Asielcrisis: voortreffelijk VVD-beleid

De asielcrisis is veranderd in een regelrechte chaos. Vanaf 2010 is de hiervoor verantwoordelijke post Staatssecretaris van J & V telkens bezet geweest door een politicus van de VVD. De asielcrisis is in meerdere opzichten een enorm succes geworden voor en door de VVD. Dat zit zo;

In ons land verdienen tienduizenden mensen een dikbelegde boterham in de ‘vluchtelingenindustrie’. De een is directeur van een COA met gratis auto, chauffeur en riante pensioenvooruitzichten; een ander is medewerker van zo’n COA of Vluchtelingenwerk, terwijl nog weer anderen ‘inburgeringcursussen’ geven. Vooral bij dat laatste is slordigheid en lamlendigheid een eerste vereiste, want als iedereen bij het eerste examen meteen slaagt als modelburger dan is de bron te snel opgedroogd of de spoeling wordt te dun. Er heerst een enorme bedrijvigheid in dat circuit en in de loop van de jaren zijn vele nieuwe functies uitgevonden op dit terrein. Vooral de achterbannen van linkse partijen vonden hierin werk, want zo’n baan klinkt indrukwekkend op verjaardagen en partijen in hun circuits. Ja, met een uitspraak als “ik zit in het vluchtelingenwezen”, daar kun je wel mee thuiskomen. De goedheid laat een spoor na in de straat… Geweldig.

De VVD zou nooit in de regering zijn gekomen als ze dat systeem van links keihard zouden hebben tegengewerkt. Fortuyn was dat van plan en ook nog over de volle breedte, maar kon al vrij snel gaan hemelen in plaats van regeren. “Hatseflats, zo doen we dat” zei de partijtop en zag dat het goed was. Weer talloze bullshit-banen veilig gesteld die allemaal één kenmerk hebben: ze worden betaald uit de schatkist, oftewel andermans centen.

Dus: “If you can’t beat them; join them”. Een absolute ‘brainwave’.

Een zeker moment werd besloten dit terrein zichzelf te laten vermoorden. Namelijk door succes. En het succes van de mensenhandel is zo immens geworden, dat ‘we’ het helemaal niet meer aankunnen ‘met z’n allen’. De roep om méér geld in de opvang te stoppen (= meer partijleden toelaten in de industrie) wordt steeds luider. Maar dat geld komt er niet omdat de regering de eigen burgers al niet door de winter wil helpen, dus waarom landverhuizers wel? Geniet fijn de tyfus, want we zijn nu God aan het spelen met klimaat en stikstofinflatie voor makelaars van goeden huize.

Dankzij een rij van VVD-staatssecretarissen die behendig wisten te verwijzen naar internationale afspraken en verdragen die nu eenmaal voorgaan, ook al staan ze op gespannen voet met de Nederlandse belangen, is de vluchtelingenindustrie aan het instorten. Eindelijk wordt duidelijk wat een misselijkmakend stelletje daar achter zit en wat ze aan gratis geld opstrijken. Met hun van goedheid uitgestreken smoelen…

De successen van de vluchtelingenindustrie door GroenLinks, D66 en de PvdA zijn tot staan gebracht door de VVD.

Wat een helden.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
mgjb
1 jaar geleden

Perfecte samenvatting waarom deze ‘crisis’ in stand blijft en erger wordt.
Alleen echt leiderschap kan het veranderen maar ik zie geen leiders in de coulissen staan. Er zal eerst een forse verarming van de bevolking moeten komen bijvoorbeeld door het gecreëerde energietekort, dan moet er een volksmenner opstaan om de groep nieuwe armen te mobiliseren en vervolgens kun je aan de slag.
Ik vrees dat het nog wel even gaat duren, de ellende onder de nederlanders is nog niet groot genoeg. En gisteravond aan de praattafel OP1 veel ach en wee. Rode kruis, artsen zonder grenzen, we zijn een beschaafd en rijk land en dit kan toch niet. Er was 100% concensus, zelfs meer dan de 97% die je vaak hoort. Maar ik hoorde geen enkele vraag over de mensenhandel, steun aan zeer grote criminele organisaties die er meer aan verdienen dan aan heroine, geen enkele kritiek op de grote zieligheidsindustrie.

Maar ja, het was ook de staatspropagandazender. Ik was dus alweer een beetje naief.

Ton (en Paul), blijf ze schrijven, eens gaat het veranderen.

1 jaar geleden

Heer Nijhof een praktijk voorbeeld:
Praktijk voorbeeld:
Vrouwen en kinderen? Die komen bij de gezinshereniging.

Een relatie van mij had 2 Syriërs aangenomen. Zeer snel kregen ze een huis en op de vraag van mijn relatie: “kunnen we helpen met de inrichting via de kringloop”, was het antwoord: “dat is niet nodig, we krijgen 12000 euro van de gemeente en kopen alles nieuw”.

Een paar maanden later was ik weer bij het bedrijf van mijn relatie en er liepen 7 jonge kinderen rond. Ik vroeg aan hem “van wie zijn die kinderen?” van die Syriërs die hebben hun vrouwen en kinderen laten overkomen. Twee asielzoekers werden er 17.

Nu werken de Syriërs niet meer voor hem, ze vonden het werk te zwaar en genieten nu van de Nederlandse sociale voorzieningen.

Mijn relatie is van Turkse afkomst, kan geen personeel krijgen en zegt: “Nederland is knettergek geworden”.

1 jaar geleden

Heer Nijhof, ook aan de heer Brantz als reactie gegeven.

Heer Brantz leest u in de Politieke Analyse, ook over de asielindustrie op: http://www.sdnl.nl/leo-dorrestijn.htm
De asielindustrie.

Toen mevrouw Rita Verdonk de toestroom van asielzoekers indamde schreeuwden velen moord en brand. Er dreigde veel asielindustrie werknemers ontslagen te worden.

Er ging toen al 7 miljard euro om in de asielindustrie en was dit vele geld voor echte asielzoekers? Nee, want velen zoals asiel advocaten, asiel psychologen, asiel psychiaters, asiel dokters en artsen, asiel leveranciers, asiel COA medewerkers, asiel hulpverleners enz.enz. verdienen een goed inkomen uit de Nederlandse Staatsruif en dat zou op de tocht komen te staan.

Mijn vriend Gerd Leers heeft nog de voorzitter van het COA mevrouw Albayrak ontslagen, die zich een inkomen had gegeven van 500.000 euro per jaar en in een Mercedes van meerdere tonnen reed.

Samen het de heer Leers hebben wij de Nederlandse bevolking al zeker 2 miljard euro aan verzekeringspremies bespaard, zie http://www.sdnl.nl/gerdleers.htm.

We weten hoe het is afgelopen. Rita Verdonk werd op een zijspoor gezet en Mark Rutte werd met de hulp van Gerrit Zalm gekozen tot partij voorzitter en daar ondervinden wij nu de vreselijke ellendige gevolgen van.

Hoeveel bemiddelaars hebben nog nodig om alle ellendes op te lossen?
 
Dat zijn personen met het eigen belang, (lees inkomen), het coalitie belang en het partij belang en dat personen zoals ambtenaren, politici, bestuurders, deze belangen zeer hoog laten prevaleren boven de belangen van de Nederlandse burgers. Vele voorbeelden aanwezig, zie ellendes en uitleg: http://www.sdnl.nl/iedereen.htm#verwijzing-2.
 
M. RUTTE en S. KAAG DOCTRINE VAN ELLENDES:

VERANTWOORDINGEN en misstanden van en door de heer M. Rutte en c.s.
Zorg en ziekenhuis ellende, Zorgverzekeraars ellende, Toeslagen ellende, Woekerpolis ellende, ICT ellende, Cyber ellende, Pensioenen ellende, UWV ellende, Jeugdzorg ellende, Onderwijs ellende, Studieschuld ellende, Woningnood ellende, Bouw ellende, Aardbevingen ellende, Energie ellende, Elektriciteitsnet ellende, Infrastructuur ellende (wegen, vooral N wegen, spoorwegen, viaducten en bruggen), Marktwerking en Privatisering ellende, Gedoogcultuur ellende, Gerechtelijke macht ellende, Raad van State ellende, Politie en Justitie ellende, Overstroming ellende, Covid 19 ellende, Immigratie ellende. Gas tekort ellende, Schiphol ellende, Stikstof ellende, http://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6949426097490935808/ Pfas ellende, enz. enz.

Schuld per hoofd van de bevolking was in 2012 nog 12000 euro en nu in 2022 al 28000 euro en daar zijn de garantiestellingen voor ECB en Brussel en de COVID 19 en Oorlog kosten nog niet in meegenomen. Hoezo diepe zakken? Daar boven op oplichtingen met LIBOR, EURIBOR, Witwassen, Derivaten, Woekerrentes, Dividend oplichtingen enz. enz.
.