Wilders doet boodschappen

Af en toe moet een mens boodschappen doen, Geert Wilders ook. Met meer beveiligers dan klanten om zich heen, gaat hem dat prima af: hier en daar een praatje, mand volpakken met iets wat mogelijk binnen is te houden, et cetera, enzovoorts.

Eigenlijk zijn het treurige beelden: een gewone Nederlander die z’n boodschappen wil doen en zich noodgedwongen moet omringen met beveiligers. Er is al bijna niemand meer die zich afvraagt hoe dit in hemelsnaam mogelijk is; in dit land. In plaats dáár terechte vragen over te publiceren, heeft de directie van de supermarkt die werd bezocht, Wilders gesommeerd de beelden van het bezoek van de PVV website te verwijderen. Men wil kennelijk niet met Wilders worden geassocieerd. Prima: wij willen ook niet met de Aldi worden geassocieerd; dan nog liever Hamas of andere nazi’s. Gelukkig zijn de beelden op Twitter nog wel te zien, dus dat delen we graag op onze website. Twitter vindt het altijd prachtig als hun content gedeeld wordt.

Varianten op het thema boodschappen: Coop, DEKA, Lidl, Jan Linders, Boni, Jumbo, Dirk, etc.

Mocht na enige tijd blijken dat Twitter het filmpje niet meer online heeft, dan ziet u dat natuurlijk meteen. Dat heeft ook een voordeel: we weten weer even hoe de hazen lopen (achter de schermen…).Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
1 jaar geleden

“”Er is al bijna niemand meer die zich afvraagt hoe dit in hemelsnaam mogelijk is; in dit land. In plaats dáár terechte vragen over te publiceren, heeft de directie van de supermarkt die werd bezocht, Wilders gesommeerd de beelden van het bezoek van de PVV website te verwijderen. Men wil kennelijk niet met Wilders worden geassocieerd.”” Aldus het artikel.

We zien dus wat ““de angst”” voor het islamitisch tuig, ons aandoet.
En de grenzen blijven maar open. “”“Er is al bijna niemand meer die zich afvraagt hoe dit in hemelsnaam mogelijk is”” .

Nu dat vraag ik mij nog steeds IEDERE DAG af, omdat de angst voor moslims dominant is en een eventuele “schermutseling” niet past bij het uiterst LAFFE en incompetente bestuurscultuur. En, als Wilders, Thierry Baudet, Van Houwelingen, Leo de Winter en vele anderen over de situatie beginnen, of er wordt een ” statement” van afkeuring geplaatst, de “linkse Kerk” onmiddellijk met “”verbale invectieven”” komt aandragen, hetwelk onmiddellijke herkenbaarheid van geestelijke armoede bloot legt.

Dat de heer Geert Wilders iedere dag moet worden bewaakt, omdat ook de ” Fathwa over hem in uitgesproken door ziek onderkruipsel in Iran of een andere Islamitisch land, en is eigenlijk “”ONAANVAARDBAAR.”

Ik heb al een reeks van jaren gewaarschuwd dat het immigratie-beleid onmiddellijk moet worden herzien of de “vluchtelingen-overeenkomst” moet worden opgezegd. Immigratie is onhoudbaar gebleken………!!!! Maar, nogmaals, de bestuurlijke LAFHEID is stuitend. Er gebeurd NIETS.