomaar vallen”. Kortom, Rutte wil nog een tijdje doorprutsen en zit kennelijk te wachten op een prachtige functie elders. Glas, plas, bitterballen.

De splinternieuwe CU-partijleider Mirjam Bikker wilde voortaan vooral de hemel opzoeken, wat natuurlijk goed bij de CU past. De autochtone burgers in b.v. Ter Apel – voor zoveel die zelf niet al zijn gevlucht – zullen hopen dat partijleiding en leden op dat terrein persoonlijk flinke vorderingen maken. Bij de CU begrijpt men nog steeds de gelijkenis van de Barmhartige Samaritaan niet; die betaalde zelf de kosten van opvang en verzorging en de CU wil de nadelen van de christelijke barmhartigheid vooral bij anderen neerleggen. Het is natuurlijk heel goed om barmhartig te zijn, maar vooralsnog is de barmhartigheid van de CU met de autochtone inwoners van dit land ver te zoeken.

Marokkodeal

In juli 2021 tekenden Marokko en Nederland een akkoord over betere samenwerking tussen beide landen. De deal bleef aanvankelijk geheim, maar kwam in december vorig jaar via Marokko toch in de pers. Kern van de overeenkomst was dat Marokko weer zou meewerken aan het verstrekken van reisdocumenten voor Marokkaanse onderdanen van wie Nederland af wil. In ruil zegde Nederland steun toe voor de komst van een Marokkaans cultureel centrum in Amsterdam. Ook zei Nederland dat het zich voortaan zou onthouden van commentaar op binnenlandse aangelegenheden in Marokko. Er werden ook afspraken gemaakt over het uitwisselen van gegevens over criminelen door beide landen. Toen het akkoord bekend werd, kwam er veel kritiek op van partijen in de Tweede Kamer en ook van Marokkaanse Nederlanders die vrezen voor een grotere greep van Marokko op de Marokkaanse gemeenschap. Het is al langer bekend dat islamitische landen steeds meer werk maken van de islamisering van het Avondland en klaarblijkelijk is de Marokkodeal daar tevens onderdeel van.

Window-dressing

De ‘Marokkodeal’, die een van de ‘doorbraken’ zou moeten zijn in het asielbeleid, werkt echter totaal niet. Vooralsnog is Marokko een zogenaamd ‘veilig’ land. Dat is natuurlijk niet helemaal waar – geen enkel islamitisch land is ‘veilig’; over het algemeen falen islamitische landen volledig op elk terrein en zijn zo corrupt als de neten. Het aantal asielaanvragen uit Marokko steeg in de eerste drie maanden van dit jaar ten opzichte van vorig jaar. Als het zo doorzet, zullen er dit jaar naar verwachting bijna 1000 Marokkanen asiel aanvragen, terwijl dat er in 2022 nog 721 waren. Om nog maar eens duidelijk te maken dat de ‘Marokkodeal’ niet veel meer was dan window-dressing: wekelijks alleen al komen er 700 tot 900 gelukszoekers naar ons land… De Marokkodeal is dus een waardeloze flutdeal, die de aandacht van de onkunde en onmacht af moet leiden.

Feit is dat die Marokkanen niet voor werk en een fatsoenlijk leven naar Nederland komen. In het eerste het beste AZC schoppen zij, samen met Algerijnen, Tunesiërs en andere naffers, meteen een flinke partij stennis en niet zelden stelen ze als de raven, te oordelen naar de klachten van winkeliers die deze ‘asielzoekers’ dagelijks over de vloer krijgen. Er zijn al idioten gesignaleerd die gratis fietsen uit willen delen, om het aantal fietsendiefstallen tegen te gaan. Nog even en aan de autochtone burgers wordt gevraagd om huisraad, sieraden en contant geld naar de AZC’s te brengen, teneinde te voorkomen dat het wordt gestolen.

Het gaat hier kortom niet om vluchtelingen, maar om rapaille wat nergens wil deugen en waarvan de landen van herkomst blij zijn dat ze zijn vertrokken. Ik heb wel beeld bij de onwil van die landen om ze terug te nemen.

Meteen oplossen

De asielinstroom kan per direct heel simpel worden opgelost. De grenzen stijf dicht en alle verdragen die dat verhinderen in de open haard sodemieteren. Als ik me niet vergis, liggen daar nog de resten van de ronkende partijprogramma’s te smeulen waarmee we voorafgaand aan 17 maart 2021 zijn bedonderd. Je kunt verdragen sluiten en je kunt ze ook opzeggen of door overmacht niet nakomen. Het is te krankzinnig voor woorden dat onze eigen kinderen amper nog een huis kunnen bemachtigen en moeten toekijken hoe dat leger aan vreemdelingen hier moeiteloos van alle gemakken worden voorzien.

De aller-aller-simpelste methode om de instroom te stoppen is om de leden van de partijen die vóór de grootschalige opvang van asielzoekers zijn, exclusief op de kosten van dat hele circus te trakteren. Dan duurt het nog geen dag en het is afgelopen.

Maar een paar standbeelden van CU-voorvrouw Bikker bij elk AZC kon ook nog wel eens een spectaculaire uittocht van asielzoekers veroorzaken.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

10 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rieks
8 maanden geleden

Vandaag beraadslagen de ministers van bz van de EU over een andere asielpolitiek. Gezien de voorstellen die er liggen en standpunten vooraf zal er niets wijzigen mbt de groeiende toestroom. De duitse minister Nancy Faeser wil wel praten over aanpassingen maar “het Europa van de open grenzen moet blijven”. Waar hebben we het dan nog over?!
Zweden wil een strengere aanpak van kansloze asielzoekers. Maar dit zal in de praktijk worden ondermijnd door linkse en Groene partijen en asieladvocaten. En voor de de gelukzoekers geldt: als ze er maar zijn, men vindt zijn weg wel ook zonder verblijfsvergunning. Kortom, er verandert niets, de ministers hadden weer een uitje met voortreffelijke maaltijden.

MFZ
8 maanden geleden

Onkunde of opzet? Is het toeval dat dit verschijnsel zich nu gelijktijdig aan de zuidelijke grens van de Verenigde Staten ook voordoet? Is het toeval dat alle regerende “young global leaders” van het World Economic Forum inclusief Zijne Excellentie Mark Rutte, democratisch gekozen zijn op de wereld, terwijl de verkiezingsbeloften van hen allen smeulend in de prullenbak ligt? In ogenschouw nemende de aangetoonde risico’s van het briefstemmen tijdens lockdowns in de laatste amerikaanse presidentsverkiezingen en tijdens de laatste amerikaanse midtermverkiezingen. Wat bedoelt de voorzitter van het Wolrd Economic Forum dhr. Klaus Schwab met “we hebben de kabinetten gepenetreerd”? Wat zijn de overeenkomsten tussen het boek van dhr. Schwab “Covid19 The Great Reset” en het boek “Communist Manifesto” van Karl Marx?

Nadat ik nogmaals de definitie van “samenzwering” opgezocht had in de Van Dale, moest ik denken aan een uitspraak.

”Wat is waarheid” zei Socrates toen hij de gifbeker dronk.

Koddebeier
8 maanden geleden

Zolang die idioten met een IQ van 45 op het Kartel blijven stemmen zal deze ellende voortduren !

Ronaldo
8 maanden geleden

Verkeerd geplaatst

ronald.dunki
8 maanden geleden

Het grote verschil tussen een gans als Bikker en een rat als Rutte is dat eerstgenoemde uit pure domheid en naïviteit het land naar de donder helpt, terwijl bij de kwaadaardige Rutte sprake is van boos opzet.

Hij opereert conform de globalistische marsorders van de V.N. die de idéefixe van de vrijmetselaar Coudenhove Kalergie voor omvolking hanteren en zal iedere k..smoes hanteren om te mogen blijven zitten en de schade zodoende te maximaliseren.

Rutte’s communistische ‘Leitmotif’ is dat Utopia’s paradijs oprijst uit de as van het kapitalisme… (ex Karl Marx), maar de Nederlandse kiezer blijft op zijn krent zitten terwijl hij geknipt en geschoren wordt.

Ronaldo
8 maanden geleden
Antwoord aan  ronald.dunki

Huidige aanhangers van Coudenhove-Kalergi’s visie op Europa beschrijven tegenstanders ervan als extreemrechts[6] en verspreiders van een antisemitische samenzweringstheorie[7] met de naam Kalergi-plan, dat beweert dat Coudenhove-Kalergi een complot beraamde om blanke Europeanen te ‘vermengen’ met andere bevolkingsgroepen via immigratie en dat dit werd aangemoedigd in Europese aristocratische middens.[8] De samenzweringstheorie kent vooral een wijde verspreiding bij Europese groeperingen, maar het heeft ook ingang gevonden in Noord-Amerika.[9] De Oostenrijkse neonazi en Holocaustontkenner Gerd Honsik schreef over dit vermeende plan in zijn boek Kalergi Plan uit 2005.[10] In Nederland heeft Forum voor Democratie-adviseur Robert de Haze Winkelman zich uitgesproken voor het bestaan van het plan.[2]Onderzoeksjournalistiek door de krant Linkiesta heeft het plan als hoax omschreven, vergelijkbaar met de antisemitische fabricatie Protocollen van de wijzen van Sion

ronald.dunki
8 maanden geleden
Antwoord aan  Ronaldo

Uw copy & paste van Wikipedia licht slechts een tipje op van de globalistische vlag die de doodzieke plannen van wijlen Richard von Coudenhove-Kalergi afdekt.

Derhalve hier een aanvulling daarop: Hij was de halfbloed zoon van een Oostenrijkse diplomaat die in Tokyo met een Japanse trouwde en Richard had kennelijk een dermate groot probleem met zijn eigen ‘raciale onzuiverheid’ dat hij het concept voor de Europese omvolking uit zijn élitaire duim zoog om – zoals zijn collega God dat al eerder deed – de Europese mensheid ‘naar zijn evenbeeld’ te scheppen met de creatie van een EurAziatisch-negroïde ras, waartussen hij minder zou opvallen. Dit als onderdeel van zijn onbeschaamd koloniale concept om het Afrikaanse continent – met alle geroofde grondstoffen en goedkope arbeid – te misbruiken voor de opbouw van zijn globalistische Verenigd Europa, een soort van EU in statu nascendi.

Dat zijn concept ook als een boomerang in tegenovergestelde richting zou kunnen werken, zoals wij nu ervaren, was te hoog gegrepen voor het geborneerde denkraampje van deze levensgevaarlijke vrijmetselaar cum globalist. Een monster zoals er nu in Brussel honderden ongekozen machtswellustelingen los rondlopen die de omvolking hoog in het communistische vaandel voeren en tegelijkertijd onze economieën slopen middels de geldpers van de E.C.B., de roof van onze pensioenen en hun komende greep naar de macht met de C.B.D.C. 
 
Linksextremistische ‘journalisten’ proberen nu uiteraard ook die C.B.D.C. te pousseren, maar pas goed op : zodra het fysieke geld uit de omloop verdwijnt is er ‘stront aan de knikker’!  Want dat stelt het ongekozen globalistische gespuis in Brussel in staat om naadloos onze financiële transacties te volgen en eventueel te beïnvloeden, naast het feit dat zij bijvoorbeeld – zoals al geschiedt – commerciële credietverlening aan het bedrijfsleven kunnen afknijpen als een bedrijf niet aan de ‘groene revolutie’ van die engerd van Timmermans meedoet….
 
Dat inhoudloze linkse activisten die zich als journalisten vermommen iedere vorm van rationele critiek op hun idool Coudenhove Kalergi meteen voorzien van de bekende etiketten is irrelevant, want waar zij hun hoofd hebben weggestoken ontbreekt niet alleen de zonneschijn maar ook iedere objectieve vorm van nieuwsgaring. Waar in Spanje 10 dagen geleden de linkse extremisten op regionaal en municipaal niveau werden weggestemd, riep premier Sanchez terstond nieuwe landelijk verkiezingen uit voor juli. Ik suggereer dat u die op de voet volgt om te zien of na Zweden, Denemarken, Hongarije, Polen en Italië ook de Spaanse zon weer gaat schijnen na vele donkere jaren onder de dreiging van ‘Big Brother’.

In Nederland kunnen wij alleen maar hopen dat het paard van Troje uit de V.N. genaamd Mark Rutte voor 2024 over zijn eigen schaduw valt, want de Nederlandse kiezers zijn grosso modo de grootste sufkonten op dit continent, ‘ons soort mensen’ van de VVD voorop…   

rafi
8 maanden geleden
Antwoord aan  ronald.dunki

U doorziet perfect door welke frustratie Coudenhove-Kalergi gedreven wordt. ‘Kruip in de huid van’.

8 maanden geleden
Antwoord aan  ronald.dunki

Uw eerste alinea bevat de gehele scala van mensen die een “” afwijkende attitude “ hebben waaronder ik “ de psychische gesteldheid “ zoals dat ik in de reactie , ten aanzien van Kaag , heb vermeld . Dat U boos bent en diep gekrenkt door het wanbeleid , van de huidige coalitie , is ook “” onverdraaglijk “” en ieder weldenkend mens zal het met U eens zijn. Maar de harde realiteit is, dat “” De Massa “” in het politieke spel , een cruciale rol speelt , zonder dat “” De Massa “ zich daarvan bewust is . En juist die “ cruciale “rol wordt op een “ mijns inziens “ criminele wijze misbruikt door het establishment . De classificatie dewelke ook ik aan de “ leiders “ geef is in overeenstemming met Uw uiteenzetting . En , “” boos opzet “ markeert een andere agenda zoals U aanhaalt . Dat Mark Rutte heel duidelijk zijn geestesziekte ( de psychopaat ) met gevoelloosheid beleeft is niet nieuw. Dat Mevrouw Bikker te dom is blijkt duidelijk . Haar religieuze principes spelen daarbij parten . Maar , ook zij begrijpt niet dat heel Nederland naar de verdoemenis gaat door haar principes . En Rutte en Bikker hebben beelden die inderdaad Utopisch van aard zijn . Maar….. die gans Rob Jetten en flierefluiter Jesse klaver hebben dezelfde fantasieën en Hugo de Jonge is zonder pardon een “ pathologische leugenaar “ en ook zijn fantasieën en superioriteitsgevoel is stuitend . Dat de Nederlandse kiezer op zijn krent zit , is een uiting van totale machteloosheid / defaitisme en totale desinteresse , tot dat……. Hij/zij merkt dat hun levenswijze wordt aangetast , en dan is het te laat . Wijlen Prof dr Bob Smalhout en Prof Dr Leyle Rossiters krijgen alweer gelijk . De Onbenullen zijn aan de macht zodat ……… apocalyptische omstandigheden onverbiddelijk ons deel wordt .. !!! Misbruik van goedgelovigheid , naïviteit, is kennelijk “” Algemeen “”. Hoe ziek het ook is .
Hoewel !!!! Als ik Frans Timmermans ( (EU) aanhoor, ondanks zijn talenknobbel , blijkt dus ook De Europese Unie besmet te zijn met de Partij van de Arbeid ziekte “ het gelijkheidsideaal “, dat zeker utopisch van aard is .

rafi
8 maanden geleden
Antwoord aan  A.R. Girbes

Al of niet moedwillig wordt de gelijkenis van de Barmhartige Samaritaan door de (top van de) CU verkeerd verstaan. Wie is je naaste?, is de vraag. Welnu, de naaste van iemand moet niet vergeleken worden met de gewonde man aan wie barmhartigheid bewezen wordt (lees nu: de ‘vluchteling’), maar het was Jezus’ vraag aan zijn discipelen wie van de drie zich jegens de gewonde gedroeg als de naaste, en dat was de niet-Joodse Samaritaan. Maar even los hiervan: die gelijkenis duidt op de manier van omgang met hulpbehoevenden in de persoonlijke sfeer, niet op de manier waarop overheden moeten optreden. Die zijn er primair de eigen onderdanen TEN GOEDE. Maar dat verschil tussen Rom. 12 en Rom. 13 begrijpen velen bij de CU niet. Of willen dat niet begrijpen. Dat is het gevolg van ondermaatse kennis van anti-revolutionaire staatkunde. Maar God wilde dat alle volkeren zich verspreidden over de aarde na de Babylonische spraakverwarring. Ieder volk, met elk een eigen taal, een eigen stukje land op aarde om te bebouwen. Wat er nu gebeurt, die vermenging, is tegen Gods wil in, want belemmert de ontwikkeling van de talenten die Gods wijselijk verdeeld heeft over alle geslachten der mensheid. Vermenging leidt niet tot differentiatie, maar tot primitiverende regressie richting de status van Adam, die weliswaar over alle talenten van de mensheid beschikte, maar slechts in potentie. Terug naar af dus, terwijl God cultuurontwikkeling geboden heeft. De duivel wil terug naar af, wil Gods scheppingswerk terugdraaien, teniet doen, en alles doen wat God niet wil. Omvolking is dus uit den boze. Demonisch.