Batwoman!

Europa’s eigen ‘Batwoman’ Ursula von der Leyen wil dit jaar nog de EU-buitengrenzen versterken en aan de slag met terugkeer van uitgeprocedeerde asielzoekers naar Afrika. Als bij toverslag is de al decennialange asielcrisis een topprioriteit.

Deze fop-topvrouw komt nu in actie vanwege een extra EU-top over migratie in februari. De leiders van alle lidstaten komen op initiatief van onze eigen premier Rutte naar Brussel. Rutte zelf hamert, althans dat wordt beweerd, vooral op punten waar Nederland al jarenlang tevergeefs om vraagt. Verder wil hij meer geld voor grensbewaker Frontex en een stevige aanpak in de richting van landen die weigeren om uitgeprocedeerde asielzoekers terug te nemen.

Afb: Greyloch / Flickr

Dat is allemaal prachtig, maar zo los je de al jaren durende asielcrisis niet op. Het heeft er alle schijn van dat onze premier een handje wordt geholpen door de Europese Commissie om de schade bij de aanstaande Provinciale verkiezingen in maart nog enigszins te beperken. Ditmaal met de toezegging dat de Europese Unie, op instigatie van de laatste VVD-leden, nu echt wat gaat doen.

De Asielindustrie bestaat uit een fijnmazig netwerk van hevig gesubsidieerde NGO’s (Niet Gekozen Organisaties) die met eigen boten (!)min of meer vaste lijnverbindingen met Afrika en de Levant onderhouden om verse aanvoer voor (eveneens hevig gesubsidieerde) zusterorganisaties in het achterland te garanderen. Deze NGO’s hebben vaak stevige vingers in de politieke pap; hun lobby bewerkt de politiek continue, teneinde het verdienmodel in stand te houden. De asieladvocatuur, de COA-medewerkers, de IND-medewerkers en de talloze verdere organisaties op dit terrein, laten zich namelijk niet zomaar het brood uit de mond stoten.

Alvorens de EU tot een adequate aanpak van de asielinstroom kan komen, zal er eerst en vooral stevig gesnoeid moeten worden in de miljardensubsidies die naar deze industrieën gaat. Omdat veel (kartel-) partijleden een meer dan royaal inkomen en pensioenreserve aan die industrie ontlenen, zal dat een utopie blijken.

Premier Rutte verwacht niet snel resultaten. “Met één top los je dit probleem niet op”, zei de premier eerder deze week in Brussel. Dat klopt. En een tweede zal waarschijnlijk niet eens volgen, want dan zijn de verkiezingen immers achter de rug.

Goedkope reclame voor een opzichtig falende politiek. Al jarenlang noteert men een breed gevoelde opvatting dat de multicultuur, hevig gepropageerd door de linkse kerk, door de gemiddelde Nederlander als het grootste gevaar voor ons land wordt gezien. Die opvatting komt op wonderlijke wijze niet in het Parlement terecht. Dat kan lang goedgaan, maar ooit gaat het mis.

De Europese geschiedenis van 1930 tot 1945 leert dat dit verschrikkelijk mis kan gaan. Daarom speelt de EU met vuur en zou er goed aan doen de asielcrisis grondig en doeltreffend aan te pakken.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
1 jaar geleden

Laat ik eens opmerken dat WE op een verschrikkelijk manier worden belazerd . Immers: De Coalitie kan onmiddellijk beginnen om uitgeprocedeerde Asielzoekers / Gelukzoekers het land uit te zetten . Daar hebben we Batwomen Ursula von Der Leyen niet voor nodig . De onwil druipt er van af en de minachting voor de Nederlandse burger is abject te noemen . Steeds opnieuw proberen de “ gefaciliteerden “ de zogenaamde zwakke punten bij de burger te bewerken en hun “” doodenge” beloften van die bestuurders aan ons op te dringen . De fantasten in Brussel zijn nog erger omdat ze “” denken “” dat hun gezwets ook wordt geloofd . Ik heb al vaak geschreven dat WE uit de Europese Unie moeten stappen omdat het “een ” Onhoudbare zaak is geworden “” . Immers: Nederland raakt steeds verder op achterstand en ONZE soevereiniteit zijn we nu al kwijt . Daarnaast zijn wij NOG steeds de pinautomaat voor de Zuidelijke landen , en daar zal GEEN einde aan komen als WE in de EU blijven. Er wordt nu al in de Nederlandse pensioenpot gegraaid en dat is onaanvaardbaar ……. Immers : de pensioenpot in Limburg is toch al onder leiding de VVD bijna leeggeroofd . Prof dr
Maarten van Rossem sprak daar met grote verontwaardiging en diepe schande over . De pecunia gangsters verzinnen heel veel “” slimmigheden “” om te graaien in de pensioenen . En ……zijn we zo naïef dat we dat niet door hebben ??? Dat “” men”” (de bestuurders ) ons willen belazeren , bij de a.s verkiezingen ligt er te dik boven op . En batwoman Ursula is gewoon een “” bad”” woman . Het Pseudologia fantastica is kennelijk een vaste “” gewoonte “” geworden , zowel in Nederland , als wel in Brussel . Dat cultuurrelativering nog steeds door de linkse kerk wordt aanbeden is doodziek van aard .

Buskens
1 jaar geleden
Antwoord aan  A. R. Girbes

Over cultuurrelativering gesproken, zojuist een interessante column van Inez van Bokhoven op de site Opiniez gelezen. Gelukkig zijn er mensen zoals zij, die de waarheid benoemen en niet alles onder het tapijt schuiven. Zij stelt zeer terecht dat het niet benoemen van feiten een gevaarlijke ontwikkeling is.

1 jaar geleden
Antwoord aan  Buskens

Zeer correct , en dat is juist het grootste probleem . Hele “ volksstammen “” kunnen de waarheid niet verdragen zoals we nu zien met het “”woke”” gebeuren waarbij juist de waarheid wordt weggelaten en daarvoor slechts de “” emotie”” op de voorgrond treedt. Dat het niet benoemen van de echte feiten een gevaarlijke ontwikkeling is , is “ onverbiddelijk “ juist . De waarheid ontkennen dient de ongelooflijke kortzichtigheid en dat is, zoals we dagelijks meemaken catastrofaal . En in dit licht is “” onze “”. Batwoman “ bij de EU een mentaal zieke tante . Immers : De kortzichtigheid ter zake immigratie is nu al een damp ……. !!!