Pulp fiction in Den Haag

“Om vertrouwen van mensen ga ik niet bedelen”. De koning heeft nog niet het laatste woord uitgesproken of de veroorzaker van veel leed binnen de Nederlandse samenleving komt met deze uitspraak. Hij heeft het nog steeds niet begrepen.

Vertrouwen moet je winnen door de zaken recht door zee aan te pakken en oplossingen te zoeken die mensen een rooskleurigere toekomst bieden dan nu het geval is. Door eerlijk en transparant te zijn zoals hij Nederland direct na de verkiezingen beloofd heeft. Door niet als een kreupel dier achter het Kaaghert aan te strompelen. Door een eigen koers te varen en niet steeds de kompasrichting van WEF en Bilderberg conferentie te volgen. Door doelen te stellen die goed zijn voor Nederland en niet voor de godganse wereld die het Nederlandse territoir omringen.

Afb: Roel Wijnants / Flickr

Hij laat het aan de mensen zelf over om te besluiten of ze de overheid vertrouwen of niet. De man doet net of het volk hem onrecht heeft aangedaan en draait de zaken om. Zoals hij herhaaldelijk doet. Het ligt nooit aan hem, maar altijd aan anderen. Wat dat betreft kan hij net zo goed een structureel slecht presterende sporter kunnen zijn. Het volk heeft in zijn ogen de verarming aan zichzelf te danken en deels heeft hij daarin nog gelijk ook. Hadden ze maar niet door de uitslag van de laatste verkiezingen het roer van het staatschip in handen moeten geven van de man die 10 jaar lang door zijn gladde houding en anti-Nederlandse instelling het aantal problemen voor de Nederlandse samenleving nodeloos verhoogd heeft.

Mijn doel is nu problemen op te lossen, mijn doel moet nu niet zijn populair worden”. Wat een humbug! Hij die een decennium lang populair doet en dat zeker buiten het Holland Huis wil zijn. Leuk staatsmannetje buiten de deur spelen, grijnzend WEF-adepten, EU-positivo’s en Bilderberg conferentiegangers de hand toestekend en op de schouder kloppend, om maar niet te worden herinnerd aan het onbewoonbare krot dat Nederland heet. De man die zo graag als gewoon door wil gaan, zich in jeans en sneekers hult, vaak verschijnt met de hemdsmouwen opgestroopt en de bovenste knoopjes open en zich op de fiets verplaatst, doet volgens eigen zeggen niet populair en wil ook niet populair zijn. Af en toe lijkt hij de tekstschrijver van Joop van den Ende ingehuurd te hebben. Binnenshuis zal hij nooit populair worden. Niet zolang de schoorsteen verstopt blijft, het bed door zijn hoeven zakt en de broodtrommel leeg is en blijft.

Ik denk dat mensen heel bezorgd zijn over de stapeling van problemen zoals de hoge kosten van asiel- en stikstof crisis terwijl Nederland al in een tijd van hele grote formaties in termen van klimaat, veiligheid en onderwijs”. Hij beseft niet eens wat hij uitbraakt en benoemt problemen die hij en de zijnen bewust hebben gecreëerd om de samenleving te dwingen in een marxistisch georiënteerde omgeving te leven waar dwang, wantrouwen en opsluiting gemeengoed zijn. Een samenleving die het vrije woord is ontnomen, geconfronteerd wordt met een opzettelijke schaarsheid aan voedsel en energie; moet opboksen tegen een politie die de ruimte heeft gekregen om andersdenkenden neer te knuppelen en een OM en rechterlijke macht die de richtlijn heeft gekregen om dissidenten in de gevangenis te gooien.

Wat bedoelt hij met die formaties? Niet het volk, maar de elite en binnen die elite het politieke kartel geholpen door activisten, lobbyisten, rijke opportunisten en banken, vonden en vinden dat het allemaal anders moest en moet op het gebied van klimaat, veiligheid en onderwijs. Het volk vertegenwoordigd door het electoraat is nooit iets gevraagd en moest met lede ogen toezien dat knutselaars en kreukelaars met hun handen aan de knoppen zaten en zitten en van het draaien in de verkeerde richting, met de verkeerde snelheid een dagelijkse routine hebben gemaakt. De effecten van dat kneuterige geknutsel heeft het volk natuurlijk helemaal aan zichzelf te wijten.

Iemand die de boven geciteerde uitspraken doet is een politiek en menselijk wanproduct en zou permanent de mond gesnoerd moeten worden. De Nederlandse samenleving hoort en ziet al genoeg pulp.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ronald.Dunki
1 jaar geleden
1 jaar geleden
Antwoord aan  Ronald.Dunki

Tja heer Dunki , de lange tenen en het gebrek aan bevattingsvermogen is de remmende factor om tot een intellectuele discussie te komen waar Nederland wat aan heeft . Nu heeft gelukkig Thierry Baudet de knuppel in het « «  hoenderhok » » gegooid, waarmede de «  lange tenen «  duidelijk zichtbaar zijn geworden . Daarmede kwam tevens aan het licht hoe laf, mentaal ziek en hoe geborneerd het zooitje in Vak K wel is . Het geklets van Mark Rutte en het gefantaseer van Hugo de Jonge alsook het « «  zuchten » » Adje Kuiken , PvdA, maakt het bekrompen denken kenmerkend voor deze coalitie en de linkse zooi. Feiten en niets anders dan feiten is te moeilijk voor de huidige parlementariërs . De politieke ramp zal onverbiddelijk de chaos genereren . Nederland staat in brand zegt mevrouw van der Plas ( BBB) , en zo is het .

1 jaar geleden

Toen ik het artikel van de heer Brantz had gelezen en de strekking goed had begrepen , waarbij ook de uitstekende opbouw en redigeren een rol speelt kreeg ik braakneigingen hoe ziek Rutte en zijn trawanten Nederland willen besturen en slechts bezig met hun eigen wereld en illusoir blijkt . Het is niet meer voor te stellen dat dergelijke figuren ooit zijn gekozen . Nu komen de fouten boven water en komen de tekortkomingen op tafel te liggen. Dat de heer Brantz deze “” bestuurders “ door hun uitspraken een menselijk wanproduct noemt is mijns inziens nog in een eufemistische vorm gegoten . Dat ik Rutte een psychopaat noem is nu wel duidelijk , maar het electoraat is zich daar kennelijk niet van bewust . De machtswellust , de drang naar het pluche, de drang naar de macht, zonder enige kennis van zaken blijkt catastrofaal te zijn . Door hun opportunistisch karakter wordt Nederland leeggeroofd . “” Om vertrouwen van mensen ga ik niet bedelen”” is typisch een uitspraak van een idioot . Immers Hij begrijpt niet dat vertrouwen moet worden verdiend . Nederland is een politiek rampgebied . En , door het vele belastinggeld zijn ze volledig verdoofd . Immers: Ook de Rekenkamer kan € 5.000.000.000,- niet vinden waaraan het is uitgegeven

Hein
1 jaar geleden
Antwoord aan  A. R. Girbes

Maar de meest rake zin is:

Het volk heeft in zijn ogen de verarming aan zichzelf te danken en deels heeft hij daarin nog gelijk ook. Hadden ze maar niet door de uitslag van de laatste verkiezingen het roer van het staatschip in handen moeten geven van de man die 10 jaar lang door zijn gladde houding en anti-Nederlandse instelling het aantal problemen voor de Nederlandse samenleving nodeloos verhoogd heeft.”

Zolang het domme volk het niet door heeft blijven Pinokkio en zijn collaborateurs gewoon doorgaan. En dat zal helaas nog zeer lang zijn.