Greta als actrice

De Zweedse ‘klimaatactiviste’ Thunberg staat waarschijnlijk op de loonlijst van de klimaatalarmisten. Als wederdienst levert ze wat acteerwerk en naar blijkt werken overheden daar graag aan mee.

De ‘arrestatie’ van Thunberg blijkt in scene te zijn gezet, zoals op de beelden hieronder onomstotelijk wordt aangetoond. Dat hele gedoe rond die bruinkoolmijn in Duitsland, (die nodig is omdat dezelfde ‘activisten’ voormalig premier Merkel zo gek kregen kerncentrales te sluiten) is dus gewoon doorgestoken kaart en slaat nergens op. Net als de hele klimaatgekte van een handjevol professionele subsidieslurpers.

Let wel: ook in ons land wordt geprobeerd om deze actrice op het schild te hijsen als een van de redsters van de Aarde. Dit toch al vervelende rotjoch laat zich voor de centen dus nog maar eens ‘arresteren’. Bij het WEF zijn de prostituees niet aan te slepen en hoe we deze kinderporno nu weer moeten noemen weet ik niet, maar het deugt van geen kant.

Het is tijd op te stoppen met de klimaat-onzin en het erebaantje van collega acteur Jetten af te schaffen.


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
10 maanden geleden

Greta Thunberg is naar mijn mening een emotioneel, zwak begaafde dame , hoe men het ook verder vindt . Zij is eerder “ ten toon gesteld door de VN en op TV was zij een kind dat geestelijk niet orde is . Zij is inmiddels een Klimaat- activiste waarbij ik denk dat ze dat zelf nog niet begrijpt . Immers:Wie heeft het initiatief genomen om een kind voor het klimaat karretje te spannen ??? Dat kunnen alleen nog maar de meest zwakzinnige en emotionele wrakken zijn geweest dewelke een “” boterham “ verdienen met de meest in het oog springende idiotisme, ter zake om het klimaat te redden . Dat de echte oorzaak van de wereldwijde natuur vernietiging is de overbevolking , en, dat is nog steeds niet op de politiek agenda . De lafheid en de meest domme leiders hebben geen idee wat er werkelijk aan de hand is . Dat China nu 850.000 minder mensen heeft zegt niets over de bestrijding tegen overbevolking . Greta Thunberg zal nog vaker bij media-spektakels verschijnen ook al begrijp zij niets wat overbevolking is . Over “ kindermisbruik gesproken” . Het zijn de symptomen van domheid , lafheid, incomprehensie en zwakbegaafdheid. Greta als “ redster van de Aarde” , is zoiets dat men “” denkt” naar de maan te kunnen lopen . Een uitstekend metafoor van de heer Nijhof ….. dat de prostitués niet aan te slepen zijn bij WEF. Inderdaad “ het stinkt “.