Steeds groter verzet

De meerderheid van de Nederlandse bevolking wil best actief meewerken aan een duurzamer leven en andere productiemethoden. Ook staan zij in de basis wel positief tegenover Europese samenwerking. Maar de walgelijk arrogante, extreem verkeerde en ronduit ineffectieve wijze waarop dit gebeurt – aan de hand van deze door D66 bepaalde agenda – stuit op steeds groter verzet in ons land.

Een voorbeeld van de D66-arrogantie is de manier waarop een ondervoorzitter van die club de Tweede Kamer meent te moeten voorzitten. Hij denkt zelfs te kunnen bepalen hoe de Nederlandse taal geïnterpreteerd moet worden. “U bent aan het beledigen, mensen verwachten van ons een fatsoenlijke omgang met elkaar.” Verzoekt vervolgens de bodes om een hem bepaald onwelgevallig spreker weg te halen van het spreekgestoelte (wat die bodes uiteraard niet doen) opdat de volgende spreker betoog kan houden, omdat die hem wellicht wat meer bedient in de waanzin van zijn partij. Kijkt u vooral het hele fragment van begin tot eind:

We zijn  de waanzin voorbij:
De ouderenzorg wordt vernieuwd op initiatief van VVD-minister Helder. Minder douchen, beeldbellen in plaats van huisbezoek en incontinente bejaarden worden voorzien van een sensor bij de anus – maar misschien ook in de luier als dat goedkoper is – , die aangeeft wanneer de luier moet worden verschoond. Leve de vooruitgang. Verder heeft het kabinet een extern bureau ingehuurd, om het verschil tussen groente en fruit te bepalen, met het oog op de beloofde btw-verlaging en die is uitgesteld in afwachting van dat onderzoek… De grote groep van ‘werkende armen’ (= salaris aan de onderkant van modaal) wordt voorlopig niet gecompenseerd voor de enorme inflatie en immense stijging van de gasprijzen: “computer says no”. En het kabinet erkent inmiddels ook al gewoon dat de huidige wet voor stikstofreductie uitgaat van een doelstelling van 50% in 2030 en niet van 74% in 2035. Dat betekent dat het huidige beleid en de huidige stikstof kaart niet gebaseerd kan zijn op de huidige wet, maar op een later nog eens in te dienen wet, misschien in 2023. Die dus eerst nog eens behandeld moeten worden in de Staten Generaal en daar misschien wel wordt weggestemd. (!) Als men in Den Haag spreekt over ‘stikstofdepositie’ dan slaan alle bullshitdetectoren onmiddellijk in het rood uit.

Per saldo overschrijden we nu met één hondendrol per hectare al de stikstofnorm. Wat doen we: zetten we alle honden onder de Zyklon-B douche, of zullen we eerst eens even een beetje normaal gaan nadenken?

Alweer: de frauderende overheid

Uit nog niet gepubliceerde berekeningen van het ministerie van Financiën blijkt dat boeren hun zogenaamde stikstofuitstoot veel minder hoeven te verlagen dan tot nu toe werd beweerd. In juni presenteerde het kabinet een kaart met daarop de reductiepercentages voor de landbouw per regio. Maar op die kaart is alleen de al gemeten reductie doorgerekend, niet de toekomstige winst, b.v. door meer elektrisch rijden, minder kolencentrales en schonere fabrieken. Eerder bleek al dat het RIVM (de club van coronagigant Van Bussel) rekende met verouderde gegevens en via ‘een model’ tot op de vierkante centimeter de ‘uitstoot’ kon meten. Vlieland moet daarom 95% stikstofuitstoot verminderen… (!) Kortom: die hele kaart is niet meer dan ‘fakenews’ en uitsluitend bedoeld om aan het krankzinnige beleid een alibi te verschaffen.

Maar: als ambtenaren dat al weten, dan weten de ministers dat ook. Tel daar bij op dat de hele stikstofdiscussie is gebaseerd op klimaatmodellen die de vermeende klimaatverandering nog nooit goed hebben kunnen voorspellen en berust op onderzoeken die na toetsing (peer review) telkens grote fouten blijken te bevatten. Soms zelfs fraude, waar ook het overheidsinstituut KNMI op bedenkelijke wijze aan meedoet. Dan is het doel niet het verbeteren van ‘het klimaat’, maar welk doel dan wel?

Zolang dat niet compleet helder is, ruikt zowel het beleid als de grondslagen daarvoor, naar pure fraude.


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

8 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
1 jaar geleden

D66 maakt de dienst uit en heeft het weinige dat nog over was van de democratie in Nederland GEGIJZELD. https://lnkd.in/eU_yEpic.

Leest u hier ook over politieke fraude.
CITAAT: “Zolang dat niet compleet helder is, ruikt zowel het beleid als de grondslagen daarvoor, naar pure fraude”.

Zelfs politici wordt het woord ontnomen door de D66 voorzitter, die inviel van mevrouw Bergkamp, die ook erg D66 selectief te werk gaat.

Net als Thom de Graaf, D66, die als vicepresident van de Raad van State, dat zeker geen onafhankelijk insituut meer is, een D66 beleid uitvoert.

En op Euronews Uber Data Leak,over mevrouw N. Kroes VVD en de Uber Leaks; https://lnkd.in/e5K6sp73 en vraag u af waarom dit soort mensen nog aanzien genieten?

Ze hebben slechts het eigenbelang (lees inkomen) het partij belang en coalitie belang hoog, zeer hoog verheven, boven de belangen van de gewone, huis, tuin en keuken burgers.

Buskens
1 jaar geleden

Ik zat gisteren de laatste peilingen van Maurice de Hond te bekijken en zag tot mijn verbazing dat GL en PvdA gewoon zetels erbij hebben gekregen. Hoe is dat in godsnaam te verklaren. Het is hetzelfde gedachtegoed als van D66. Hebben we nou hier echt zo’n domme bevolking? We zitten te hopen dat het kabinet valt maar het scenario daarna is nog veel dramatischer. Want dan zou er zo maar een kabinet gevormd kunnen worden van linkse rakkers. GL 13, PvdA 12, voeg Volt, PvdD, SP en eventueel D66 samen dan hebben we echt de poppen aan het dansen. Maar goed, dat was even een hersenspinsel. Morgen wordt zeer waarschijnlijk het CETA verdrag getekend. Zijn onze boeren niet meer nodig voor de vleesproductie dat komt uit Canada waar minder strenge regels gelden. Dit alles maakt de protesten extra wrang. Zo kunnen die minkukels gewoon de agendapunten afwerken en door strepen.

Buskens
1 jaar geleden
Antwoord aan  Ton Nijhof

Groot gelijk!!!!!

Buskens
1 jaar geleden
Antwoord aan  Buskens

Komt in een liedje voor, weet even niet welke “voordat de bom valt”.

1 jaar geleden
Antwoord aan  Buskens
Joost Visser
1 jaar geleden
Antwoord aan  Ton Nijhof

Regeren is vooruitzien, ook wat huishouden betreft. Zit al 20 jaar in Costa Rica.