De IWAB

“De COVID -19 pandemie is voorbij” zo liet de Amerikaanse president in een interview op 18 september 2022 het Amerikaanse volk weten. Met de kanttekening dat er weliswaar nog honderden Amerikanen aan het virus lijken te sterven, maar mondkapjes en aanvullende vaccinaties niet meer aan de orde zijn. De WHO, de organisatie waar Nederlandse bewindslieden twee jaar lang hun oren naar lieten hangen, deelt de mening van de Amerikaanse president: “de pandemie is voorbij!”

Wat gebeurt er in Nederland? Zoals gebruikelijk wordt hier het devies gehanteerd dat “als ik het zelf niet heb ontdekt, kan het niet juist of waar zijn” en gaan de verantwoordelijke bewindslieden door met het ineffectieve en heilloze beleid dat ze in 2020 bedacht hebben en tijdelijk op de plank hebben gelegd. Het advies wordt gegeven om een vierde vaccinatie te gaan halen en geruchten steken de kop op dat coronapas, mondkapjes, lockdowns, schoolsluitingen etc., in een aparte coronawet opgenomen zullen worden. Volgens die bewindslieden is de pandemie niet voorbij?

Maar een pandemie betekent toch: “een epidemie op wereldwijde schaal?” en dat moet dan toch ook van toepassing zijn op Europa in zijn geheel en Nederland in het bijzonder? Bovendien hebben ze in Amerika en Nieuw Zeeland, de landen met het idiootste beleid, erkend dat ze er 2,5 jaar vreselijk naast hebben gezeten met hun adviezen en maatregelen! Hoe rijmen Nederlandse bewindslieden dan die uitspraak en erkenning met de onrust veroorzakende uitspraken en adviezen van Nederlandse bewindslieden?

Luister naar de tekst van Alma Tostmann, epidemioloog bij het Radboud UMC. Die beweerde in gesprek met de staatsomroep zelfs: “het einde van de pandemie is pas in zicht als we blijven vaccineren en bereid blijven om preventieve maatregelen te nemen”. Ze weet het dus ook beter dan het CDC. Het advies orgaan van de Amerikaanse president, wiens adviezen in de Corona periode leidend zijn geweest voor Nederlandse maatregelen? Zij erkent dat de bewering van de voormalige Minister van VWS dat drie vaccinaties verspreiding van en besmetting met het Covid-19 virus kan beperken resp. voorkomen een grote kulsmoes is geweest. Bezien in dat licht geeft een nieuwe vaccinatie absoluut geen garantie dat iemand niet besmet kan worden.

De vraag of dat vierde vaccin wel veilig is en of de geconstateerde fysieke effecten na vaccinatie te wijten zijn aan die vaccinatie, willen de verantwoordelijke medische instanties met de Minister van VWS in de voorste rijen nog steeds niet beantwoorden. Kortom, de Minister en zijn adviesinstanties willen de Nederlandse bevolking een vaccinatie aansmeren waarvan de beschermingsgraad en beschermingstijdsduur niet aan de gestelde normen voldoen en omdat de farma industrie nog steeds niet de informatie over bijkomende schade heeft vrijgegeven, die vaccinaties als onveilig gekwalificeerd moeten worden. De oversterfte pieken na een vierde vaccinatie lijken die onveiligheid te bevestigen.

Wat dat sterven betreft lijkt er toch wel iets vreemds aan de hand te zijn, In de UK, Canada en Australië blijken oversterfte pieken te correleren met het krijgen van een vierde vaccinatie. Onderzoeken bevestigden dat het gros van de overleden personen drie keer gevaccineerd was. Opmerkelijk dat in de UK, Canada de oversterfte cijfers sinds juli 2022 niet meer worden bijgewerkt. Een reden daarvoor wordt vanuit de regeringszetels niet gegeven.

In die landen wordt door medische onderzoekers en uitvoerders gewaarschuwd voor die vierde vaccinatie, omdat die de oorzaak zouden zijn van diverse soorten bijkomende medische schade. De combinatie Pfizer-Moderna die volgens onderzoeken de hoogste en de langste bescherming zou bieden, leidde in Canada en Scandinavische landen tot de meeste gevallen van myocarditis. Hoewel de causaliteit tussen vaccinatie en oversterfte niet eenduidig kan worden bevestigd, betekent het wel dat er kanttekeningen en vraagtekens geplaatst moeten worden bij de veiligheid van Pfizer en Moderna vaccins. Alleen die twijfel zou de reden moeten zijn om vooralsnog prudent met vaccinaties om te gaan totdat vaccinproducenten met de gevraagde informatie over bijwerkingen voor de dag komen.

Aan de ene kant opluchting dat de pandemie voorbij is (behalve blijkbaar in Nederland), aan de andere kant de waarschuwing geen booster voor de booster te gaan halen voordat helder is dat de geproduceerde vaccins veilig zijn en bijwerkingen en oversterfte niet te wijten zijn aan de vaccins. Verantwoordelijke bewindslieden moeten het eigen stemmetje tot zwijgen brengen en luisteren naar de informatie die hen door medische onderzoekers en experts worden aangedragen.

De IWAB, Ik Weet Alles Beter, is een typische Nederlandse uitvinding. Die de concipiëring van helder beleid vertroebelt en resulteert in de toepassing van ineffectieve en contraproductieve maatregelen en wellicht de oorzaak zijn van oversterfte pieken. Het motto van Barry Stevens “vooral doorgaan” is niet van toepassing.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Paul Quekel
1 jaar geleden

Geachte heer Brant, leest u http://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6955185674631159808/ met verwijzing naar een eerder artikel van u.

Onze oplossingen. Ga ioniseren/ventileren, leest u hierover op http://www.sdnl.nl. Zo voorkomt onze Overheid met haar hotemetoten vele besmettingen, oversterfte en volgende lockdowns.

TER INFO:
Luister u ook naar dr. Marcel Levi. https://lnkd.in/eytWgTVp en dat komt overeen met onze verzoeken voor meer IC capaciteit.

ZIE: https://lnkd.in/eduWF26k met het verzoek om niet met reces te gaan en met het verzoek grootschalig te gaan ventileren en ioniseren.

En https://lnkd.in/eQzcvHMx over onze voorspelling van een volgende lockdown, dat geen voorspelling maar een angstaanjagend echt feit is.
 
En de schrijnende brief van zeer bezorgde ouders op: https://lnkd.in/gtPhxniw zie hiervoor vorige reacties.

Leest u ook:
http://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6877215414150156288/
VOOR HET EERST IS IONISATIE GENOEMD IN DE TWEEDE KAMER.

Door de heer W. van Haga van http://www.bvnl.nl. Waarvoor onze dank.

Minister Hugo de Jonge ontraadt de motie hierover.

Hij zei: “Dat doen we al”. Dus wel 55 ionisatie apparaten in de Tweede Kamer, maar niet in de scholen, horeca en andere openbare gebouwen?

En kijkt u ook naar: https://lnkd.in/gNgzSKhj en https://lnkd.in/g9q7YXje

Motie van Haga-Smolders over ionisatiesystemen 25295, nr1661 VERWORPEN..png