Verdringen

Uit onderzoek van het Economisch Instituut van de Bouw (EIB) naar de bouwambities van minister Hugo de Jonge, blijkt dat statushouders, arbeidsmigranten, studenten en gescheiden stellen gewone woningzoekenden verdringen bij nieuwbouwplannen.

Hoe we het ook wenden of keren, er vindt op dit moment gewoon een omvolkingsproces plaats en duidelijker dan dit wordt het niet. Boeren worden met oneigenlijke argumenten (stikstof) van hun weilanden gejaagd en die ambtelijk gestolen grond wordt vervolgens bebouwd met huizen waarbij nieuwkomers eerste keus hebben. Wie het daar niet mee eens is wordt beschouwd als afvallige en net als in de islam staat op afvalligheid de doodstraf. De terechtstellingen vinden plaats op sociale media, waarbij de argumenten het niveau van ‘nazi’, ‘multifoob’, ‘racist’ en dergelijke soms overstijgen.

Zou het zover komen dat de autochtone Nederlander zijn baan vaarwel kan zeggen, omdat ‘vluchtelingen’ kennelijk meer rechten op dat werk hebben? Denkelijk niet; het gros van de nieuwkomers zit levenslang werkloos thuis vanwege geringe opleiding, falende integratie en een grondige hekel aan de Westerse manier van leven welke door de nagereisde imams actueel wordt gehouden. En ze kwamen hier ook niet voor het werk natuurlijk, maar voor de uitkeringen en de toeslagen die als een belasting op ongeloof (Djizja) over de longen worden geïnhaleerd.

De vraag wie het huishoudboekje van de staat op peil moet houden, werd door de Minister-president al beantwoord; dat gaat betaald worden door de (veelal autochtone) Nederlanders, die als dank voor de bewezen diensten vervolgens kunnen doodvallen. Intussen gaat de import van gelukszoekers door in een moordend tempo, omdat de ledenachterban van de gevestigde partijen in die branches weer een royaal belegde boterham verdient. Een methode om via de belastingen vergaard geld op de private bankrekeningen van de partijleden te krijgen.

En vrijwel de hele Tweede Kamer zit er als een konijn bij te kijken alsof het de onweerstaanbare lichten van een aanstormende auto zijn, of meldt zich ziek. Die ‘ziekten’ worden momenteel nog beoordeeld alsof de oorzaak in het vele werk moet worden gevonden. Waarschijnlijker is dat de Kamerleden geleidelijk aan in beginnen te zien dat hun het eigenlijke Kamerwerk onmogelijk wordt gemaakt door belangen van derden en fractiedisciplines.

Al met al blijft de autochtone Nederlander, ook wel liefkozend de ‘boze blanke man’ genoemd, met de rekeningen en de wrok zitten. Er is een oplossing. Maar die is ook niet leuk…


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
1 jaar geleden

Geachte heer Nijhof,

Onze oplossingen waarop we ook van H. de Jonge en Tweede Kamerleden nooit antwoord van kregen.

We hebben woningbouwcorporaties, provincies, gemeenten en de Overheid benaderd, maar nooit response gekregen. Ergo oplossingen worden in Nederland niet geaccepteerd, het zou het dik verdienende baantje wel eens in gevaar kunnen brengen.

Zo zijn in Nederland vele industrieën opgetuigd, de zorg industrie, de asiel industrie, de zorgverzekering industrie, het openbaar vervoer industrie, de energie industrie, enz. enz. en als klap op de vuurpijl de totale Ambtelijke/Politieke/Bestuurlijke industrie van het steeds verder uitdijende KOSTBANEN CIRCUS, http://www.sdnl.nl/iedereen.htm#verwijzing-2.

M.v.g. Paul Quekel

TER INFO:
De politieke verantwoordelijke personen hebben het al vanaf 2002 laten afweten. Leest u http://www.sdnl.nl/grondbank.htm en http://www.sdnl.nl/noodplan.htm en wanneer huizen weer onder water komen te staan http://www.sdnl.nl/vangnet.htm en dat is geen voorspelling maar een feit, zeker nu de rente weer snel gaat stijgen.
 
Wegkijkende ambtelijke, politieke, bestuurlijke en financiële machthebbers hebben ons land voor vele burgers nagenoeg naar de afgrond gebracht. Toeslagen ellende, Woekerpolissen, Woekerrentes, Libor, Euribor, Derivaten, Witwassen, Valutamanipulatie, Onbetaalbare Zorg, Pensioenen, UWV, Onbetaalbare energie, enz. enz.
 
M.v.g. Paul Quekel
 
CC prof. dr. mr. G.J. Knoops, prof. A. Boot, WNL, politici, e.a.
 
TER INFO uit 2018:
Woningproblemen oplossen met Prefab huizen, zoals in de bijlage voor betaalbare prijzen. Deze huizen komen uit het buitenland en worden door medewerkers van de fabriek in Nederland geïnstalleerd. Er is geen personeel en er zijn geen bouwmaterialen nodig uit Nederland. Er dienen alleen funderingen te worden aangelegd. De huizen voldoen aan alle bouwvoorschriften in Nederland. Een oplossing voor het (bouw) stikstof probleem.
 
Deze woningen zijn voorzien van een geïntegreerd zonnepanelen dak en energie neutraal zonder gasaansluitingen. Wij werken samen met een bedrijf uit Maastricht, De Vijfde Berg B.V van de heer G. Leers en er is voldoende expertise om de zonnepanelen daken op deze prefab woningen te installeren. Natuurlijk kunnen er ook in overleg andere woningen gefabriceerd worden. Graag maken wij met u een afspraak om met u te overleggen, hoe u ons behulpzaam kan zijn, voor een deugdelijke financiering, om de bouw van deze energie neutrale woningen in Hollandse stijl te realiseren.

Tevens hebben ook gesproken met diverse makelaars, die gronden in de verkoop hebben in buitengebieden en bij dorp- en stadskernen. Volgens onze huidige minister en regering dienen gemeenten/provincies welwillend te staan voor de bouw van woningen in deze gebieden.
 
Deze huizen kunnen snel gebouwd worden in Nederland. Deze ongeveer 500m3 huizen volledig sleutel klaar, kosten exclusief grond +/- 180.000 euro in een rijtje van 4 of meer. Half vrijstaand met garage +/- 210.000 euro en vrijstaand met garage +/- 230.000 euro, exclusief grond.

De winst op deze woningen is volgens onze berekeningen 50.000 tot 70.000 euro Als voorbeeld: Zie Aquvex stichtingskosten en de verkoopprijs van deze twee woningen in Oud-Vossemeer, s volgens een geraadpleegde makelaar in de regio Tholen, een verkoopprijs van 296.000 euro per woning haalbaar.
 
Een plan voor prefab-woningen Hollandse stijl, energie neutraal, (zie bijlage schetsontwerp en lay-out). Ook leveren wij kant en klaar huizen zoals u kunt zien op de website: http://www.flexhome-one.nl  en u kunt deze huisjes voor 1 tot meerdere personen bezichtigen in Limburg. Enige van deze kant en klaar huizen zijn momenteel te bezichtigen bij Maastricht.
 
Mijn Aquvex Beheer B.V. is mijn Onroerend Goed B.V. en ik heb op deze B.V. een privé vordering van meer dan 6 miljoen euro, ontstaan door de gedwongen verkopen van mijn O.G. door de hypotheek nemende verzekeraar en mede veroorzaakt door woekerpolissen, http://www.woekerpolis.nl van deze verzekeraar en de afkoop van deze privé polissen. De totale schade was bijna 14 miljoen euro.
 
M.v.g. Paul Quekel, 0624120266
 
NB. Belangrijk is dat er een voorbeeldlocatie gerealiseerd wordt, zodat deze huizen getoond kunnen worden aan vele Gemeenten en Provincies en er honderden gebouwd gaan worden in Nederland.
 
Cc De Vijfde Berg B.V, de heer G. Leers en de heer L. Walpot, architect/bouwconsultant
 
Bijlagen: voorbeelden van de prefab-huizen Hollandse stijl.

Aquvex Prefab Woningen rijtje van 4.jpg
Maurits Campert
1 jaar geleden

Het is dan ook een echte Topper onze Hugo. Een erudiet, zeer intelligent man met visie, die werkelijk overal verstand van heeft…

mgjb
1 jaar geleden
Antwoord aan  Maurits Campert

en mooie schoenen en een hipsterbaard. Dezelfde intelligentie als v.d.Wal, Jetten en de engelse Truss.

Gelukkig dat we gezegend zijn met zulke toppers.

Ik hoor iemand vragen ‘Wie zijn die mensen?’

En hier een nog grotere aprilmop:

Minister Kaag van Financiën is per 1 april 2023 co-voorzitter van de Coalition of Finance Ministers for Climate Action (CFMCA). Dat is vorige week bekendgemaakt tijdens een bijeenkomst en marge van de jaarvergadering van het IMF en de Wereldbank.
De benoeming vloeit niet voort uit een roulerings-systeem, maar kan daarom eerder worden gezien als een internationale erkenning van haar financiële expertise, gekoppeld aan haar dossierkennis op het terrein van klimaatverandering.

Joost Visser
1 jaar geleden
Antwoord aan  mgjb

Dit is een grap.