Oude doos

We kijken even in de oude doos vandaag; de RPF was een protestants-christelijke partij die in 1975 ontstond en sinds januari 2000 samenwerkte met het GPV (Gereformeerd Politiek Verbond) onder de naam ChristenUnie.  Na de verkiezingen van 1998 had de RPF 3 zetels in de Tweede Kamer.

Sinds 13 maart 2001 opereerden de fracties van RPF en GPV samen onder de naam ChristenUnie. Bij de Eerste Kamerverkiezingen in 1999 combineerden RPF en GPV vooruitlopend op de fusie hun lijst. Deze lijst behaalde toen 4 zetels. Voormannen van de RPF waren Meindert Leerling en Leen van Dijke. De uit de RPF en GPV voortgekomen ChristenUnie, maakt thans deel uit van de regeringscoalitie en claimt de christelijk-sociale tradities van ons land krachtig en ferm te verdedigen.

In het licht van de actuele discussies omtrent klimaat, milieu, stikstof en CO2, de normen en waarden in dit land en de wijze waarop de politie de verrijkende culturen in de hand moet zien te houden in de steden, wijs ik mijn stemgerechtigde landgenoten graag op de onderstaande video die dateert van 1984:

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
1 jaar geleden

Zelfs mr Visser meent dat de huidige coalitie op alle fronten faalt . Het zijn niet alleen de boeren die NIET kunnen voldoen aan de dictaten van Rutte CS , het zijn vele groepen mensen in Nederland welke zich niet kunnen vinden in de opgelegde regels. Ook mr Visser de TV rechter , is bang dat de vlam in de pan slaat . Een revolutie dus en hij vergeleek de situatie zoals deze was voor de Franse revolutie in 1789. Dat Drs Hans Janmaat ook al in 1984 de moed had om te eisen dat het vluchtelingenverdrag moest worden opgezegd, terwijl de Christelijke partijen immigratie nog verdedigde. Drs Hans Janmaat had het toen bij het juiste eind en zelfs moeilijkheden te voorspelen in de toekomst . Hij heeft gelijk gekregen en de huidige politieke situatie is inmiddels onhoudbaar . De starheid in het geloof dat er een Stikstof-probleem is ziekmakend. Ook Prof dr. Maarten van Rossum zei in een video over het onderwijs dat de laatste 13 jaar onder bewind van Mark Rutte het onderwijs is verziekt door management lagen . We zien dus dat «  prominente » » Nederlanders het goed hebben verwoord en mijn conclusie is dat Rutte Onmiddellijk moet opkrassen ……. Nederland is nu al totaal verloederd en de schade op alle terreinen is zeer ernstig . De psychische ziekte bij de huidige coalitie is catastrofaal voor Nederland . Rutte…… donder op .

mgjb
1 jaar geleden

Perfect! Zijn laatste zin: ’dan moet je het verdrag herzien’.

Alle regelingen en wetten worden regelmatig herzien. Vraag maar aan de boeren, de ene regeling is nog niet ingevoerd en er komt al weer een andere.
Maar dit lijkt wel een van de 10 geboden of de koran. Onwrikbaar.
De oplossing is zo simpel, iedereen snapt dit. En als je het snapt dan zie je het, dat wist JC ook al. Helaas willen de ‘progressieve’ partijen het niet zien en met hun progressivieteit terug naar ouderwetse armoede onder een communistisch bewind. Als nomenclatura hebben ze dan geen last van die armoede.

Zelfs D66 kon veranderen:
1 wij willen pertinent een gekozen burgemeester. Er trad zelfs een principiele progressieve hypocriet voor af toen dat toch niet doorging en liet zich meteen tot burgemeester benoemen.
2 wij willen pertinent een referendum. Maar toen bleek dat het gepeupel een eigen mening had, gebaseerd op gezond verstand, was het ineens over.
3 De ouwe Brinkhorst heeft recent nog een stel hypermoderne kolencentrales doorgedrukt. D66 stond niet veel later vooraan in de rij om die te sluiten. Kost een paar centen ( van anderen) maar dan heb je ook wat.

Er zitten geen denkers die visie ontwikkelen in de TK, 98% zit er alleen voor partij politieke redenen met een leuke vergoeding. Elke andersdenkende wordt gecancelled. Wederom met middelen verschaft door de belastingbetaler.

Dank voor het plaatsen van deze clip!