Toch steun voor Icke

Het zal niemand zijn ontgaan dat er de afgelopen weken flink wat ophef is ontstaan rondom de komst van David Icke naar Nederland en uiteindelijk diens ‘ongewenst’ verklaring door de IND.

Mordechai Krispijn schrok – vanwege zijn Joodse familieverleden – van de mediaberichten waarin werd beweerd dat Icke een Holocaustontkenner zou zijn. En omdat David Icke zou komen spreken op de demonstratie van 6 november 2022 en Krispijn daar een actieve bijdrage aan zou leveren, informeerde hij persoonlijk bij Icke over diens gedachten over de Holocaust. Er volgde dan ook een gesprek en tot verbazing van Krispijn, erkende David Icke de Holocaust volmondig en bleek hij allerminst een antisemiet.

Waarom toch heisa?

David Icke. Afb: Elekes Andor / wikipedia

David Icke zelf heeft hier een simpele verklaring voor: “Zolang je mij uitmaakt voor een Holocaust Ontkenner hoef je het gesprek niet met mij aan te gaan”. We zijn inmiddels ruim twee weken en aardig wat onderzoek verder en Krispijn heeft tot op heden niets, maar dan ook niets kunnen vinden dat aan zou tonen dat David een ontkenner van de Holocaust is. Nog opvallender is dat ook de mensen die dit blijven beweren tot op heden met geen enkel bewijs zijn gekomen: niets…

Het CIDI (Centrum Informatie en Documentatie Israel) verzocht burgemeester Halsema van Amsterdam tot een spreekverbod van David Icke tijdens de demonstratie van Samen voor Nederland op de Dam. Omdat de burgemeester zich niet mag bemoeien met de inhoud van een demonstratie werd er vervolgens gekozen voor een andere onrechtmatigheid: “verstoring van de openbare orde en veiligheid“. Op donderdag 3 november 2022, laat in de middag, ontvangt David Icke een brief van het IND. Daarin wordt hem medegedeeld dat hij de komende twee jaar niet meer welkom is in het Schengengebied.

Selectie van commentatoren

Meerdere hoogleraren spreken daarop hun verbazing uit. Prof. dr. Jan Brouwer ging zelfs zo ver dat hij beweerde dat een rechter dit meteen van tafel zou vegen. Vrijwel alle praatprogramma’s op tv zitten die week vol met mensen die eensgezind bevestigen dat het “een heel goede beslissing is” om David Icke te weren. Prof. dr. Jan Brouwer en anderen die het niet met deze beslissing eens zijn, krijgen geen stem aan tafel. Het levert interessante televisie op waarbij een beetje kritische kijker zich waarschijnlijk de vraag zal stellen: ‘Is dit zo’?

Voor de duidelijkheid: David Icke heeft geen strafblad, David Icke is geen Holocaust ontkenner en David Icke is geen antisemiet. Ondertussen praat niemand mèt, maar wel óver David Icke. Met een verbod om gedurende twee jaar te reizen in het Schengengebied op zak, is David Icke in feite een fundamentele vrijheid kwijt. Ook andere landen zoals de VS en Roemenië weigeren mensen die op de Schengenlijst staan. Net als bij de uitspraken van Hugo de Jonge destijds merkte Krispijn dat hij niet simpelweg kon blijven zitten en toekijken.

Geen advocaat te vinden

Hij ging voor David op zoek naar een advocaat die het voor hem wilde opnemen. Maar… niemand durfde het aan. Zelfs advocaten die goed thuis zijn in de wetgeving rondom naturalisatie en immigratie en grof geld verdienen aan de instroom van gelukszoekers, lieten hem weten dat zij deze zaak niet wilde aannemen omdat dit te schadelijk zou zijn voor hun ‘goede’ naam.

Uiteindelijk is het gelukt om drie juristen te vinden die zich gratis en intensief hebben ingezet om tot een bezwaarschrift te komen tegen het besluit van de IND. Dat bezwaarschrift kan HIER worden gevonden. Dit bezwaarschrift is op dinsdag 15 november 2022 al namens David Icke bij het IND ingediend.

Wellicht trekt het IND het omstreden besluit in. Mocht dat echter niet het geval zijn dan stapt David Icke naar de voorzieningenrechter.

Voor onze lezers die het oneens zijn met de situatie dat wekelijks 1.000 gelukszoekers (waaronder niet zelden potentiële ordeverstoorders) worden binnengehaald voor (uitsluitend op grond van presentie en niet prestatie) te ontvangen uitkeringen, toeslagen, enkele regimenten ‘ondersteuners en hulpverleners’ en straks een gratis oudedagsvoorzieningen, terwijl ‘sprekers’ op evenementen van politiek minder correcte groeperingen D66-technisch worden geweerd:

U kunt de petitie HIER tekenen.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
ronald.dunki
1 jaar geleden

Wat de meerderheid van de kiezers zich niet of nauwelijks realiseert is dat dit globalistische gespuis dagelijks vordert met het creëren van hun fascistische infra structuur voor Utopia. Die heeft inmiddels de bijna voltallige regering en ‘deep state’ ambtenarij, rechterlijke macht, O.M., politie, (hogere) onderwijsinstellingen etc. geïnfiltreerd voor hun finale machtsovername, het einde van “onze” democratie.

Het wachten is nu tot zich een goed moment voordoet waarop zij die knop definitief omdraaien, dus verwacht vooral dat zij dat nog gaan proberen voor de komende verkiezingen, wanneer dan ook, omdat die hun macht dreigen te breken zoals in Zweden en Italië. Niets nieuws en ècht geen complottheorie: onder de communist Obama hadden de Amerikaanse veiligheidsdiensten, met name de NSA, alle wereldwijde informatiestromen al onder controle – u herinnert zich nog de ophef die Richard Snowden tien jaar geleden veroorzaakte? Maar ondanks rechterlijke vonnissen zijn de puur op globalistische suprematie beluste Amerikaanse veiligheids- en inlichtingendiensten glashard doorgegaan met hun practijken en hebben niet geaarzeld om hun macht zelfs te misbruiken tegen de democratisch gekozen president Donald Trump, terwijl nu de criminele Biden clan al sinds de laatste presidentsverkiezingen in de luwte wordt gehouden.

Hopelijk zal binnen enkele dagen de Republikeinse meerderheid in ’the House’ geconfirmeerd worden om in de verschillende comité’s te beginnen schoon schip te maken, zoals dat in Nederland krampachtig door het Kartel geblokkeerd wordt. Wij mogen dankbaar zijn dat de jongens van FVD die smerige practijken van Obama’s Nederlandse geestverwanten als Rutte & Kaag tegen het licht houden, ondanks de collectieve druk van het Kartel.

Het gaat niet om Corona, klimaat, CO² of andere bullshit, het gaat puur om de ordinaire, fascistische macht en daarmee het eind van ‘onze’ democratie.

ronald.dunki
1 jaar geleden
Antwoord aan  ronald.dunki

trouwens niet alleen onze democratie, maar ook onze pensioenen…

ronald.dunki
1 jaar geleden

De neo-fascistische élite van Rutte en Kaag haat en vreest het ‘populisme’ van Baudet en de zijnen omdat zij dreigen de Nederlandse burgers weer zeggenschap te geven over hoe Nederland reilt en zeilt.

Dat spoort helemaal niet met hun beeld van democratie, dus moet FVD verboden worden… Lijkt logisch in hun kromme ideologische verkramping!

Met name Gideon van Meijeren wordt met de dag angstaanjagender voor hen met zijn beredeneerde betogen in de Kamer èn daarbuiten, waarbij hij alle gratuite interpellaties – zoals dezer dagen een pathetische mw. Kuik van het CDA – in vlammen afschiet of vandaag weer de kip zonder kop Yesilgöz als impersonatie van de minister van justitie die van Meijeren geen parool kan bieden..

Hoe meer misbaar de élite maakt en alles bij elkaar liegt, des te meer rendeert het goed gestructureerde ‘sloperswerk’ van Gideon dankzij de gratis publiciteit die hun paniekerige optreden in de MSM genereert. Zo schieten deze stumpers zichzelf weer eens in de voet. Volhouden jongens!

Maurits Campert
1 jaar geleden

Sterk verweer van Jeroen Pols.

Jammer dat link naar petitie niet lijkt te werken.

Lili
1 jaar geleden
Antwoord aan  Maurits Campert

Inmiddels wel weer.

Siem
1 jaar geleden

De link werkt helaas niet…..