Gelukszoekers-transporten

De nieuwe Italiaanse regering van Giorgia Meloni heeft meteen na het aantreden tegen Noorwegen en Duitsland gezegd dat de landen waar de gelukszoekers-schepen zijn ingeschreven, zich zelf over de migranten moeten ontfermen en dat Rome daaraan geen verplichtingen heeft.

De Italianen leveren boter bij de vis: er zijn drie boten van NGO’s bij de Siciliaanse kust met bijna duizend migranten die aan wal willen. Onder deze boten zijn Ocean Viking en Geo Barents, die onder de Noorse vlag varen, en de boot Humanity-1 die onder de Duitse vlag vaart. Premier Meloni gooide havens meteen op slot voor deze migrantenschepen. Onder de 179 migranten aan boord van de 60 meter lange Humanity-1 alleen al, bevinden zich104 (!) minderjarigen. Dat zijn doorgaans kinderen die door hun ouders vooruit worden gestuurd, in de hoop dat ‘gezinshereniging’ hen eveneens in staat stelt om het Beloofde Land te bereiken.

Volgens het VN-zeerechtverdrag UNCLOS moeten jongeren die alleen aan boord zijn inderdaad worden opgenomen, maar aan de andere kant stelt hetzelfde zeerechtverdrag in artikel 91 ook dat een schip de nationaliteit heeft “van de staat wiens vlag het gerechtigd is te voeren.” Dat zou dus in het geval van de Humanity-1 betekenen dat in ieder geval die ‘jongeren’ zich al op Duitse bodem bevinden. Als de betreffende landen dat kennelijk niet accepteren (zoals Duitsland en Noorwegen) dan is er wat Meloni betreft sprake van ‘piratenschepen’. En daar is veel voor te zeggen. Als Italië de migranten aan wal laat zal er niet snel sprake zijn van de verdeling van migranten over verschillende EU-landen, omdat de vluchtelingen-industrieën overal kampen met capaciteitsproblemen.

Vanaf begin dit jaar zijn al circa 80.000 migranten met boten vanaf de Noord-Afrikaanse kust in Italië aangekomen. Vlak voordat Meloni premier werd, kwamen er in een week tijd nog drieduizend bij. De NGO’s droppen de gelukszoekers doorgaans zo snel mogelijk in Italië of Griekenland en gaan dan weer op weg om nieuwe ladingen op te halen. Vooral voor de Afrikaanse mensenhandelaren zijn het gouden tijden die zich laten vergelijken met de lucratieve slavenhandel in de 17e en 18e eeuw in vooral de Afrikaanse westkust van Guinee-Bissau tot en met Nigeria. De stamhoofden werden in die tijd werkelijk schatrijk van die handel. Voor vooral de linkse partijen, die doorgaans de mond vol hebben over het ‘bedenkelijke verleden’ van ons land, moet het huidige handelen van NGO’s toch een schaamtevolle vertoning zijn. Zeker als wij in aanmerking nemen dat het gros van deze ‘vluchtelingen’ absoluut niet van plan is om werk te zoeken, maar uitsluitend is geïnteresseerd in het sociale vangnet.

Intussen weten wij ons ook in ons land geen raad meer met deze gelukszoekers. Wij komen nu al huizen tekort, energie tekort en straks ook geld tekort. Als het aan de huidige regering ligt, dan komen de autochtone Nederlanders op de tweede plaats bij het vinden van een huis, zodat het lijkt alsof het electoraat van de regeringspartijen zich op het Afrikaanse continent bevindt.

Het beste is om te verhuizen naar Hongarije, waar het aantal ‘vluchtelingen’ is gedaald van 177.000 in 2016, tot 0,0 in 2021. In Nederland is de grens slechts gesloten voor mensen die iets anders beweren dan wat de overheid heeft opgedragen.


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
4 maanden geleden

Laat een ding duidelijk zijn. Wie nu nog voor een ongecontroleerde immigratie is. “ is niet op de hoogte welke consequenties er aan verbonden zijn en , derhalve mogelijk is verdoofd door brainwashing De problemen dewelke immigratie nu al veroorzaakt, zijn onoplosbaar omdat de tegenstand steeds groter wordt en discriminatie van eigen bevolking een feit is, alsook de ruimte in Nederland verdwijnt . Daarnaast is dus door immigratie het recreëren bijna een onmogelijkheid geworden en de vrijheid voor de Autochtone bevolking niet meer bestaat Daar denkt niemand aan . De ruimte wordt opgeëist door woningbouw , inclusief recreatie-parken , waardoor slechts tegen betaling men kan recreëren . De landbouw en veeteelt wordt in het nauw gedreven en de vervuiling neemt “ onrustbarende vormen aan. Mr Theo Hiddema sprak daarover in de eerste Kamer , dat Nederland niet groter wordt . De sociale voorzieningen worden onbetaalbaar en de demografische spanningen nemen toe . We zien dat de coalitie Rutte III CS, niet meer voor Nederland op komt en, aldus , deze coalitie een crimineel gedrag vertoont en niet de belangen van de burger dient . Nog een korte zin ; deze coalitie moet snel opsodemieteren .,

4 maanden geleden

Geachte heer Nijhof, citaat ontvangen van een relatie, m.v.g. Paul Quekel

CITAAT ontvangen van een relatie:
“Zodra het Tropenmuseum de feiten presenteert dat:
1) In Noord-Afrika ongeveer een miljoen meer witte (Europese) slaven werden gehouden dan er ooit in Noord- en Zuid-Amerika aan zwarte slaven zijn gehouden;
2) De zwarte slaven door de Europeanen werden gekocht via de tussenhandelaren, afkomstig uit (veelal) Ethiopië;
3) De Republiek der Zeven Verenigde Provinciën slechts 4% van de zwarte slavenhandel voor z’n rekening heeft genomen;
4) De Westerse landen/beschaving de eerste zijn/is geweest, ooit, ever, die de slavenhandel formeel (juridisch, religieus, filosofisch en economisch) heeft afgeschaft (periode van 1820 tot 1866);
5) Dat slavernij in Europa eigenlijk al als not done werd beschouwd vanaf ongeveer 1720, en dit gold ook voor de Duitse horige;
6) Dat slavernij in Saudi-Arabië pas in 1962 is afgeschaft;
7) En in diverse huidige Afrikaanse staten nog helemaal nooit, zolang het maar een zwartere slaaf van een onderliggende stam betreft;
8) Dat de westerse landen/beschaving de enige ooit zijn/is geweest die formeel schuld heeft bekend aangaande het slavernij verleden van 150 jaar geleden en ‘sorry’ hebben/heeft gezegd;
9) Dat de westerse landen/beschaving de enige ooit in de menselijke geschiedenis zijn/is geweest die daadwerkelijk schadevergoedingen heeft betaald en monumenten heeft opgericht;
10) Dat de westerse landen/beschaving de enige ooit zijn/is geweest die vervolgens na de laatste flarden van apartheid, segregatie en discriminatie bewust en bij wet gelijkheid voor de wet hebben geëffectueerd en discriminatie vanwege ras, uiterlijk, sex of geloof strafbaar hebben/heeft gesteld -en dat de ‘witte’ Westerse beschaving hierin dus volstrekt uniek is.

Dus pas als in het Tropenmuseum bovenstaande wordt onderstreept, dat er dus geen ‘white guilt’ is èn dat de ‘gekleurde mens’ geen overgeërfde vergoeding (in welke zin dan ook) kan claimen, pas dan zal ik zeggen: leuke tentoonstelling.
Tot die tijd is het slechts de masochistische-Volkskrant-witteman-zelfkastijdings-nijd…”. Einde citaat.

Koddebeier
4 maanden geleden

Breng het kartel ten val !!!
En NEXIT zo snel mogelijk n trap de WEF het land uit.
Politici die samenwerken met de WEF zijn landverraders !

Maurits Campert
4 maanden geleden
Antwoord aan  Koddebeier

Dat is geen verkeerde analyse…