Boswijk (CDA) levert fakenews

Volgens CDA Kamerlid Boswijk is zijn gezin vorige week opgeschrokken door ‘onaangekondigd bezoek’ en bleef hij daarom een paar dagen thuis. De Tweede Kamer hing onmiddellijk in de gordijnen ‘vanwege doodsbedreigingen door boeren’ en de pers voorzag de ineenstorting van ons land in een orgie van geweld. Het bleek echter zorgvuldig geregisseerd ‘fakenews’.

Dat hele verhaal van deze ‘christen’ democraat blijkt namelijk te gaan om een (oudere) vrouwelijke dorpsgenoot van Boswijk die aanbelde en op hoge toon informeerde of dat nu echt niet anders kon met de boeren. Ik kan me niet helemaal voorstellen dat kinderen van 4, respectievelijk 7 jaar, een nacht wakker liggen van een scheldende bejaarde en doodsangsten uitstaan. En indien toch, dan moeten die kinderen daar subiet uit huis worden geplaatst, want dan is er iets grondig mis in dat gezin. Onze overheid is daarin ook nog eens zeer bedreven, dus dat moet goedkomen.

“Dus Boswijk heeft zich heel bewust stilgehouden toen bijna de hele Tweede Kamer aan de haal ging met het gesuggereerde bezoek van dreigboeren bij hem thuis en het enorm uitvergrootte. Dit is pas een ondermijning van de parlementaire democratie. Schande!” reageerde een verbolgen journalist Annelies Strikkers. Het thuisblijven van Boswijk was helemaal niet ingegeven door angst, maar het was een publiciteitsstunt, bedoeld om de boeren neer te zetten als terroristen. En daar werd dus over gedebatteerd in de Kamer, alsof ze niet wat beters hebben te doen.

Boswijk, die met zo’n 1600 stemmen in de Kamer terechtkwam (!) loog de muren van diezelfde Tweede Kamer doormidden in een poging de boeren in een terroristisch frame te plaatsen. Hieronder een filmpje met ‘boer Koos’, waarin we Boswijk ook al zien opduiken. Op 1:38 min. zien we hem in beeld komen, medelijden en begrip voor de huilende boer acterend toen hij zeker wist dat het werd opgenomen. En een paar dagen later hing hij dus een verhaal op wat begrepen moest worden alsof boer Koos en zijn collega’s eigenlijk een stel randdebiele natuurvernietigers zijn met terroristische talenten.

De parlementaire democratie heeft opgehouden te bestaan, wanneer politici met behulp van propaganda (in de vorm van de NPO) op deze manier het volk een rad voor ogen proberen te draaien. Eerst met een electoraal mandaat van 1600 medestanders in de Kamer komen en dan meteen de zaak flessen.

Boswijk is geen christen en ook geen democraat. Boswijk is een ordinaire leugenaar en het CDA heeft trekjes van een criminele organisatie.


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
10 maanden geleden

Geachte heer Nijhof,
Uw artikel is op LinkedIn al meer dan 4000 keer bekeken, leest u ook: http://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6950353309467607040/.

M.v.g. Paul Quekel

Roel
10 maanden geleden

Boswijk en alle anderen die de verzonnen crisis cq misdadige consequenties onderschrijven zijn farizeeërs die elke dag Goebbels in de spiegel zien.

10 maanden geleden

Heer Nijhof, leest u http://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6950122016108625920/ al bijna 2500 keer bekeken, m.v.g. Paul Quekel.

Buskens
10 maanden geleden

Ja, je moet wat verzinnen om je zin te krijgen toch? En trouwens hij heeft een goed/slecht voorbeeld (Rutte) al jaren voor zich. En dan zondag gewoon weer naar de kerk en om vergeving bidden. Zo simpel is dat!!