Verklaring Ongehoord Nederland

Ongehoord Nederland heeft een verklaring uitgegeven na het uitbrengen van een rapport door de NPO Ombudsvrouw Smit, die stelt dat ON! nepnieuws verspreidt en ‘de goede vragen niet stelt’. Om ON! te matsen hebben we onderstaand een stukje uitzending van DWDD en verdere toelichting op de NPO. Kennelijk is dat beter volgens de NPO. Oordeel zelf, case closed.

Het bestuur van Ongehoord Nederland heeft kennis genomen van het onderzoek van NPO-Ombudsman Margo Smit naar aanleiding van klachten over onze uitzendingen zoals gepubliceerd op www.omroepombudsman.nl/

Als aspirant-omroep maken wij deel uit van het publieke bestel en in dit kader erkennen wij de rol van het instituut NPO-Ombudsman. Het gepubliceerde onderzoek nemen wij serieus.

Ongehoord Nederland is opgericht om een stem te geven aan een substantieel deel van de Nederlandse samenleving dat voorheen te weinig gehoord werd binnen de publieke omroep. Onze groeiende ledenachterban, het enorme succes van het nieuws- en duidingsprogramma ‘Ongehoord Nieuws’ en onze podcasts ’Ongehoord Nieuwscafé’ en ‘Ongehoorde Verhalen tonen onmiskenbaar onze toegevoegde waarde aan. 

We staan pal achter de uitzendingen die tot nu toe zijn gemaakt. Wel begrijpen we dat het voor sommigen even wennen is dat er met onze intrede andere meningen en feitelijke interpretaties te zien en horen zijn in het publieke bestel. Wij tonen en interpreteren immers de andere zijde van de nieuwsbol. 

Onze programma’s worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en redactionele betrokkenheid gemaakt. 

Dat blijven we doen.

Namens het bestuur,

Arnold Karskens
Voorzitter


Volgens een klokkenluider vinden er binnen de NPO misstanden plaats om dure presentatoren alsnog te kunnen betalen. Op wellicht frauduleuze wijze zouden salarisplafonds ontweken worden. Deze informatie werd gedeeld met topambtenaar Hammersma, maar die had precies op dat moment een innige (seksuele?) relatie met Shula Rijxman, destijds bestuursvoorzitter van de NPO en tegenwoordig – als dank voor bewezen diensten – glamourwethouder namens D66 in Amsterdam. Bovendien was ook Hammersma zelf ruim 15 jaar werkzaam bij seksclub NPO. Een van de grootverdieners was Mathijs van Nieuwkerk, die ook andere dealtjes sloot, zoals hieronder blijkt.Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

9 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Neef Jansen
11 maanden geleden

Het schijnt dat die klacht over ON bij de Ombudsman is ingediend door 100 extreem linkse activisten, laten we zeggen: de afdeling bolsjewisme van Nederland.

11 maanden geleden

Ook ik zal een klein ” duitje in het zakje doen”. We weten nu zo langzamerhand dat de ” linkse Kerk” eigenlijk een groep zwakzinnigen is. Een zeer stevige uitdrukking zult U zeggen. Die kwalificatie kunnen we gerust aannemen, én waarom, gaat de “linkse Kerk” zo gefrustreerd te keer tegen de WAARHEID.

De vraag, wat “DE WAARHEID” is of wat de waarheid ook mag zijn, is de werkelijkheid dewelke “”niet ontkent”” kan worden. Zoals de fysiologische waarheid van het “fysiologisch verscheiden”.

Maar, er zijn mensen die zelfs dat ontkennen……….!!!

Welke mensen de Omroep, “Ongehoord Nederland” tot nu toe “aan gasten heeft ontvangen” en de discussies dewelke daarop volgden, hebben, mijns inziens, een bijzonder “”HOOG GEHALTE”” aan ” de waarheid”. Immers: Een behoudende instelling, op grond. van de natuurwetten is zelfs een noodzaak, en toch wordt de nieuwe omroep, Ongehoord Nederland, daarop aangevallen.

Dat Thierry Baudet, FvD, en De Winter, (Vlaams belang, België ) zich uitspraken tegen ” Om-volking” in Europa, én dat die behoudende termen nu als “onjuiste informatie” door de OMBUDSVROUW, naar aanleiding van “””klachten uit de samenleving,””” worden uitgedragen, is naar mijn mening gewoon pure indoctrinatie en angstzaaierij. Ik noem het zieke kletskoek…..met een ideologische grondslag.

Er wordt nimmer gesproken over OVERBEVOLKING en de catastrofale gevolgen, als ook dat de IMMIGRATIE Nederland laat ” bezwijken ” onder de bevolkingsdruk én dat zelfs een door ambtenaren gecreéerde “stikstof-probleem”, als een religie wordt uitgedragen en de Burger in diepe armoede trekt omdat ” het stikstof- probleem niet bestaat”“, maar er wel miljarden aan wordt besteed. Die waanzin is eigenlijk onacceptabel………!!!
En dat alles zou de Omroep ” Ongehoord Nederland ” niet mogen vertellen???
Het is bij de NPO een ziek zooitje en de “linkse Kerk ” heeft bewezen dat de aan hen toegekende kwalificatie ” juist ” is.

Prof dr Desmet, uit België, Psychiater en filosoof, zei toch ook al, dat ” als grote groepen mensen de “doctrine van de leugen” aanvaarden, dát levensgevaarlijk is.” De linkse kerk wil zeker “ de doctrine van de leugen” aanspraak maakt op algemene geldigheid……….. en dat is dodelijk……!!

Joost Visser
11 maanden geleden

Je mag ook niet kijken.

Koddebeier
11 maanden geleden

NEP ombudsvrouw !!

11 maanden geleden

Wanneer men zelf ernstig over de schreef gaat, zoekt men een slachtoffer dat misbruikt kan worden om de eigen augiasstal te verbloemen. Breng dat slachtoffers groots in het nieuws, vestig daar alle aandacht op en de eigen vergrijpen sneeuwen onder in de gecreëerde aandacht voor de zogenaamde overtreders van de NPO richtlijnen. Ik kende mevrouw S. Rijxman toen ze nog redelijk rechts was. Zie foto tijdens een persconferentie over het Comdes-Nashua tennistoernooi in Valkenswaard in de sporthal van Pieter Bruggewirth.

Shula Rijxman en Paul Quekel tijdens persmedeling over tennistoernooi Comdes - Nashua - kopie.jpg
11 maanden geleden
Antwoord aan  Paul Quekel

In het midden Shula Rijxman naast Paul Quekel
http://www.sdnl.nl/quekel-comdes.htm

Laatst bewerkt op 11 maanden geleden door Paul Quekel
Buskens
11 maanden geleden

Reken maar dat Ongehoord Nederland een doorn in het oog is van ” politiek correct Nederland” en zgn deugmensen. Die zitten bij iedere uitzending van Ongehoord op het puntje van de stoel met blocnote en pen in de hand te wachten tot er ook maar iets is waarop ze kunnen reageren. Gisteren avond deed zelfs Derksen in het programma Veronica Inside ook nog een duit in het zakje door Ongehoord door het slijk te halen. Vorige week deed die lachebek in de vorm van van der Gijp dat al. Ik vraag me dan ook serieus af “hebben deze heren ooit een uitzending gezien van Ongehoord? Volgens mij kijken ze alleen maar naar veel te veel betaalde over het paard getilde voetballertjes. Maar ja, voor 6 tonnetjes per jaar wil je best wel wat kletspraat uitkramen.

Buskens
11 maanden geleden
Antwoord aan  Buskens

Nog een kleine toevoeging, Ongehoord Nederland heeft wel degelijk een toegevoegde waarde door mensen met een andere mening uit te nodigen! Dit is van belang om tot een goed oordeel te komen in plaats van geïndoctrineerd te worden.

11 maanden geleden
Antwoord aan  Buskens

Of gedemoniseerd zoals Pim Fortuyn. Leest u http://www.sdnl.nl/pimpernel.htm even door scrollen.