Minachting

Minachting van de kiezer, minachting van andersdenkenden, minachting van onze eeuwenoude unieke en specifieke cultuur en tradities.

Het debat over de ‘Hoekstra’ uitspraak maakte vooral weer duidelijk hoe onbarmhartig de valsheid van de politieke elite is die hun eigen agenda uitwerken. Waarbij zij arrogantie en hooghartigheid laten zien en volledige minachting van niet alleen de Nederlanders. Ook de volledige minachting van Europese inwoners van alle rassen en geloven die een legitieme zorg hebben over de ontwikkelingen.

Er wordt niet eens een inhoudelijk debat gevoerd. De huidige politieke elite gaat net als de communisten van eertijds nooit in debat. Om twee redenen. Andersdenkenden hebben een vals bewustzijn. Of ze begrijpen het wel, maar dienen toch uit eigenbelang het kwaad.

Voor de eersten past heropvoeding, de laatsten moet het zwijgen worden opgelegd. Herkenbaar? Kijk dan naar deze clip waar Rutte aan Hoekstra duidelijk maakt dat er een heropvoeding wacht. En deze clip waar Rutte geen antwoord geeft op de vraag. De vraag die simpelweg ook had kunnen zijn… voert u de agenda2030 uit?

Deze 2030 is voor de politieke en globalistische elite namelijk de heilige graal. Maar dan de heilige graal van Klaus Schwab en zijn ronde tafel. En net als bij Koning Arthur’s verhaal is er in het boek ‘the great reset’ van het Schwabinisme wat te winnen. Tijdens het debat werd al snel duidelijk dat de politieke elite zou winnen.

En deze maal geen jonkvrouw zoals kenmerkend voor de Arthur roman. De ‘echte’ jonkvrouw, minister Ollongren van Defensie was namelijk samen met minister Schreinemacher voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking in Kiev. Waar de Nederlanders hun rekening niet meer kunnen betalen, de motie koopkrachtverbetering werd weggestemd door de elite, zegden zij in Kiev voor nog eens 80 miljoen euro aan hulp toe. En de wannabe  jonkvrouw, la Kaag had zich ziek gemeld.

Wie trouwens denk dat de omgekeerde vlaggen weg moeten om redenen zoals wordt opgegeven: die mensen hebben het mis. Op 23 september is er de derde editie van de Sustainable Development Goals (SDG) vlaggencampagne. En daar zijn niet alleen overheids (vlag)locaties voor nodig.

‘Altijd is Kortkaagje ziek’

En je kunt het hardvochtig vinden. Zeggen dat ik geen menselijkheid heb vanwege gebrek aan medeleven. Maar dat kortKaagje niet aanwezig was vanwege ziekte. Zeker nadat ze een dag later gewoon weer up and running was. Het toont wat mij betreft wederom de minachting voor ons, het volk. Het maakt dat deze elite oogst wat ze zaaien.

Steeds meer Nederlanders zijn de wanhoop nabij. Van vakantie kunnen veel Nederlanders alleen maar dromen. Terwijl voor asieleisers complete hotels worden opgekocht en opgeknapt. Op de Albergse klompen kon je ook al aanvoelen dat het AZC werd doorgedrukt. Zeker met (lokale) carrière politici die dromen van een landelijk politieke carrière in de frontlinie.

Zolang er wordt doorgegaan met het polariseren van mensen die ‘anders’ opkomen voor het gemeenschappelijke. Als we niet in staat zijn om te verbinden. Dan verliezen we binnenkort alles! Veel steden zijn al verloren, met de omvolking van onze dorpen is de politieke, bestuurlijke en globalistische elite in mijn ogen overduidelijk begonnen.

Maar terug naar Kaag, ziek en minachting. Door mijn ouders is me duidelijk gemaakt dat je met ziekte niet spot. Laat staan iemand een ziekte wensen. Wat me echter ook is geleerd, je blijft niet ‘thuis’ voor elke scheet die je dwars voor de kont hebt zitten.

Nu deed Kaag niet mee aan het debat na een onwelwording. Voor zover ik het begrijp, is ze na deze ‘onwelwording’ naar het ziekenhuis gegaan. En om eerlijk te zijn, ik vroeg me wel af of dit toevallig het ziekenhuis in Maastricht was. Maart 2022 vluchtte ze immers ook naar deze stad op het moment dat Kamerleden haar wilden bevragen over de instortende koopkracht van Nederlanders.

Maar goed, een ‘onwelwording’ (flauwvallen) kan natuurlijk veel oorzaken hebben. Uitputting en emotionele schok en/of stress om maar wat te noemen. En als minister van Financiën en vice-premier zijn het natuurlijk wel tijden van stress.

De gedupeerde toeslagen ouders, de 1673 (twee van de 1675 zijn terug naar huis) nog niet opgeloste kindontvoeringen door de staat, de onteigeningsplannen voor de boeren, oplopende inflatie en hoe de lasten te verlichten voor de inwoners. Het zijn voor een betrokken minister van Financiën en eerste vice-premier zware tijden.

Het is misschien dan ook wel goed dat de Minister van Financiën en eerste vice-premier Kaag de onderdanen zo goed inlicht. Er is zo heeft Kaag inmiddels laten weten een ‘fysieke oorzaak’ voor de onwelwording ‘en die is gevonden’.

Nu zit ik echter wel met een vraag. Een vraag die opkomt omdat ik zo ben opgevoed. Een vraag ook van mens tot mens…… Is dit nu ‘spot’ of ‘ziek om elke scheet die je dwars voor de kont hebt’.

Het laat wat mij betreft wel zien hoever bestuurders als kortKAAGJE van de werkelijkheid afstaan en: minachting, gebrek aan medeleven en geen greintje empathie. En zoals Rob Jetten het zo treffend zegt, ministers moeten de emotie even uitzetten.

Ooit was D66 een links-liberale partij van vrijdenkers. Inmiddels is het een partij geworden die neigt naar het sektarische en in wezen net zo totalitair is als IS.

NLinNood vlag


© Verbindend Enschede

NLinNood heeft een eigen vlag ontworpen en vervaardigd. Niet omdat we de omgekeerde vlag intimiderend vinden maar omdat we er aanstoot aan nemen of omdat het een Duitse vlag is.

Nee, gewoon volgens de democratie en in het kader van keuzevrijheid. Wil je de vlag bestellen? Mail naar……..

#NLinNood #WegMetDitKabinet

Nooit opgeven, niets doen is geen optie. Nederland / Enschede is het waard


Erwin Versteeg

Erwin Versteeg is zelfstandig ondernemer en sinds maart 2018 voorzitter van ‘Verbindend Enschede’. De columns die hij schrijft, zijn op persoonlijke titel en bedoeld om een discussie op gang te brengen. Onderwerpen in de columns zijn lokaal, landelijke, geopolitiek of maatschappelijk, en daarmee lokaal en/of landelijk mogelijk geen onderdeel van hun (politieke-) verkiezingsprogramma.

.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
1 jaar geleden
1 jaar geleden

Geachte heer Versteeg, leest u het boek “Mijn Pleidooi” van de heer A. van Velsen; http://www.sdnl.nl/promotie-pleidooi.htm en u weet dat de minachting voor de gewone Nederlandse burgers al meer dan 2 decennia aan de gang zijn, m.v.g. Paul Quekel

http://www.sdnl.nl/pleidooi.htm en alle links van de brieven A tot en met Z.

Brief:

  • Doorn, 21-5-01.

Onderwerp; ontoelaatbare overheidsdaden.

Geachte heer van der Tak,

N.a.v. het tel. gesprek vandaag met Uw secretaresse, doe ik U een map toekomen waaruit een groot aantal ontoelaatbare overheidsdaden vermeld worden, waardoor ik erg ben geschaad.

Weliswaar zijn deze daden in principe geheel toegegeven door de Burgemeester, doch met de grootste minachting en met gebruikmaking van bedrieglijke verdraaiingen met als doel de verantwoording van de gebeurtenissen op een moreel en sociaal onaanvaardbare wijze te ontkennen.

De handelswijze van de burgemeester, politie en Justitie druist in tegen datgene wat de rechtstaat voorstaat, en staat in schrille tegenstelling tot de moraalprediking van B&W van Rotterdam ten aanzien van het gedrag wat de oud Burgemeester Bram Peper presenteerde.

Om welke reden verwachten B&W van de burger, o.a. Bram Peper, teruggave van onterecht ontvangen gelden op grond van morele principes, terwijl diezelfde B&W alle fatsoensnormen en morele beginselen die ons land met het predikaat “RECHTSTAAT” hebben bestempeld, in mijn geval asociaal en onhumaan negeren.

De ernst van de gebeurtenissen hebben mij doen besluiten om dit onrecht in geen geval te accepteren, wat het offer ook zal zijn. Tweemaal heb ik op een punt gestaan om mijn leven te geven om op dit gebied een meer rechtvaardiger beleid tot stand te helpen brengen, doch kennissen gaven aan dat het resultaat de prijs niet waard was. Te weinig hoge functionarissen waren persoonlijk betrokken bij dit schandaal, hetgeen nu anders ligt, bovendien ligt het excuus dat ik gek zou zijn nu wezenlijk moeilijker.

Hierbij leg ik de verantwoording voor de gevolgen van de onbestrafte strafbare feiten door de politie begaan de door incompetentie en vooringenomenheid tot stand gekomen onterechte aanhouding en arrestatie, en het ongepaste stilzwijgen en de onwil van de Burgemeester als korpsbeheerder om deze kwestie op een eerbare wijze op te lossen, in handen van B&W.

Ondanks moeilijkheden en tegenwerking ga ik door en hoop op Uw medewerking,

Bij voorbaat dank, vriendelijke groet,
Hoogachtend,
http://www.sdnl.nl/images/sig-pleidooi.gif

A. van Velsen